Ljetni sajam knjiga

LJETNI SAJAM KNJIGA
NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU OD 6. SRPNJA DO 16. SRPNJA 2017.

POVEDI I KNJIGU NA GODIŠNJI!
ZASLUŽILA JE!

Ljeto je vrijeme kad se odmaramo od silnih obaveza koji su nas okupirale proteklu godinu. Bez obzira gdje provodili svoj zasluženi godišnji odmor, jednu uputu nemojte smetnuti s uma: „Sindrom ljetne knjigomanije“ službeno se javlja na Zagrebačkom velesajmu od 6 do 16. srpnja!

Ako je itko zaslužio odmor ove godine, onda su to knjige. Iza njih je burna godina, s tim ćemo se svi složiti. Predugo su sjedile na skladištima, sunce odavno nisu vidjele. Zaslužile su da ih zgrabimo u ruke i povedemo gdje god planiramo ići! Prava prilika za to je Ljetni sajam knjiga koji se održava na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 7A, od 6. srpnja do 16. srpnja (10 – 21h)!

U paviljonu 7A koji se nalazi s desne strane ulaza na velesajam, uskoro će Vas dočekati pravo šarenilo izbora. Najbolja izdanja knjiga na jednome mjestu predstavit će osam različitih izdavača s ponudom koju ne biste smjeli propustiti. Vrhunski hit naslovi i aktualne uspješnice očekuju čitatelje po popustima od 20 do 80 posto!

Neki baner

Otkrijte što su za Vas pripremili Fokus, Fraktura, Mozaik knjiga, Naklada Ljevak, Profil, VBZ, Znanje i 24 sata Knjige!

Radno vrijeme Ljetnog sajma knjiga je od 10 do 21 h.

Knjige su neprocjenjivo bogatstvo i sigurni smo da će svatko od posjetitelja u toj bogatoj ponudi naći idealne naslove za sebe i svoje najbliže! – pišu nam iz Mozaik knjige.

APortal će vas i dalje obavještavati o ovakvim događanjima u vašem i našem gradu, jer svi znaju da Amazonke vole čitati!

Uredništvo

 

Neki baner