Akcija drvosječa…

Zvala me mama, samo da kaže da me ništa ne treba nego tako….da me malo čuje. Hm….čule smo se 10 minuta prije! Zabrinula sam se da nije šenula?! Ali ne, naravno da nije! Zvala je samo da nabaci informaciju da su Miran i Lovro odlučili danas posjeći stablo divlje trešnje, koje raste ispred kuće. Zvala me jer je računala da ću popizditi, pa bolje nek to bude dok sam na poslu. Uf!!

trešnjin cvat

Naravno da mi je u glavi odmah počelo kljucati, a za par minuta i para se pojavila na ušima! Lovro mustra je išao bakinom logikom pa je poslao fotku srušenog stabla uz napomenu da je trešnja smetala kući, a ionako je bila ružna.
Mamu sam otpravila s telefona pod izgovorom da sam na sastanku, a Lovro je dobio sliku srednjeg prsta u zraku. Lovro je moj sin, dečko od 28 godina koji ima istančan osjećaj za brzo i elegantno se izvući iz problema. Zato je zaključio da kad doživim histerični napad, a znao je da hoću- bolje da se to dogodi puno prije nego dođem doma. Lukavac lukavi!

Uglavnom, od Mirana ni pisma ni razglednice, to prijepodne. On je znao da neće pomoći ništa od onoga što bi mi rekao vezano za akciju “drvosječa”.

No, kad muškarci odluče srušiti stablo, ono će svakako biti srušeno, samo je pitanje dana. Znali su da će mi biti žao, da ću se ljutiti, da njihovi argumenti nisu dovoljno dobri, da će me boljeti, ali ipak su mojoj ljubimici odlučili presuditi tog tmurnog utorka.

Neki baner

Došla sam doma u sumrak. Mama je stajala u kuhinji s facom fakira koji je nagazio čavao koji nesmotreno strši. Progunđala sam pozdrav i s krvoločnim pogledom u očima i ledenim tonom pitala gdje su dečki?
Da ne duljim….obojica su još u rano popodne kidnuli od kuće. Hrabrice! Bila sam budna do iza ponoći, ali nije bilo niti jednoga. Ujutro su obojica spavali dubokim snom, a ja sam otišla raditi….već treći dan nisam srela niti jednoga, a niti mama ne zove…

Ovim putem im svima poručujem da me prošla guja i da se mogu vratit kući….a na to su i računali, pizda im materina!!!
Znali su da se neću moći dovijeka ljutiti!

Viktorija Herak

Neki baner