Astro: Nekim znakovima travanj donosi ljubavni boom!

U prvoj polovici travnja Ribe očekuju divni trenutci s voljenom osobom. Ostvarit ćete bliskost na još većoj razini. Također, popravlja se i komunikacija. Krajem mjeseca događa se trigon Marsa s Jupiterom pa je idealno vrijeme za komunikaciju s obitelji. Stare drame će se riješiti na miran način.

Jarac

Vi ćete se usredotočiti na dom i obitelj. Izvjesno je renoviranje doma ili kupovina novog, kao i proširenje obitelji. Imat ćete potrebu da i pored velikih obaveza što više vremena provodite u prirodi.

Na taj način ćete se još više povezati s partnerom.

Konjukcija Venere i Urana donosi potpuno nov odnos u vašu vezu.

Neki baner

Slobodni pripadnici ovog znaka će od polovice travnja/aprila pojačati svoj društveni život i tada slijedi fatalni susret s osobom preko prijatelja.

Djevica

Sekstil Merkura i Saturna daje vam savršenu komunikaciju s partnerom. Bit ćete potpuno pozitivno zatečeni novonastalom situacijom gdje će se stvari, dogovori lagano odvijati.

Imat ćete osjećaj kao da letite. Toliko lijepih, strastvenih momenata ćete imati.

I vi i partner ćete uživati. Sve to podržava Merkur koji će biti u sekstilu s Jupiterom i Marsom.

Slobodni mogu očekivati ljubav preko posla. Realizacija veze će biti pred kraj travnja/aprila. Navedeni odnos će biti bez tajni, potpuno iskren čemu vi i težite.

Ribe

U prvoj polovici travnja/aprila imat ćete divne trenutke s voljenom osobom. Ostvarit ćete bliskost na još većoj razini. Također, popravlja se i komunikacija.

Potpuno ćete razumjeti potrebe partnera što je u proteklom periodu bio problem.

Krajem travnja/aprila događa se trigon Marsa s Jupiterom pa je idealno vrijeme za komunikaciju s obitelji.

Stare drame će se riješiti na miran način.

Oni koji očekuju, odnosno priželjkuju ljubav, od 10. travnja/aprila ulazite u odnos s osobom koja vas već duže vrijeme jako privlači.

Odnos će biti jak, komunikacija odlična i jedno drugome ćete ispunjavati potrebe i želje.

magazin

Neki baner