Astro: Što nam donosi mlad Mjesec u Jarcu?

Mladi Mjesec dogodit će se 13.01. i bit će pozicioniran u znaku Jarca, što znači da ćemo se moći najbolje posvetiti svojim planovima, ciljevima i strategijama razvoja na profesionalnom planu i polju novca. Sada je trenutak kada postavljamo čvrste temelje za dobru budućnost. Pluton, planet željan moći, udružuje se s ovim mladim Mjesecom i stvara odličnu atmosferu za planiranje i osvajanje željenih ambicija.

Prvi lunarni ciklus u 2021. godini dogodit će se 13.01. kada nas očekuje mlad Mjesec koji svojim mističnim duhom pomaže da ostvarimo novogodišnje odluke i želje.

Mlad Mjesec bit će pozicioniran u znaku Jarca što znači da ćemo se moći najbolje posvetiti svojim planovima, ciljevima i strategijama razvoja na profesionalnom planu i polju novca. Sada je trenutak kada postavljamo čvrste temelje za dobru budućnost.

Pluton, planet željan moći, udružuje se s ovim mladim Mjesecom i stvara odličnu atmosferu za planiranje i osvajanje željenih ambicija. Imat ćete osjećaj da sve ide po planu, ali vas prati i snažan natjecateljski duh.

Saznajte kako će mlad Mjesec u Jarcu ovog siječnja/januara utjecati na vaš horoskopski znak:

Neki baner

Ovan

Spremite se za ozbiljnu magiju na polju karijere. Imate velike šanse da napravite ozbiljan uspjeh, ali važno je da sve karte u ovoj igri dobro odigrate.

Ovnovi koji sanjaju o preokretu i novoj karijeri ili žele započeti svoj biznis, sad je sjajna prilika da iskoristite sve svoje ideje.

Bik

Bikovi uvijek teže da idu naprijed i ustrajni su u svojim ciljevima, ali mlad Mjesec u znaku Jarca širi vaše vidno polje i potiče vas na dodatni razvoj.

Moguće je da ćete upisati neki tečaj jezika ili ćete se početi baviti određenim hobijem. U ovom periodu stječete nova znanja koja vam mogu pomoći da još više napredujete na osobnom i profesionalnom planu.

Blizanci

Mlad Mjesec od vas zahtijeva da zavirite u svoju dušu mnogo dublje, ispod površine istaknutih emocija i odnosa. Moguće je da ćete otkriti neke skrivene talente, ali i stare rane.

Napravite ritual novog početka za vrijeme mladog Mjeseca i spremite se za novi ciklus života.

Rak

Sada vas očekuje sjajan period u ljubavi. Bez obzira jeste li sami ili u vezi, počinjete otkrivati što točno očekujete od partnera.

Napravite listu stvari koje želite manifestirati u ljubavi, ukoliko ih jasno istaknete Univerzum će čuti vaše zahtjeve.

Lav

Ukoliko su vaše novogodišnje poruke povezane sa zdravljem i promjenom navika u ovom području, sad ćete biti dodatno motivirani na pozitivne promjene.

Tijekom perioda mladog Mjeseca (od 12.01.) razmislite o novom i zdravom režimu prehrane ili novom setu vježbi. Pronađite u svakom danu trenutak da se opustite.

Djevica

Vrijeme je da izađete iz zone komfora i prekinete neka uvjerenja koja vas ograničavaju. Nemojte biti prestrogi prema sebi već slušajte što vam vaše srce šapuće – ono ima jasnu poruku za vas – ‘ponašaj se u skladu sa svojom prirodom’.

Budite romantični, koketni, zabavni. Napravite nešto kreativno i maštovito, što vam može poboljšati cijelu godinu.

Vaga

Počinje da vam goditi samoća. Na početku 2021. godine počeli ste sa čišćenjem emotivnog nereda u vašoj duši, a mlad Mjesec vas potiče da u tome nastavite.

Posvetite se pročišćenju svojih emocija, odbacite sve što vam više nije potrebno i uživajte u vlastitom društvu.

Škorpion

Kao i uvijek, Škorpioni su u novu godinu zakoračili puni velikih ciljeva i ambicija, ali mlad Mjesec u Jarcu mijenja vašu taktiku. Umjesto da igrate na veliko, on vas potiče da idete pametnijim putem.

Neki baner

Napravite popis malih ciljeva koje treba ostvariti, a koji vas vode ka onom velikom i najvažnijem. Obratite pažnju na detalje.

Strijelac

Dragi Strijelci, za vrijeme mladog Mjeseca fokusirate se na novac i pokušavate očistiti svoje polje financija kako biste bili spremni za novi početak.

Iskoristite svoju sjajnu pragmatičnu stranu i blistav um kako biste dobro isplanirali sve financije.

Jarac

Mlad Mjesec se nalazi u vašem znaku Zodijaka i vrijeme je za jedan svjež i fantastičan početak. Sada je pravi trenutak da se posvetite manifestaciji svojih snova.

Sve što zamislite, imate veliku šansu da to u ovom periodu i ostvarite.

Vodenjak
U danima mladog Mjeseca boravit ćete više u svijetu snova i iluzija nego u realnosti. Pokušajte pronaći balans, tu zlatnu sredinu između mašte i stvarnosti.

Opustite se, odmorite svoj um i ostanite vjerni sebi. Tek kada počnete živjeti u skladu sa svojom prirodom, snovi će se ostvariti.

Ribe

Očekuju vas lijepe promjene u društvenom životu. Budite otvoreni za nove ljude, a neki susreti mogu vam donijeti i sjajne promjene u budućnosti.

Osjećaj zajedništva i nove energetske konekcije učinit će da se u društvu osjećate ugodno i poželjno. Zračite dobrom energijom.

lovesensa

Neki baner