Biti sebi najjače uporište

Budi sebi najjače uporište, ne traži ga u drugima. Budi si najveći oslonac i traži snagu prvo u sebi. Budi si podrška i okosnica u svemu.

Da, znam, nije u uvijek lako. Dolete nam izazovi i bace ponekad na koljena. Ali ne ostajte dolje. Dignite se!

Obrišite prašinu s krvavih koljena, znoj s čela i suze s lica. Zaliječite razdrmano srce i ustanite još jači.

Ne dajte se!

Ne dolaze nam izazovi koje ne možemo izdržati. Svi su oni tu da bismo spoznali svoju snagu, da bismo uvidjeli koliko smo moćni. Samo hrabro naprijed!

Neki baner

Ako ne znate kako, potražite pomoć. Naučite kako! Bar smo danas blagoslovljeni gomilom znanja i edukacije preko interneta. Autora, terapeuta, knjiga, videa… Svega ima i sve je dostupno, samo treba potražiti. Ili pronađite neki autoritet kojem vjerujete i čiji rezultati pokazuju da zna kako i osobno radite s njim.

Ne odustajte! Ne oklijevajte!

Što se prije počnete podizati, prije ćete stići do cilja. Odlučite se osnažiti, biti hrabri i neustrašivi, čvrsti i fleksibilni u isto vrijeme. Otvorena srca, ali jasno postavljenih granica što, kako i koliko dozvoljavate drugima.

Pročistite svoju nutrinu, jer da, svi imamo svašta nešto unutra što smo sakupili putem. Ali ne mora tu ostati. Učite, rastite, razvijajte se, napredujte! Postoji gomila metoda i načina.

I rezultati će vas zapanjiti!

Korak po korak

Korak po korak i za neko vrijeme više nećete prepoznati osobu koja ste nekoć bili. Ostat će samo blijeda slika u odnosu na ono tko ćete postati. Jer niste ovdje došli da patite i da stagnirate! Došli ste da rastete, da se spoznate, da uvidite Tko ste zaista.

A putem ćete susretati ljude slične sebi i rasti ćete zajedno. Neki će vam samo pružiti ruku kad zatreba, neki uputiti poneku riječ, neki ostati kratko, neki duže… Ali sve baš kako treba i koliko treba. Jer Univerzum vas neće nikad pustiti bez pomoći i bez odgovora.

I možda ćete biti iznenađeni kad se susretnete s nekim izazovom sličnim onima koji su vas nekad izbijali iz cipela, a izaći ćete iz njih neokrznuti. I čuditi se kako ste se nekad toliko nervirali?!? I nemojte se pitati zašto su se ti izazovi opet pojavili. Jer tu su da biste vi vidjeli koliko ste napredovali.

Budite snaga kojoj ste se oduvijek divili. Imate to u sebi.

Imate taj potencijal da odolijevate svim nedaćama. I da ono što je nekima strašno vi samo propustite kroz prste. I produžite dalje.
Jer znate Tko ste. Jer ste se prisjetili i ponovo se upoznali. Jer ste se osvijestili.

I za vas život više nikada neće biti isti. Već će poprimiti neke nove vrijednosti.

Koje nikad ne biste spoznali da se niste usudili.

Iva Bradarić

Neki baner