Fantazija

Pretpostavljam da ste svi čitali, gledali, ili barem čuli za 50 nijansi sive? S obzirom na cjelokupnu  pompu, bilo je teško zaobići 🙂

I znamo ugrubo radnju. Bdsm. On dominantan, ona submisivna. On zapovijeda, ona sluša. Ljubav iz snova, sreća najveća, bla bla… Inače, ako se imalo razumijete u tematiku, znate da je knjiga teško sranje i da to uopće ne ide tako. Ali uopće. Mene samo zapanjuje činjenica da se netko odlučio napisati tematsku knjigu o temi o kojoj očigledno nema pojma. Al ajd…

No da se vratim na temu ove teme, jeste li znali da u bdsm svijetu postoje i obrnute situacije? Gdje je žena dominantna, a muškarac submisivan. Ona zapovijeda, on sluša. I ne zvuči tak’ loše, jelda? Pravo amazonski.

E sad, postoji ta jedna, nazovimo to subkategorija, zvana domestic servitude. Drugim riječima, submisivna osoba obavlja kućanske poslove i – pazite sad – uživa u tome. Da još malo pojasnimo. Imate frajera koji vam pere, sprema, glača, kuha, što god treba, a vi – odmarate. Lakirate noktiće, šminkate se, idete na frizure, sunčate se, kupujete… A kad se vratite u svoj čisti uredni dom, spremni su i za ostale… ahem… usluge. I opet ste vi u centru pažnje. Višestruko, ako me kužite 😉

I sad ja tako dođoh na ideju. Poligamnu ideju. Trebam tri frajera. Jedan sprema, drugi kuha, treći nosi vrećice iz shoppinga.  

Neki baner

Uuuu…. A mogla bih i jednog s onom velikom lepezom da me hladi. Jer kažu da su klime nezdrave. Ovo je definitivno zdravije.

Oku ugodnije.

Nabildano.

Oskudno odjeveno.

Muške tange.

Trebam lepezu.

Mogao bi mi jedan od muškića kupiti. Kažu da i to rado čine. Kupuju ženama stvari, ili im čak daju sav novac pa si one kupuju što ih volja. Ne, ovo je zaista na granici sa naučnom fantastikom.

I što više razmišljam o tome, pitam se gdje mi je pamet bila i zašto si do sada par takvih nisam nabavila??

Pa tako od ovog trenutka i službeno raspisujem natječaj za… hm… nazovimo ih prijateljima sa povlasticama. S tim da povlastice koristim isključivo JA.

Kratki životopis i podužu imovinsku karticu kandidati šalju u inbox. Odlučit će fizički izgled i dužina. Imovinske kartice, jelte.

Nestrpljivo iščekujem.  

Neki baner