Jurija Milović; Kroz moj brend se razvija ideja ženske samosvijesti

Jurija Milović je mlada novinarka koja je pokrenula vlastiti modni brend francuskoga naziva “L’adorant”.

“L’adorant” je linija luksuznog ‘sleepwear-a’ rađenih od svile.

U svoj brend je željela unijeti finoću i nježnost koja će biti prenesena na prekrasnom dizajnu gumica za kosu, mašnica i ostalih istančanih detalja iz Jurijine radionice. Njena najveća inspiracija je bila da osnuje nešto vlastito tako da je L’adorant beba njenog kreativnog izričaja.

Da bih svoj život organizirala što bolje mogu – odvažila sam se sva svoja znanja, preferencije i vještine kanalizirati u posao koji će biti samo moj, kojeg ću stvoriti i voljeti. Koliko god bio klišej, jednoga jutra sam samo rekla: „Danas je taj dan. Ovo mora uspjeti.“naglašava mlada novinarka.

L’adorant je namijenjen ženama svih dobi.

Od djevojčica sa svilenom vrpcom na dan sakramenta prve sv. Pričesti, buntovnih srednjoškolki, ambicioznih studentica, ostvarenih majki, zauzetih karijeristica do živahnih baka.

Cilj je pružiti svakoj od njih mogućnost da u svoj život unesu dašak glamura. Da svila ne bude misaona imenica nego dio našeg aksesoara, dostupna i naša. Da se, kroz brend, razvija i ideja ženske samosvijesti; da se naglasi bitnost i veličina žene u društvu“- ističe Jurija

Njezin Instagram profil odiše smislom za modom i kvalitetnom fotografijom. Taj stil se predočio u njenu vlastitu modnu liniju koja je kombinacija Jurijinog karaktera koji se sastoji od nježnosti i neukroćene borbenosti Tu borbenost nisu narušili ni loši socioekonomski uvjeti u Bosni i Hercegovini.

Motivira me ostvaren potencijal i primjena stečenih znanja. Motiviraju me moja djeca, moj muž i odraz u ogledalu. Motivira me dobrota moje majke i nježnost imena moga oca. Motivira me ljubav“- otkriva Jurija.

Jurija Milović

Svestrana umjetnica

Jurija trenutno piše za portale Dnevnik.ba, WBB.media  i Hercegovka.hr. Na hercegovki ima vlastitu kolumnu koju piše srcem. Jurija svoj život opisuje kao početak u zoru kroz neprekidni rad koji traje dok se ne ugasi gradska rasvjeta. Njen život je obogaćen majčinstvom i bezuvjetnom suprugovom potporom.

Neki baner