Marijana Dragičević: “Rock strana bajke”

Legenda o prokletstvu koje se od davnina nadvija nad gradom Milfordom prenosi se i na sadašnjost pod okriljem sekte i njenih posljedica na aktere romana “Rock strana bajke” Marijane Dragičević.

Pred vama je ljubavni roman, ali ne tipičan. Prožet je erotikom, mistikom, fanatizmom, ali i rock and rollom.

“Rock strana bajke” napisana je jednostavnim, svakodnevnim jezikom, dijalozi su u autentičnom bjelovarskom stilu, odakle je i spisateljica, stoga se čita lako, ali ne i brzo jer kompleksnost prirode njenih likova čini da zastanemo i zapitamo se nad njihovom osobnošću.

Nekada popularni lokalni grandž band “Ianel” tragično prekida svoju uspješnu karijeru pogibijom dva člana Iana i Nina. Jedini preživjeli član, basista Ellak, napušta rodni grad i odlazi daleko od svega i svih. Nakon 23 godine, vraća se u Milford na dan sahrane jedne Ianove bliznakinje-Linneje, koja je iz tada nepoznatih razloga izvršila samoubojstvo. 

Druga bliznakinja, Adria, konačno upoznaje idola svog djetinjstva, Ellaka. Iako ga je idealizirala, on je baš onakav kakvim ga je zamišljala i maštarila o njemu. Slušajući Ellakove priče osjeća se bliže ocu kog nikada nije upoznala, bolje razumije svoju majku i njenu hladnu vanjštinu i, konačno, bolje razumije sebe i svoju prirodu.

Dugo čekano poznanstvo budi stara sjećanja, pokreće mnoga pitanja, ali i rasplamsava strast i požudu.

U ovom romanu ćete pronaći svašta: i romantiku i erotiku i kriminalnu priču, a sve to upakirano u pitku rock and roll bajku.

Neki baner

Čitajte s radošću,
Vaša Tatjana

Neki baner