Mars u Biku kvadrira s Plutonom u Vodenjaku – prognoza za sve znakove

Astrološki događaji koji uključuju Mars uvijek donose intenzivnu energiju i poziv na akciju, a ulazak Marsa u stabilnog Bika 9. lipnja 2024. godine obećao je da će ova energija biti usmjerena prema izgradnji i konsolidaciji. No, kao da to nije dovoljno, od 11. lipnja Mars savršeno kvadrira s moćnim Plutonom u Vodenjaku, što dodatno povećava intenzitet naših želja i snagu volje. Ovaj aspekt predstavlja evolucijski prag, izazivajući nas da se transformiramo i rastemo, dok istovremeno zahtijeva oprez zbog potencijalnih sukoba i borbi za moć.

Kako se različiti znakovi Zodijaka suočavaju s ovim astrološkim promjenama, donosi nam prilike za duboko razumijevanje sebe i naših unutarnjih impulsa. Saznajte kako će ovi tranziti utjecati na vaš znak i kako najbolje iskoristiti ovu energiju za osobni rast i dugoročnu stabilnost.

Ovan

Mars je napustio vaš znak i ušao u Bika, što vam donosi priliku da svoju energiju usmjerite na izgradnju čvrstih temelja za budućnost. Dok ste bili puni energije i impulzivnosti, sada je vrijeme za promišljene korake. Usmjerite svoju snagu prema dugoročnim ciljevima i izbjegavajte nepotrebne sukobe.

Bik

Mars u vašem znaku donosi intenzivne energije. Povećat će se vaša odlučnost i snaga volje. Budite oprezni s borbama za moć i sukobima jer Mars kvadrira s Plutonom. Usmjerite se na prepoznavanje svojih dubljih želja i rad na njihovom ostvarenju. Ova energija vam može pomoći da se osjećate sigurnije u svom tijelu i životnim izborima.

Blizanci

Iako Mars nije direktno u vašem znaku, osjetit ćete utjecaj kroz povećanu potrebu za stabilnošću i sigurnošću. Ovaj period je dobar za razmišljanje o dugoročnim planovima i načinu na koji možete konkretizirati svoje ideje. Pazite na konflikte u komunikaciji i nastojte biti strpljivi.

Neki baner

Rak

Mars u Biku vam donosi priliku da se dublje povežete sa svojim tijelom i osjetilima. Fokusirajte se na fizičko zdravlje i izgradnju stabilnih temelja u privatnom životu. Kvadrat s Plutonom može donijeti napetosti u odnosima; stoga budite svjesni svojih emocionalnih reakcija i nastojte ih kontrolirati.

Lav

Mars u Biku aktivira vaš sektor karijere i dugoročnih ciljeva. Povećava se vaša ambicija i želja za postizanjem stabilnosti. Međutim, kvadrat s Plutonom može donijeti sukobe na radnom mjestu. Pokušajte se fokusirati na konstruktivne akcije i izbjegavajte nepotrebne borbe za moć.

Djevica

Mars u Biku donosi vam priliku da se usredotočite na svoje obrazovanje, duhovnost i dublje razumijevanje svijeta oko sebe. Kvadrat s Plutonom može izazvati unutarnje sukobe i transformacije. Iskoristite ovu energiju za osobni rast i razvoj te budite pažljivi u komunikaciji s drugima.

Vaga

Mars u Biku aktivira vaš sektor zajedničkih resursa i financija. Fokusirajte se na stabilizaciju financijske situacije i dugoročne investicije. Kvadrat s Plutonom može donijeti napetosti u odnosima s partnerima. Radite na kompromisima i izbjegavajte sukobe oko novca.

Škorpion

Mars u Biku donosi intenzivnu energiju u vaš sektor partnerstava. Ovo je vrijeme za rad na stabilizaciji i jačanju vaših odnosa. Kvadrat s Plutonom može izazvati sukobe moći i kontrolu. Budite svjesni svojih reakcija i nastojte raditi na kompromisima.

Strijelac

Mars u Biku donosi fokus na vaše svakodnevne rutine i zdravlje. Ovo je dobro vrijeme za uvođenje stabilnosti i dosljednosti u vašu dnevnu rutinu. Kvadrat s Plutonom može izazvati stres na poslu, stoga budite oprezni u komunikaciji s kolegama i nadređenima.

Jarac

Mars u Biku aktivira vaš sektor kreativnosti i zabave. Ovo je vrijeme da se posvetite hobijima i aktivnostima koje volite. Kvadrat s Plutonom može donijeti napetosti u ljubavnim odnosima, pa budite svjesni svojih reakcija i radite na izbjegavanju sukoba.

Mars u Biku

Foto: Canva

Vodenjak

Mars u Biku donosi fokus na vaš dom i obitelj. Ovo je vrijeme za rad na stabilizaciji i izgradnji čvrstih temelja u privatnom životu. Kvadrat s Plutonom može izazvati sukobe unutar obitelji, stoga budite pažljivi i nastojte raditi na kompromisima.

Ribe

Mars u Biku aktivira vaš sektor komunikacije i kratkih putovanja. Ovo je vrijeme za rad na stabilizaciji svakodnevne komunikacije i planiranja kratkih putovanja. Kvadrat s Plutonom može izazvati napetosti u svakodnevnim interakcijama, pa budite svjesni svojih riječi i reakcija.

U konačnici, Marsov ulazak u Bika donosi priliku za usmjeravanje energije prema stabilnosti i dugoročnim ciljevima. Kvadrat s Plutonom ukazuje na potrebu za svjesnim pristupom prema vlastitim željama i reakcijama kako bismo izbjegli nepotrebne sukobe i iskoristili ovu energiju za osobni rast i transformaciju.

Neki baner