Mila, nemoj hraniti njegov ego

Neki muškarci smatraju da se oko njih vrti cijela planeta. U biti ta planeta treba biti ženski mozak koji će pristati na sve njihove želje i hirove. Naime, oni misle kako se podrazumijeva da je sva ženska pozornost orijentirana na njih i spremni su tu pozornost upotrijebiti za igru i manipulacije. Već su vizualizirali ženu kako spremno čeka na svaku njihovu poruku, poziv ili bilo kakvu gestu koja pokazuje da je njegov ego pokazao interes za nju.

Ako ona slučajno ima neke druge interese ili prioritete to ih bocka i kopka. Jer što to ima, važnije od njega samoga? A oni vješto zaobilaze i manipuliraju vremenom kada će i kako će komunicirati s kojom ženom. Igraju na kartu takozvane ženske nesigurnosti i emotivnih reakcija. Očekuju to.

Ako ona moli. preklinje, zapomaže ili na bilo koji način traži pozornost, to još više povećava sajam njihove taštine. Očajne poruke hrane njihov ego i podižu im samopouzdanje. Motiviraju ih da budu još veći igrači koji će vrtjeti žene i njihove emocije oko malog prsta. Zvuči veoma okrutno, ali ovo je surova realnost ovakvih muškaraca.

Imam druge prioritete osim njega

Takvi muškarci se plaše inteligentnih, ambicioznih, uspješnih žena koje imaju ispunjen život. Boje se žena koje su željne stjecanje novih znanja i iskustava, koje uče nove jezike i koje imaju širok spektar različitih interesa. Žene čitaju i koje kritički promišljaju su za njih izazov s kojim se teško nositi.

Naime, snažne žene znaju procijeniti njihove namjere jer razumiju njihove ustaljene fore i fraze. Ovakve žene ne nasjedaju na priču kako su sve cure u gradu željne da upoznaju i da budu s takvim muškarcima. One stavljaju sebe na prvo mjesto.

Neki baner

One uživaju u svojim zanimanjima i svojim hobijima. One znaju kako sebi ispuniti život bez pasivne potrebe za nekim muškarcem i povremenom strastvenom avanturom. One su samosvjesne, ali opet dovoljno prizemljenje zbog svojih dragocjenih iskustava. One prave pogreške, ali iz svojih pogrešaka izađu još snažnije, zadovoljnije i spremne su na nove životne izazove.

ego,
Photo by Toa Heftiba on Unsplash

Snažne žene ne pristaju na igrice

Ovakve žene mogu dosta toga ponuditi. One su zanimljive. intrigantne i stalno napreduju. Egocentrično i narcisoidni muškarci se ne mogu nositi s takvom ženskom energijom jer ih ona sputava. Oni su navikli na pasivnu podređenost.

Ako im dosadi, ostavit će ih, a ako požele, pomirit će s njima jer znaju da će ih pasivne žene dočekati raširenih ruku. No, samouvjerene žene su svjesne koliko vrijede. One kreiraju i grade. One su cjeline i nikada neće pristati na uvjet da ih okarakteriziraju kao nježniju i bolju polovicu. One igraju glavnu ulogu u svom životu.

I ti možeš postati bolja i samopouzdanija

Poštuj sebe. Cijeni svoje vrijeme jer si ti ta koja bira kome će ga pokloniti. Ti si ta koja ima moć rasporediti svoje vrijeme i iskoristiti ga za kvalitetne stvari. Nemoj čekati muškarca i nikad nemoj moliti za njegovu pozornost.

Možda si trenutno krhka ,ranjiva, osjetljiva emotivna, možda čak i ovisna o iluzijama koje ti je on dao. Međutim, duboko u svojoj podsvijesti, znaš da je to daleko od istinske ljubavi kakvu zaslužuješ.

Stoga se usredotoči na izgradnju, razvoj i napredak vlastitog samopouzdanja. Tvoja osobnost je veoma bogata različitim interesima i kada to shvatiš, neće biti kraja tvojoj energiji. Ostvarit ćeš svoj puni potencijal. Bit ćeš aktivna u svom životu i neovisna jer si ti kao ti i više nego dovoljno dobra i dovoljno vrijedna. Ti si ljubav, sama po sebi. I jednog dana ćeš upoznati nekoga tko će cijeniti tvoje vrijeme i tvoju ljubav.

Neki baner