Mjesečni ljubavni horoskop za studeni

Dragi Blizanci, sredinom mjeseca će Venera praviti kvadrat s Jupiterom. Izbjegavajte flert i budite pažljivi u odnosu s osobama koje će pokušati približiti vam se i zavesti vas, jer će to dovesti do ozbiljnih nesuglasica s voljenom osobom. Ribe, čuvajte se ljubomornih scena koje vam može donijeti opozicija Venere s Marsom.

Što vašem znaku donosi ljubav u studenom/novembru? Pročitajte!

Ovan

Ako ste u vezi:

Venera će 09.11. praviti opoziciju s Marsom i dovest će do otvorenog neprijateljstva između vas i voljene osobe. Oboje ćete čvrsto držati svoju stranu i bit ćete nepopustljivi u svojim zahtjevima prema drugoj strani.

Ako se ne potrudite da potražite kompromisno rješenje, ovo bi moglo ozbiljno narušiti vaše odnose, čak dovesti do privremenog razilaska. Venera će u drugoj polovini studenog/novembra praviti kvadrate s Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovesti do ozbiljnih neslaganja oko zajedničkih ciljeva i dodatno će otežati rješavanje već aktualnih problema u vašoj vezi s partnerom.

Neki baner

Opozicija Venere s Uranom 27.11. prouzrokovat će neočekivani sukob oko ulaganja zajedničkog novca.

Ako ste slobodni:

Prva dekada studenog/novembra vam donosi snažnu zaljubljenost u osobu koja će u vama probuditi nekontrolirane strasti. Ući ćete u odnos koji će vam u početku djelovati kao emotivna veza kakvu ste oduvijek željeli.

Ubrzo ćete početi osjećati jaku ljubomoru i posesivnost koju će vaš partner svojim nekorektnim ponašanjem sve više poticati u vama. U drugoj dekadi studenog/novembra svađe će biti svakodnevne, da biste krajem mjeseca naglo i bez objašnjenja prekinuli ovu vezu zauvijek.

Stariji Ovnovi će uvidjeti kako bi trebali paziti prije nego što povučeni strastima uđu u avanturu radi intimnih odnosa. Suočit ćete se s nekontroliranim strastima i nizom negativnih emocija koje će vas duboko emotivno povrijediti.

Bik

Ako ste u vezi:

Venera će 09.11. praviti opoziciju s Marsom i to će dovesti do ozbiljnih nesuglasica, pojačanih strasti i ljubomore između vas i voljene osobe. Saznat ćete za tajne koje je vaš partner krio od vas. Moguće je i da dođete do saznanja o njegovom nevjerstvu. To bi moglo dovesti i do privremenog razdvajanja.

Budite otvoreni za kompromis i razgovor. Mars će 14.11. krenuti direktno, što će pokrenuti napete odnose ka poboljšanju. Merkur će ući u znak Škorpiona i započet ćete iskrene razgovore s partnerom o aktualnim problemima.

Bit ćete oštrog jezika i direktni, ali ćete tako navesti vašeg partnera da i on bude iskren prema vama. Mada ćete biti emotivno povrijeđeni, uspjet ćete stabilizirati situaciju.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete snažnu privlačnost prema osobi koja nije slobodna, a koja će vam predložiti tajnu vezu. Ako na to pristanete, naći ćete se u nezahvalnoj situaciji gdje će druga osoba pokazati samo požudu u odnosu na vas, a izostat će emocije i razumijevanje.

Zbog toga ćete brzo izaći iz tog odnosa. Druga osoba će vas proganjati i praviti vam neugodnosti. Tek u trećoj dekadi studenog/novembra ćete upoznati nekoga s kim ćete se dobro razumjeti i tko će se pokazati kao prava prilika za vezu.

Stariji Bikovi će saznati da osoba koja im se dopada i s kojom su počeli da izlaze ima vezu s drugom osobom što krije od vas. To će vam donijeti veliko razočaranje. Krajem mjeseca upoznat ćete osobu koja će vas privući svojim intelektom.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Jupiter će u prvoj polovini studenog/novembra praviti konjunkciju s Plutonom. Bit ćete u mogućnosti da poboljšate uvjete zajedničkog života tako što ćete kupiti nešto novo za domaćinstvo ili ćete uložiti zajednički novac u proširenje ili preuređivanje životnog prostora. Možete otići i na zajedničko putovanje gdje biste se mogli da se posvetite jedno drugom.

Neki baner

Sredinom mjeseca će Venera praviti kvadrat s Jupiterom. Izbjegavajte flert i budite pažljivi u odnosu s osobama koje će pokušati približiti vam se i zavesti vas, jer će to dovesti do ozbiljnih nesuglasica s voljenom osobom.

U trećoj dekadi studenog/novembra vaša emotivna veza će biti skladna i stabilna. Uživat ćete u ugodnim razgovorima i zajedničkim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se u početku predstavljala kao prijatelj pokušat će vam se emotivni približiti i pokazat će da je za vas zainteresirana samo seksualno. Strasti bi se mogle pojaviti između vas dvoje, ali ako se u to upustite uvidjet ćete ubrzo da jedno drugom ne odgovarate za emotivnu vezu nego samo za intimne odnose.

Doći će i do ljubomornih scena. Najbolje je da to zaobiđete. Sredinom mjeseca upoznat ćete osobu koja će vas privući i koja će se pokazati pogodnom za emotivnu vezu. Stariji Blizanci će biti u iskušenju da nepromišljeno ulete u avanturu s osobom sumnjivog morala.

Od toga će vas odvratiti netko s kim ćete često sudjelovati u društvenim aktivnostima i tko će vam pružiti razumijevanje i naklonost.

Rak

Ako ste u vezi:

Početak studenog/novembra vam donosi neusklađenost s partnerom oko kućnih i obiteljskih obaveza. Više puta ćete mijenjati zajedničke planove, teško ćete postizati dogovore i bit ćete pritisnuti brigama i nepovjerenjem u partnera. Od sredine mjeseca ćete imati više strpljenja i razumijevanja i uspjet ćete da se dogovorite oko važnih stvari.

Poboljšat ćete odnos i raspoloženje. Druga dekada studenog/novembra vam donosi promjenjiv period gdje će doći do zahlađenja u odnosima s voljenom osobom.

Obuzimat će vas ljubomora, često neutemeljeno, ali će i vaš partner znati prigovoriti vam zbog nečega što nije vaša greška. Sve probleme na koje budete nailazili riješit ćete u trećoj dekadi mjeseca. Razgovarat ćete iskreno i shvatiti što želite u vezi.

Ako ste slobodni:

Privlačit ćete pažnju svojom pojavom i znat ćete istaknuti svoje kvalitete. Jedna osoba će se u vas zaljubiti i nastupit će romantično, što će vam goditi. Poželjet ćete započeti emotivnu vezu, ali ćete ostati suzdržani, jer će vam nešto u ponašanju vaše simpatije djelovati sumnjivo. To će navesti drugu osobu da se povuče i pokaže razočaranost.

U trećoj dekadi studenog/novembra ćete se uspjeti uskladiti i kroz bliže upoznavanje i otvorenu komunikaciju zbližiti emotivno. Nešto stariji Rakovi će izbjegavati osobu koja im poklanja pažnju i pokušava da im se emotivno približi.

Nećete biti spremni da prihvatite naklonost. Krajem mjeseca ćete biti otvoreniji i počet ćete se viđati. Moguć je ulazak u vezu.

Lav

Ako ste u vezi:

Dogovori i komunikacija s voljenom osobom odvijat će se otežano već od početka mjeseca. Nećete imati dovoljno povjerenja jedno u drugo i u mnogo čemu se nećete razumjeti.

Zbog opozicije Venere s Marsom događat će vam se ljubomora i česte svađe. Kada Mars krene direktno, od sredine mjeseca, doći će do poboljšanja u vašim odnosima.

Tijekom druge dekade studenog/novembra će se osjećati zahlađenje između vas i voljene osobe. Bit ćete povučeni i nepopustljivi. Od treće dekade mjeseca ćete se početi otvarati jedno prema drugom i više razgovarati o svemu što vam pravi smetnje u vezi.

Tako ćete do kraja mjeseca uspjeti savladati najveći dio teškoća i uspostaviti sklad koji vam je potreban.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete neodoljivu privlačnost prema nekome tko je strastven po prirodi, ali nije postojan u vezama. Mada ćete dobro znati u što se upuštate, ipak ćete izgubiti strpljenje i biti uvučeni u ljubomorne scene i svađe s vašom novom simpatijom.

Pored najbolje volje, morat ćete priznati sebi da se ne možete složiti ni u čemu osim u seksu i odlučit ćete prekinuti vezu. Krajem studenog/novembra upoznat ćete osobu s kojom imate mnogo zajedničkih interesa i koja će vam pružati razumijevanje.

Nešto stariji Lavovi će nailaziti na velike prepreke u pokušaju da priđu osobi koja im se sviđa. Djelovat će vam kako se sve urotilo protiv vas. Zahvaljujući vašem strpljenju i istrajnosti, u trećoj dekadi mjeseca ćete se početi viđati.

Djevica

Ako ste u vezi:

Jupiter će 12.11. praviti konjunkciju s Plutonom i donijet će vam mnogo zabave i ugodnih zajedničkih trenutaka s voljenom osobom. Pronaći ćete nove zajedničke interese koji će vam omogućiti da izbjegnete monotoniju i da se bavite novim zajedničkim aktivnostima u kojima ćete oboje uživati.

U slobodno vrijeme ćete izlaziti na mjesta za zabavu. Venera će sredinom mjeseca praviti kvadrat s Jupiterom. Izbjegavajte flert i bilo kakve tajne u odnosu s voljenom osobom.

Oko vas će se kretati veći broj osoba sumnjivog morala što se neće dopasti vašem partneru. Sekstil Merkura s Jupiterom krajem mjeseca poboljšat će vašu komunikaciju s partnerom. Vodit ćete zabavne i inspirativne razgovore.

Ako ste slobodni:

Imat ćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu. Važno je da napravite dobar izbor. Jedna osoba koja će stalno biti u vašoj blizini i koja će vas znati nasmijati i zabaviti, a uz to je i privlačna, bit će vaš prirodni izbor.

Ono što nećete primijetiti na prvi pogled je dvostruka priroda te osobe i njena sklonost ka paralelnim vezama. S druge strane, netko tko će vam biti zanimljiv sugovornik, ali će djelovati pomalo stidljivo i povučeno, krije u sebi kvalitete koji vam odgovaraju.

Nešto starije Djevice će ostvariti kontakt s osobom koja ih duže vrijeme privlači, a s kojom su se nekoliko puta neuspješno pokušavale zbližiti. Ovoga puta ćete imati otvorena vrata i iskoristite pruženu šansu. Veza je moguća do kraja mjeseca.

Vaga

Ako ste u vezi:

Opozicija vašeg vladara Venere s Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi donijet će vam udaljavanje od voljene osobe zbog ljubomore, neslaganja oko zajedničkih ciljeva i zbog toga što ćete oboje insistirati da budete u centru pažnje onog drugog. Nećete željeti izaći u susret partnerovim potrebama i željama.

To bi moglo dovesti i do prekida veze. Druga polovina studenog/novembra donijet će vam mogućnost da riješite nastale nesuglasice, jer će Mars krenuti direktno.

U slučaju da je vaš odnos s partnerom duže vrijeme bio težak i pun sukoba, razići ćete se i otići svako svojim putem u novi život. Ako je vaš odnos uglavnom skladan, ovo će biti samo prolazna kriza i ubrzo ćete postići dinamiku koja vam je neophodna u vezi.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati na početku studenog/novembra djelovat će vam izuzetno privlačno i pored toga što će vam prijatelji reći iskreno mnogo nepovoljnih stvari koje su čuli ili znaju o vašoj novoj simpatiji.

Vas dvoje ste suprotne prirode, ali je upravo to razlog što ćete biti neodoljivo privučeni jedno drugome. Ubrzo ćete ući u intimne odnose i odmah će doći do pojave posesivnosti, ljubomornih scena i pokušaja nametanja svojih stavova. To će samo pojačati vašu potrebu da budete zajedno.

Starije Vage će sredinom studenog/novembra započeti skladu vezu s osobom s kojom su više puta pokušavale biti bliske, ali su uvijek u zadnjem trenutku iz nekog razloga odustajale. Sada ćete ići na sve ili ništa i nećete se razočarati.

Škorpion

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere koja vlada vašim poljem ljubavi s vašim vladarom Marsom 09.11., prouzrokovat će ozbiljne nesuglasice i udaljavanje od partnera. Oboje ćete inzistirati da dobijete ljubav i pažnju, ali nećete biti spremni dati prije nego što dobijete ono što tražite. Važno je da potražite zajednički prihvatljivo rješenje, kako ne bi došlo do raskida veze.

Druga polovina studenog/novembra donosi dalje komplikacije u vašem odnosu s voljenom osobom zbog niza nepovoljnih aspekata koje će praviti Venera. To će dovesti do međusobnog nerazumijevanja koje može prouzrokovati prekid komunikacije između vas dvoje.

Opozicija Venere s Uranom u trećoj dekadi mjeseca činit će vas sklonim naglim odlukama i reakcijama.

Ako ste slobodni:

Studeni/novembar vam nije povoljan za započinjanje nove emotivne veze. Jedna osoba će vas fizički privući i bit ćete skloni da se bez razmišljanja upustite u intimne odnose. Mada će vam vaš novi partner odgovarati u intimnom smislu, na drugim poljima ćete otkriti da ste različiti i čak suprotnih potreba i očekivanja.

Pojavit će se nekontrolirane strasti u vašem odnosu, a nakon toga i ljubomora i druge negativne emocije. Doći će do svađe i krajem mjeseca ćete prekinuti ovu vezu.

Stariji Škorpioni će željeti samo avanture i provod. Nećete biti zainteresirani da ulazite u emotivnu vezu. S jednom osobom ćete ući u tajnu vezu koja će biti nabijena strastima i vrlo intenzivna ali će služiti samo vašem zadovoljstvu.

Strijelac

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi na početku mjeseca će praviti kvadrat sa Saturnom i donijet će vam nerazumijevanje od strane voljene osobe. Doći će do neslaganja oko zajedničkih ciljeva.

Bit ćete skloni povlačenju i prekidu komunikacije. Kada Merkur 10.11. uđe u znak Škorpiona savjetuje vam se da izbjegavate pokušaje da obmanjujete partnera. Treća dekada studenog/novembra donijet će vam dobar osjećaj za potrebe voljene osobe i postići ćete uspješan dogovor oko zajedničkih planova i aktivnosti.

Poboljšat ćete komunikaciju i razgovarat ćete više nego obično o svemu što vam bude djelovalo važno za poboljšanje vaše veze. Postat ćete svjesni nekih kvaliteta voljene osobe koje ranije niste primjećivali. Pružat ćete podršku.

Ako ste slobodni:

Velika zaljubljenost u osobu koja vam je nedavno privukla pažnju svojim izgledom i stilom života i s kojom ste bez razmišljanja ušli u intimne odnose donijet će vam 09.11. veliko razočaranje jer ćete saznati da je vaša simpatija već duže vrijeme u stalnoj vezi, a da je vas iskoristila za vlastito zadovoljstvo.

U trećoj dekadi mjeseca upoznat ćete nekog novog tko će vas već u prvom kontaktu privući suosjećanjem koje će pokazati i razumijevanjem za vaše potrebe u ljubavi.

Nešto stariji Strijelci će biti raspoloženi za avanture, ali i pored jedne prolazne koju će imati, neće biti zadovoljni niti emotivno ispunjeni. Susret s osobom koja će vas zainteresirati svojim vedrim duhom može krenuti u pravcu veze.

Jarac

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere s Marsom u prvoj dekadi studenog/novembra donijet će vam tenzije u odnosu s voljenom osobom, jer će vam biti teško da se međusobno uskladite u vezi kućnih i obiteljskih obaveza. Zbog obaveza koje ćete imati na poslu nećete moći dovoljno vremena posvetiti jedno drugome i zajedničkim aktivnostima. Budite otvoreni na zajednički pristup rješenju.

Druga polovina studenog/novembra donijet će emotivno zahlađenje između vas i voljene osobe, jer nećete biti spremni ispuniti očekivanja i potrebe vašeg partnera.

Tek od treće dekade mjeseca ćete biti otvoreni na razgovore oko toga kako da poboljšate vašu vezu i riješite teškoće na koje nailazite. Do kraja mjeseca ćete većinu smetnji ukloniti i postići više sklada.

Ako ste slobodni:

Postat ćete bliski s osobom koju ste upoznali u ranijem periodu i počet ćete se češće viđati i zajedno izlazite. Povezivat će vas isti interesi i zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati.

Vodit ćete zanimljive razgovore koji će biti ponekad i zabavni i otkrit ćete kako jedno drugog možete nasmijati. Nedostajat će vam emotivna povezanost.

Osjećat ćete privlačnost pa čak će se i strasti probuditi, ali će vam biti teško međusobno dijeliti osjećaje. Budite strpljivi. Nešto stariji Jarci će igrati igru toplo-hladno s osobom koja im se sviđa i koju su upoznali prije više mjeseci. Kako bude došlo do emotivnog približavanja, odmah potom će doći do udaljavanja. To će otežavati ulazak u vezu.

Vodenjak

Ako ste u vezi:

Strpljenje je ključna stvar za vas, to je jedina formula koja će vam pomoći da konačno izgladite nesuglasice u vašem odnosu.

Ne odgovara vam način na koji partner komunicira s vama, a povremena hladnoća vam baš zadaje dosta briga. Odložite velike odluke, nema potrebe da se sve rješava sad i odmah.

Ako ste slobodni:

Nije baš dobar trenutak za inzistiranje na visokim kriterijima i zakletvama na vječnu ljubav. Opustite se, prihvatite poziv na zabavu, a čak i neko poznanstvo koje u prvi mah djeluje prosječno može biti ulaznica za ugodno, trajno i odano romantično prijateljstvo.

Ribe

Ako ste u vezi:

Početak studenog/novembra donijet će vam teškoće u komunikaciji s voljenom osobom i neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Bit će vam potrebno dosta strpljenja kako biste našli zajednički prihvatljivo rješenje.

Čuvajte se ljubomornih scena koje vam može donijeti opozicija Venere s Marsom. Odgovaralo bi vam da jedan vikend iskoristite za odlazak na zajedničko putovanje.

Merkur će 17.11. praviti opoziciju s Uranom i donijet će vam neočekivane nesuglasice i stresne okolnosti u vezi. To će vas pokrenuti na iskrene i otvorene razgovore s voljenom osobom u trećoj dekadi mjeseca, što će vam pomoći da riješite najveći dio onoga što je ometalo sklad u vašoj vezi. Pružat ćete više topline i nježnosti voljenoj osobi, što će vas zbližiti.

Ako ste slobodni:

Imat ćete više od jednog poziva na zabavu u prvoj dekadi studenog/novembra. Na jednoj zabavi upoznat ćete osobu koja će vas privući svojim izgledom i šarmom. Otkrit ćete kako vas zanimaju slične teme i odgovarat će vam što će to biti neko tko će slobodno pokazivati svoje osjećaje i imati moderna i suvremena shvaćanja i stavove.

Počet ćete se viđati nakon te zabave i jedno drugom ćete pokazati zainteresiranost za vezu. U trećoj dekadi mjeseca postat ćete dovoljno bliski i započet ćete vezu.

Nešto starije Ribe će tragati za osobom koja će ih znati motivirati i inspirirati. Preko jednog prijatelja upoznat ćete nekog tko će vam predložiti suradnju u vezi jednog projekta. Ubrzo ćete oboje doći do zaključka da se u svemu dobro slažete.

lepaisrecna

Neki baner