Nedostaješ…

Nedostaješ mi… Priznajem. Ja sam ona hladna i bezosjećajna koja se vječno bori sama sa sobom i priznajem da mi je život sada duplo kompliciraniji. Bila sam zaista sretna s tobom i nisam to htjela priznati. Možda je to moj najveći grijeh?! To bježanje od osjećaja…

Ostavio si me i otišao. Zalupio vratima jer si odustao od čekanja da ti uzvratim ljubav. Spasio si se. Možda sam te milijun puta trebala poljubiti dok si ležao na svojoj strani kreveta..i htjela sam, vjeruj mi. Užasno jako sam htjela pokazati koliko mi je stalo i koliko te volim…Moje skrivanje emocija i tvoja muška tvrdoglavost doveli su nas do kraja, a imali smo ljubav, dragi. Imali smo lijepu priču, romantičnu bajku i život. Mogli smo uspjeti, to znam.

woman-1000537_1920

Možda sam sad prokleto ljuta na naš ponos. Možda bi sada vratila vrijeme i svaki put ti skočila u zagrljaj. Možda sad ne bi bila ljubomorna na svaku tvoju prijateljicu, a kasnije se pravila da me nije briga. Samo da znaš da je u meni sve krvarilo.Toliko sam se bojala trenutka kad češ u kasne sate uči u sobu sa njenim ružem na košulji. Da sam ti barem priznala da sam zapravo ljubomorna i da se bojim. Znam da si sad njen i da sada griješ nju u ovim dugim noćima. Vjerojatno joj pružaš svu svoju ljubav, dok ti ona priprema rižot po receptu tvoje mame. Divan si muškarac i zaslužuješ samo najbolje. Imali smo ljubav, a nismo je znali iskoristiti…Dragi, žao mi je zbog naše neuspjele priče. Nadam se da ću ti u nekom drugom svemiru pokazivati emocije, dok češ mi grijati dlanove onako kako samo ti znaš… Ja ću nastaviti i dalje glumiti da mi nije stalo i bježati od emocija. Tako sam naučila. Molim te budi sretan za nas oboje. Uvijek ću te voljeti tajno.

A.

Neki baner
Neki baner