Neka vas ne plaši sutra

Neka vas ne plaši sutra. Neka ne unosi nemir u vaš svijet. I um i srce. Neka vam ne krade radost življenja i mirnoću postojanja. Neka vam ne oduzme slobodu promišljanja. I izbora mudrih odluka. Za vas. A koje će utjecati i na one koji vas okružuju.

Zauzmite stav i čvrstu odluku da ćete ostati mirni i vjerni sebi. Svojoj duši i srcu, svojoj razboritosti. I ne dozvoliti da vas plaši novi dan. Već da mu se iskreno radujete.

Jer svoj mikro svijet vi stvarate. Svatko od nas za sebe. I zato mudro birajte što ćete u njega ugraditi. I kome ćete i čemu pustiti da u njega uđe.

Ne dozvolite strahovima da vas plaše.

I scenarijima koji se još nisu ni dogodili. I vjerojatno nikad neće. Ne dozvolite umu da se uplete u tisuće strašnih priča. Učinite ga svojim prijateljem, a ne neprijateljem. Zaposlite ga mudrim, pažljivo biranim mislima. Koje odvode u boljitak i ljepše sutra. I ne dozvolite mu da odluta u bezdan.

Budite hrabri. I onda kada vam se čini da nitko nije. Budite odlučni. Onda kad su mnogi neodlučni. I ostanite svoji. Sada više nego ikad…

Neki baner

Vjerujte svojoj intuiciji. Osvijestite svoju nutrinu. Zaronite u tišinu svoga bića. I potražite sve odgovore unutar sebe. Točne i nepogrešive.

Osjetite Vodstvo u sebi. Čudesnu snagu koju će vam dati. Sve što vam treba da vam odagna strahove.I Vjeru od koje se više nikad ne odustaje.

Zasvijetlite poput najjačeg svjetla. Pustite Dušu da zasja punim sjajem.

I onda vas više nijedan strah neće moći odvući u mrak…

Iva Bradarić

Neki baner