Odaberite oko koje vas privlači i otkrijte kakvi ste u dubini svoga bića?

Oko je vrlo složeno, lijepo i privlačno. Oko simbolizira čistoću, fokus i svrhu. Oko je ogledalo duše. Odaberite oko koje vas najviše privlači i saznajte nešto o svojoj osobnosti.

Ako vas privlači više od jednog oka i to je u redu. Čovjek je kompleksno biće.
Odaberite oko koje vas privlači i otkrijte kakvi ste u dubini svoga bića?

1. Duboko u sebi vi ste otvoreni

Vi ste tip osobe koja prima gotovo svakoga u svoj život i u svoje srce. Vi vjerujete da je bolje riskirati i povrijediti ego nego se zatvoriti od svijeta. Ne pokazujete svijetu svoje strahove ili nesigurnosti. Vjerujete da bi se vaši problemi trebali rješavati privatno. Pokušavate biti na raspolaganju svakome čak iako vas boli iznutra. Pomaganje drugima je ono što vas liječi.

2. Duboko u sebi vi ste savjesni

Neki baner

Vi ste tip osobe koja uvijek želi da ostavi dobar utisak i učini pravu stvar. Vjerujete da vaši postupci imaju utjecaja na živote drugih ljudi, bez obzira koliko oni bili veliki ili mali. Svijetu ne pokazujete kad ste zabrinuti ili uznemireni. Vidite puno bijede i nepravde, ali to držite za sebe. Posvećeni ste tome da budete najbolji što možete. To je najmanje što možete učiniti sa svojim vremenom na ovoj planeti.

3. Duboko u sebi ste izmučeni

Vi ste tip osobe koja je imala vrlo burnu prošlost koja još utječe na vas. Ne možete pobeći od uvjerenja da je život nečija bolesna kozmička šala. Pokušavate pronaći svoj mir gdje god možete. Ne pokazujete svjetu svoje najmračnije misli. Puno toga nosite u sebi, što ne želite podeliti s drugima. Vaš pogled na svijet ponekad može biti iznenađujuće pozitivan s vremena na vrijeme. Vi ste stručnjak u podizanju na noge nakon pada.

4. Duboko u sebi vi ste filozof

Vi ste tip osobe koja je će vjerojatno preanalizirati sve i svašta. Volite istraživati dublje značenje stvari. Ponekad znate da se i izgubite u svim tim mislima. Ne pokazujete svijetu kako ste zapravo nesigurni u mnogim stvarima. Možda možete dosta toga razumjeti, ali još niste samouvjereni. Vidite život kao slagalicu i volite se igrati s komadićima dok se ne uklope u neku cjelinu. Ne možete nikada da shvatite smisao svega toga, ali to vam ni ne smeta.

5. Duboko u sebi vi ste tajanstveni

Vi ste tip osobe koja ni sama sebe nije shvatila, a šta reći o drugima koji to pokušavaju! U vama postoje mnoge kontradikcije, a vaše raspoloženje se mijenja svakodnevno. Dok se pronađete, već ste se promijenili u nekog drugog. Ne otkrivate svijetu puno o sebi. Vi ste osoba od malo riječi i zbunjujućeg djelovanja. Volite promatrati i proučavate ljude prije nego što im se približite. Govorite samo ono u što ste sigurni.

6. Duboko u sebi vi ste osjetljivi

Vi ste tip osobe koja primjećuje sve i ne zaboravlja ništa. Suosjećate sa svijetom. Duboko osjećate i najmanje sitnice mogu utjecati na vas. Vrlo je jednostavno da vas čovek nasmije ili rasplače. Ne pokazujete svijetu koliko ste krhki. Umjesto toga pokazujete koliko pronicljivi možete biti. Dobri ste u očekivanju onoga što vam u životu dolazi i često prvi vidite što dolazi.

7. Duboko u sebi vi ste vatreni

Vi ste tip osobe koja je uvjek energična i strastvena. Nema ničeg suptilnog u vama… nikada. Imate tendenciju da volite ili mrzite. Imate tonu mišljenja i brzo donosite odluke. Ne pokazujete svijetu koliko ste zabrinuti. Imate puno energije, a kad je imate previše možete da postanete prilično nervozni. Kod vas su uvijek veliki ulozi.

8. Duboko u sebi vi ste ekscentrični

Vi ste tip osobe koja ima neobične interese i uvjerenja. Uvijek ste bili malo “čudni”. Ne marite puno za pravila ili tradicije. Radite stvari na svoj način pa neka bude što bude. Svijetu pokazujete sve o sebi. Nemate što skrivati, a smijete se onima koji vam sude. Voljeli biste kad bi svi bili malo poput vas. Puno se radosti može naći kad niste komformist.

9. Duboko u sebi vi ste intuitivni

Vi ste tip osobe koja vrlo dobro razumije druge ljude i svijet. Možete da kažete toliko stvari o nekome iz njihovog izraza lica ili tona glasa. Uvijek znate kad vas netko laže. Pokazujete svijetu točno ono što želite pokazati. Osim što ste dobri u čitanju ljudi, vi znate kad netko vas čita. Znate kada ste izmanipulirani, a također znate i kako da izmanipulirate nekoga, ako morate. Ipak, obično to ne radite.

Izvor: A. I.

Neki baner