Odaberite žabu i otkrijte svoj put do bogatstva

Ovaj jednostavan test će vam pomoći da pronađete  pravi put. Odaberite jednu žabu i otkrijte koji su za vas potencijalni izvori bogatstva. Koja vam se najviše sviđa?

1#

Izvor vašeg bogatstva je profesija vezana za publicitet, oglašavanje, slavu. Važno je da se brinete o svom izgledu i dobrom ukusu. Vaše ideje trebaju biti učinkovite.

Moguće je da je vaš poziv novinarstvo, marketing, prodaja nakita i markiranih predmeta. Moguća je i kreativna karijera pjevača ili glumca.

2#

Vaš izvor bogatstva ste vi sami. Vaše ideje, razmišljanja, logika. U mogućnosti ste smisliti novi sustav ili kvalitetno rekonstruirati stari.

Vaš je um racionalan, vaše uspješno područje djelovanja su financije, pravo, znanost. Možete razmišljati široko i slobodno. Slobodno to izgovorite naglas.

Neki baner

3#

Vaš izvor bogatstva je vjera. Iskrena, duboka i snažna. Ovo je najvažnija stvar u vašem životu. A to nije nužno religija. Možete vjerovati u svoj san, svoje snage, u ono što radite, ali i u ljude oko sebe.

I trebali biste biti sposobni dati ovu svijetlu vjeru drugima i što češće je dijeliti. Za vas je pogodan bilo koji posao usmjeren na pomoć ljudima: učitelj, liječnik, svećenik.

4#

Vaš izvor bogatstva je timski rad, u krugu istomišljenika. Možete raditi i u uredu i kod kuće ili postati voditelj vlastitog posla.

Ali u svakom slučaju, za vas je važno da imate bliske ljude: rodbinu, prijatelja iz djetinjstva, supružnika, pouzdanog partnera. Jednom riječju, osobe koje će vas uvijek podržavati i pomoći kada vam je teško.

5#

Vaš izvor bogatstva je apsolutno sve što je povezano s udobnošću u kući. Vaš hobi je kuhanje, popravak kuhinjskih uređaja, vrtlarstvo, stvaranje udobnosti.

Možete biti vlasnik lijepe trgovine ili kafića, baviti se tekstilnom industrijom, biljkama i vrtnim alatom. I potpuno se možete baviti kućanskim poslovima, posvećujući se obitelji i djeci.

6#

Vaš izvor bogatstva je aktivnost, djelovanje i kretanje naprijed . Vaš stalni moto je: “Kretanje je život!”. Vaša profesija sigurno mora biti povezana s putovanjima.

Osim toga, važno vam je bavljenje sportom. Ako vaš posao nije takav, odaberite sličan hobi. I uvijek ostanite mladi duhom. Krenite naprijed!

7#

Izvor vašeg bogatstva su praznici i festivali. Možete organizirati dječje zabave, raditi kao fotograf na proslavama ili baviti se glazbom. Pokazat će se da ste talentirani za dizajn.

Savršeno ćete se nositi s dužnostima trgovačkog putnika. Zapamtite da vam treba dinamičan život, jer će vas siva monotona svakodnevica potpuno pojesti.

8#

Izvor bogatstva za vas su osjećaji, sposobnost empatije , razumijevanje drugih. Možete postati dobar psiholog, iako vas u tom slučaju može sprječavati pretjerana emocionalnost.

Težite harmoniji. Bilo koji kreativni rad je idealan za vas, znate kako izraziti svoje osjećaje kao nitko drugi. Milosrdni ste i uvijek puni suosjećanja.

9#

Vaš izvor bogatstva je stroga ljubaznost i dobrota. Težite u ovom životu „činiti“ dobro. Vjerojatno ste previše izbirljivi kada se radi o odabiru ljudi, ali iza svoje stroge ozbiljnosti skrivate toplinu duše.

Za vas je idealan posao u policiji ili u vojsci. A također i na bilo kojem polju gdje je potrebna strogost.

10#

Izvor vašeg bogatstva je povezan s gradnjom. Uostalom, stalno morate stvarati nešto novo, nešto što će ljudima služiti više od jedne godine.

Vi ste ozbiljna i odgovorna osoba, znate biti samokritični i naučite lekciju iz vlastitih grešaka. Prilično ste dobar mentor i učitelj onima koji su mlađi od vas i tek započinju svoje putovanje.

11#

Glavni izvor bogatstva je sve što se odnosi na metal i brzinu. To bi mogla biti automobilska industrija i sve što je povezano s vlakovima i avionima. Vi ste moderna osoba, brzina vam je važna. A također i pouzdanost i kvaliteta.

Ponekad vam se čini da ste u potpunosti iscrpljeni brzinom i nemate vremena za život. U takvim trenutcima sigurno vam je potreban odmor.

12#

Vaš izvor bogatstva je davati toplinu, radost. Važna stvar: nemojte se usredotočiti na sitnice, pustite druge da to rade. Vaš je zadatak potaknuti ideje, smisliti okvir, stvoriti temelje.

A ako se u početku čini da je nešto pogrešno, svi će se naknadno uvjeriti u opseg vaše ideje. Ponekad vas mogu smatrati nepristojnom osobom, ali u stvarnosti svima želite samo dobro.

13#

Izvor vašeg bogatstva je smisao za humor. Možete je sjajno pokazati na bilo kojem polju. U mnogim ste područjima aktivnosti jednostavno nezamjenjivi.

Vaša pamet ne samo da će vam pomoći pronaći prave prijatelje, već će biti i pokretač  vaše karijere. Glavni uvjet je da šale nisu zle.

14#

Izvor bogatstva za vas je svaka profesija vezana za čistoću, čak do određene mjere – za sterilnost. Karijera liječnika ili znanstvenika može biti uspješna.

I u životu također morate održavati svoje misli čistima, biti moralna osoba bez grižnje savjesti. Za vas je bitno da nitko ne laže i ne čini loša djela. Sve to odmah utječe na vas.

15#

Izvor vašeg bogatstva je preko mora, u dalekoj zemlji . Također, u vašem životu more će uvijek igrati veliku ulogu. Stoga je najbolje ako su vaš posao ili hobiji povezani s vodom. Ali ne trebate nužno postati ribar ili vodoinstalater.

Ponekad možete uzeti lekcije ronjenja ili napraviti akvarij i meditirati, gledajući šarene ribe kako plivaju, brinući se o njim

Izvor: Atma

Neki baner