Odlaziš li od prave ljubavi?

Da. Odlaziš onog trena kada počinje da boli. To je jedino ispravno uraditi. Nemoj čekati, nadati se da će biti bolje. Neće. Ljubav ne treba da boli.

Odlaziš onda kada on ne primjećuje tvoju pravu vrijednost. Odlaziš onda kada on počinje banalizirati tvoje osjećaje. Odlaziš onda kada on ne shvaća da te svojim postupcima povrjeđuje. Odlaziš onda kada vidiš da su njegovi putevi otvoreni za druge.

Lijepo je sretati nove ljude, upoznavati se s drugima, nalaziti se drugima… da, lijepo je, ali ako si sam, ako vjernost nisi obećao nekoj drugoj.

U tom slučaju nije lijepo. Nema opravdanja. Opravdanje nije kada kaže da on voli tebe, da one nisu bitne. Riječi nemaju nikakvu težinu.

Odlaziš li od prave ljubavi?
Photo by Alena Darmel on Pexels.com

Odlaziš li od prave ljubavi?

Odanost treba pokazati postupcima a ne riječima. I zato, otiđi, ako te ne cijeni, uzima zdravo za gotovo. Dok poput leptirića leti s cvijeta na cvijet, očekujući da ćeš ga ti vječno čekati i biti tu kad god on navrati.

Neki baner

Draga moja, otiđi. Ako te on ne cijeni, cijeni samu sebe. Budi svjesna svoje vrijednosti. I iako boli, proći će. Kao što svaka rana zaraste i ova će. A taj ožiljak koji ostane, neka te podsjeti na to da ljubav ne treba da boli.

Hana Šerić

Neki baner