Ove boje za kosu obilježit će jesen i zimu 2019

Ako želite promijeniti boju kose ali još uvijek niste sigurni koju biste isprobali, donosimo vam trendove za ovu sezonu.

Za početak tu je Snow Blonde varijacija sive kose, koja je svoj polet doživjela na Pinterestu. Tamo je pretraga pojmova poput “icy blonde hair” porasla za 45% u proteklih nekoliko mjeseci. U stopu je sijledi i boja bakra, iako će se u narednim sezonama nositi i sve druge varijacije crvene, poput boje koralja takozvane strawberry blond.

Ink black je, pak, nijansa savršena za hladne dane, a donosi raskošnu crnu boju s plavim podtonom. Baš kao i prava plava boja, zahtjeva savršenu kvalitetu kose.

Takozvana negative space tehnika, u kojoj dio površine kose ostaje netaknut, ove godine bi mogla dostignuti svoj vrhunac, baš kao i tinsel tehnika koju je osmislio Kevin Murphy, a koja plavoj boji dodaje kontrast na vrhovima, u vidu ružičaste.

Neki baner

Cream soda je tehnika koja donosi zlatne i karamel varijante kakve smo viđali na modelima poput Gigi Hadid i Amber Heard.

Cool brown je apsolutna kraljica smeđih nijansi godine.

Hollywood opal je rezerviran za one najspremnije za eksperimentiranje, baš kao i trend koji nalaže veliki povratak ljubičaste boje za kosu.

Oni koji žele igrati na sigurno uvijek mogu odabrati Antique Gold, varijaciju plave u kojoj se isprepliću topli i hladni tonovi, baš kao kod Else Hosk.

Izvor: L&S

Neki baner