Pismo tebi

Desilo se kad nisam to očekivala. Desilo se i više ne postoji.

Mislim u mojoj glavi još postoji još mi znači. Znala sam da mi nećemo ostati dugo skupa. Ti si onaj koji mijenja cure lako, a ja sam ona koja se zaljubi brzo. Bilo mi je predivno s tobom, voljela bih da ta ljubav još traje. Ma koja ljubav, o kojoj ja to ljubavi govorim, to je za tebe bila samo strast, prolaznost ništa važno. Jedino znam, meni je značilo.

Meni, kojoj i dan danas znači. Još se nadam. A dala bih sve za tu zimu da se ponovi.

“Nije da te ne želim više, ali sam se umorila. Umorila sam se od toga da budem umorna. Nemam više živaca da dešifrujem ono kad pišeš da me voliš, pa odeš malo do nje. I umorila sam se toga da ti budem drugi izbor. Ja sam rođena da budem nekome ili sve ili ništa. Ne vidiš to sad, ali vidjet ćeš nekad. Zbog tebe takvoga, želim da sam ti ništa…”

Neki baner

Smiju mi se prijatelji jer znaju da nijednu ovu riječ ti nikada nećeš vidjeti. Baš ti, kojem su upućene. Istina, to i jeste pomalo smiješno, ali ja ne bih voljela da ih vidiš. Ne bi znao da ih cijeniš, i ne bi ih razumio. Ali ni ne tražim to od tebe.

Zato ih i prosipam tu, daleko od tebe. Pred ljudima koji nikada neće saznati tvoje ime ni vidjeti tvoje lice. Nekako je lakše podijeliti bol s neznancima s kojima imaš toliko toga zajedničkog. Ista bol, samo drugačija lica i imena.

”Koliko god sam puta pokušala da odem od tebe, nisam mogla. Volim te, eto. I zato sam tu, kraj tebe, zato sam tu kad te ona naživcira, da ti dam utjehu. Tu sam i ne trebam se kriviti ZBOG toga, a ja se krivim. Želim da prestaneš biti sa njom. Želim da si moj. I ovako imam te, a kao da nemam te.”

Valentina

Neki baner