Pitanja koja si trebaš postaviti ako mu želiš otvoriti vrata svog života

Muškarac koji je vrijedan tvog vremena pokazuje da si i ti vrijedna njegovog. Pravi muškarac, onaj kojem bi definitivno trebala dati priliku, odnosi se prema tebi s poštovanjem od prvog dana.

Razvlačiš li svoj osmijeh radi njega?

Ponekad su stvari zaista tako jednostavne. Nasmiješ li se bez imalo truda kada pomisliš na njega, kada okrene svoje lice prema tebi i nasmije se?

Razvuku li se tvoje usne sasvim nesvjesno u široki osmijeh kada tvoj naporni dan završi vašim susretom? Usrećuje li te sama pomisao da je on dio tvog života?

Ponaša li se prema tebi lijepo?

Kavalira je lako prepoznati. Još lakše kada ga susretneš, a on te obasipa ljubavlju i nježnošću. Dobar muškarac će otvarati vrata za tebe, misliti na tvoje osjećaje, pitati te kako si, jesi li sretna, može li nešto učiniti za tebe.

On će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi se ti osjećala ugodno i kako bi ti pokazao da je vrijedan tvoje pažnje, osobito u početku vaše veze.

Neki baner

Nezreli muškarac pokušat će zavesti te, navesti te da učiniš nešto na što još nisi spremna, igrat će igrice, neće odgovarati odmah na tvoje poruke itd. Pravi muškarac, onaj kojem bi definitivno trebala dati priliku, odnosi se prema tebi s poštovanjem od prvog dana.

Sluša li te?

Ovo pitanje čini se banalno, ali je zapravo vrlo važno. Gleda li te u oči kada govoriš i zaista pozorno sluša? Ili gleda uokolo, tražeći druge žene, zuri u mobitel? Muškarac koji je vrijedan tvog vremena pokazuje da si i ti vrijedna njegovog.

Fokusira se na to što govoriš, pamti što si rekla, interesiraju ga i najmanji detalji iz tvog života. Ne zaboravi da je muškarac koji sluša, onaj kojem je stalo do tebe.

Nasmijava li te?

Uvijek bi trebala dati priliku muškarcu koji te nasmijava. On zna da si ti najbolja kada si sretna i učinit će sve da to postigne. On će pomno proučavati tvoj smisao za humor i prilagoditi tome svoje šale.

On želi da uživaš, a ukoliko se smiješ i uživaš sa njim zašto ne bi poželjela da to potraje?

Jesi li svoja pored njega?

Smatra li da si jednako posebna i kada nosiš visoki rep, kada si u trenirci nakon treninga, sva mokra od znoja? Možeš li opušteno otvoriti mu vrata noseći svoju vrećastu majicu i papuče i pritom se osjećati sasvim ugodno?

Možeš li uz njega biti luckasta, smijati se dok te trbuh ne zaboli, plesati naokolo dok te on gleda? Osjećaš li se uz njega toliko dobro da osjećaš da si savršena kakva jesi? Da ne moraš promijeniti baš ništa na sebi? To je muškarac koji definitivno zaslužuje tvoje vrijeme.

Osjećaš li se zbog njega kao nikad prije?

Na ovo ćeš si pitanje možda teško odgovoriti sa iskrenošću u samom početku. Borit ćeš se sama sa sobom jer je ta pomisao pomalo zastrašujuća. Jednostavno nisi sigurna je li pametno pustiti ga blizu. Ali znaš da se zavaravaš. Znaš to jer kada te dotakne izgubiš tlo pod nogama, tvoje srce krene brže kucati kada ugledaš njegovu poruku na mobitelu.

Primjećuješ da želiš provoditi vrijeme sa njim, upoznati ga bolje, zbližiti se s njim. Zbližiti se s njim više no s ikim drugim. Zbog njega se njega osjećaš čudno, predivno, drugačije. I zato ne brini, draga moja, ako znaš ovakvog muškarca, jednostavno riskiraj.

Z&S

Neki baner