Priča o pravim muškarcima

To vam je onaj šarmantni tip, sa smislom za humor! Nasmijani tip koji poštuje sebe i tebe! Tip koji je odgojen kao muškarac! Tip koji je napravljen od kvalitetnog materijala, satkan od tankih, ali čvrstih niti i premazan najkvalitetnijim lakom koji se nikad ne ofuca!

Pravi muškarac je gospodin s mangupskim manirima i mangup s odlikama gospodina.

On je lopov koji ti može ukrasti misli i srce, ali ih nikad neće prodati. On je Čovjek, ali muškog roda – dakle Muškarac! I nemojte mi pričati da pravi muškarci više ne postoje, da su svi isti, da svi varaju, da su svi manipulatori i kreteni! To nije istina!

Tu priču su smislili jadnici koji nisu uspjeli postati muškarci. Smislili su je kreteni koji vam šalju svoje kite u inbox – jer su kreteni! Idioti koji se kurče, omalovažavaju i manipuliraju – su također idioti! Plačipičke koje cendraju kako su neshvaćeni i nesretni – su upravo to, plačipičke!

Licemjeri, nasilnici, cugeri, kurviši, slinavci s mekanim vlažnim ručicama i ostala srodna bića niže vrste- nisu muškarci. To su samo neuspjeli pokušaji muškaraca, koji su zaostali u razvoju.

Kad sretneš Muškarca, prepoznat ćeš ga!

Dakle, bacio je udicu u inbox, a ti si se upecala? Glupa si!

Neki baner

Pravi muškarac ne peca virtualno, on će se pobrinuti da te nađe za ozbiljno. Muškarac vrijedan tvoje pažnje ima muda pokucati i upoznati te. On ne dolazi u paketu s bivšim ljubavima, teškim djetinjstvom i prokletom sudbinom. Bivše ljubavi je već riješio sam sa sobom, teško djetinjstvo ga je izgradilo, a sudbinu redovno izaziva na dvoboj. On svoje probleme zna riješiti sam, a od tebe ne traži da mu budeš rame za plakanje, psihijatar, niti spasioc.

Udario te? Pretvori ga u prašinu! Prevario te, pa je plačući tražio oprost? Uzmi mokru spužvicu i obriši ga, kao što se briše školska ploča. Ne poštuje svoje roditelje? Neće ni tebe – nestani! Ne poštuje bivšu? Neće ni tebe – ne sta ni! Ne brine o svojoj djeci? Neće ni o tvojoj- briši!

Status vaše veze – komplicirano je? Nije, nije, nego ti si glupa, a on je govedo! On vara, a ti se osjećaš posramljeno? Mokra spužvica i briši! Odmah! Žica te lovu za pljuge i pivo? Nogom u jaja, pa put pod noge!

Pravi muškarac može biti bogat ili siromašan, visok ili nizak, crn ili plav, glasan ili tih, seljak ili gradski momak, manager ili bauštelac, sasvim je svejedno jer on ima u sebi poštovanje, empatiju, poštenje, odanost i ljubav.

Da bi tvoja potraga bila uspješna, neophodno je da ti budeš Čovjek i prava žena. Žao mi je, ali nije dovoljno da je samo on napravljen od kvalitetnog materijala, nego i materijal od kojeg si ti napravljena također mora biti vrlo kvalitetan. Drugačije ne može!

Zato, nemojte mi pričati o nesretnim ljubavima, jer takve u stvarnom životu ne postoje!

Nesretna ljubav nije ljubav. Muškarac koji te vara, nije muškarac. Seljačina koja loče, također nije muškarac. Kreten koji te šamara, je kukavica bez muda.

Lijenčina za koji ti radiš, je beskičmenjak. Nije on ljubomoran zato što te voli, nego zato što je nesiguran u svoje kvalitete. Budući da ih nema, s pravom je nesiguran. Pravi muškarac je pošten, hrabar, mudar, radišan i kulturan. On će željeti ženu koja je poštena, hrabra, mudra, radišna i kulturna.

Takvi ljudi su svuda oko nas i takvi se povezuju s takvima. Romantična sam? Ne, razumna sam! Njemu treba vremena da odluči da li želi biti s vama ili ne? On jadan ne može naći posao, pa ga vi financirate? On ne može ostaviti svoju ženu, ali voli samo vas?

Dajte me nemojte zajebavati!

Neki baner