Pun Mjesec 29. rujna jako će utjecati na par znakova

Pun Mjesec u znaku Ovna događa se 29. rujna u 10:58 sati. Iako će svi znakovi Zodijaka osjetiti snagu ove lunacije, četiri znaka će posebno biti pod jačim utjecajem. Čitajte dalje kako bi saznali jeste li među njima.

Pun Mjesec događa se 29. rujna 2023. u 10:58, u kardinalnom vatrenom znaku Ovna, donoseći energiju, toplinu i ambiciju u prvi plan.

Dok sezoni Vage obično nedostaje osjećaj hitnosti (osim ako nema veze s flertom i izlaskom na spojeve), energija Ovna je usmjerena na aktivno guranje prema naprijed, prema vlastitim ciljevima.

Pod vladavinom Marsa, ovaj puni Mjesec poziva sve da se zalažu za ono što žele, a ne da budu pretjerano zabrinuti za mišljenja i stajališta drugih.

Četiri znaka Zodijaka će najviše biti podložni ovoj energiji, provjerite jeste li među njima!

Neki baner

Ovan

Pun Mjesec osvjetljava vašu prvu kuću samoizražavanja, stavljajući vaše težnje i ambicije u fokus.

Vaši su odnosi bili vaš glavni prioritet ovog mjeseca, ali tijekom ovog punog Mjeseca, osjećat ćete se prisiljeni preusmjeriti dio svoje pažnje natrag na sebe.

Poduzimanje radnji i određivanje prioriteta vašim osobnim ciljevima i poslovima sada će biti lak podvig, što će vam omogućiti da ponovno uspostavite svoju neovisnost, ako se izgubi u energiji sezone Vage, usmjerenoj na partnerstvo.

Odvojite malo vremena za sebe. Svi ostali mogu čekati.

Jarac

Pun Mjesec u Ovnu potaknut će želju za neovisnošću u vašem domu, obitelji i privatnim poslovima.

Možda započinjete solo pothvat iza zatvorenih vrata ili se upuštate u važne rasprave s članovima obitelji ili cimerima o granicama koje postoje u vašem okruženju.

Bez obzira na to, osjećat ćete snažan poriv da potvrdite svoju želju za autonomijom.

Samo pazite kako izražavate ove emocije. Vaša potreba za osobnim prostorom mogla bi smetati nekima.

Rak

Kako puni Mjesec u znaku Ovna kulminira u vašoj 10. kući karijere i profesionalnih postignuća, vaš naporan rad bit će u prvom planu.

Ako ste neumorno radili na neovisnom projektu, bit ćete spremni pokazati rezultate tijekom ovog punog Mjeseca.

Možda također shvaćate koliko je važno da preuzmete vodstvo na radnom mjestu i mogli biste napraviti neke promjene u svom području kako biste se bolje uskladili sa svojom željom za autonomijom.

Ne bojte se, sav trud će se isplatiti.

Vaga

Za vrijeme punog Mjeseca 29.9. pomnije ćete promotriti svoja partnerstva i romantične veze. Vaša je sezona, ali vaše veze s drugima i dalje su glavni prioritet.

Zapitajte se kako možete pronaći istinsku ravnotežu u svom životu. Lako možete zadovoljiti potrebe drugih, ali stavljate li sebe zbog toga na posljednje mjesto?

Ako je tako, možda je vrijeme da napravite neke promjene. Vaše veze ne bi trebale zahtijevati da svoje želje stavite na čekanje.

Neki baner

Stvorite više prostora za sebe.

atma

Neki baner