Puni Mjesec i pomrčina 30. studenog – Vrijeme odbacivanja iluzija

Godina se bliži kraju i donosi nove početke koji su puni duhovnih blagoslova. Ovaj puni Mjesec  pomoći će nam da se sada uskladimo s tim duhovnim energijama. Energiju ovog punog Mjeseca možete koristiti za jačanje svoje vjere. Može vas provesti kroz narednu godinu. Potražite nadahnuće i ne dopustite da vam vanjski utjecaji iscrpe energiju. Energija punog Mjeseca donijet će nam nekoliko lekcija koje će nas osloboditi svih okova. Ojačajte svoju duhovnu utvrdu i bit ćete spremni!

Pod utjecajem Merkura, ovaj će nam puni Mjesec u Blizancima donijeti neke tjeskobne i neizvjesne vibracije, ali i neke mogućnosti ako imamo otvoren um. Ovaj Mjesec donosi i promjene u ljubavnim vezama i u financijama.

Pun Mjesec u Blizancima progurat će nas kroz stagnirajuće cikluse prošlosti. Sada je aktualno djelovanje, promjena i komunikacija. Radnje koje sada poduzmemo odlučit će hoćemo li ponavljati svoje prošle pogreške ili ćemo zapravo krenuti prema boljoj budućnosti.

Nakon mnogih mjeseci zaglavljivanja u kolotečini, pun Mjesec nam može drastično ubrzati život. Poticaj energije koji ovaj puni Mjesec donosi održat će nas aktivnima do sljedećeg punog Mjeseca u prosincu 2021. godine.

Što se više budemo pokušavali oduprijeti tim energijama, to ćemo više patiti u mjesecima koji dolaze. Fleksibilnost je najbolja opcija koju imamo ako želimo iskoristiti energije ovog punog Mjeseca.

Neki baner

Otpustite stare obrasce, odbacite slomljene snove. Potražite i pogledajte mogućnosti koje donosi budućnost.

Mnogi su veliki ljudi shvatili kako je promjena uistinu jedina stvarnost.

Vrijeme prolazi.

Ako se ne radujete, zauvijek ćete ostati zaglavljeni u svojoj prošlosti.

Vrijeme je da prihvatimo sve što nam je prošlost dala. Naučili smo svoje lekcije, imali smo svojih iskustava. Vrijeme je da ta iskustva nosimo sa sobom dok idemo dalje.

Energija punog Mjeseca donijet će nam nekoliko lekcija koje će nas osloboditi svih okova. Pripremit će nas za stvaranje svjetlije budućnosti, gdje nema blokada i prepreka. Tek kada energija može slobodno teći, možemo doći do svoje više istine i prigrliti svoje autentično ja.

Energiju ovog punog Mjeseca možete koristiti za jačanje svoje vjere. Može vas provesti kroz narednu godinu. Potražite nadahnuće.

Ne dopustite da vam vanjski utjecaji iscrpe energiju. Ojačajte svoju duhovnu utvrdu i bit ćete spremni za dugu zimu. Kako se približavaju najhladniji mjeseci, pronađite načine kako se ugrijati – fizički i duhovno.

Puni Mjesec vrhunac je energija koje je pokrenuo mladi Mjesec. Romantika i veze sada su u središtu pozornosti.

Kakve god nove emocije bile iznutra, neka slobodno plove.

Izrazite se i pustite van.

Možda se još ne čine racionalnima, ali samo im dajte malo vremena…

Suzana Dulčić

Neki baner