Recenzija: 100% Smart Collagen – nova generacija kolagena

Vojska beauty industrije pokušava i dalje pronaći zlatni eliksir mladosti i proizvod koji će zaustaviti starenje. Sve više ljudi ne rezonira s takvim reklama i obećanjima. Možda i opravdano. Starenje je sasvim prirodan proces i ne treba ga zaustaviti. Međutim, zdravim načinom života i brigom o sebi, može mu se pokazati kako.

Što nam znači kolagen?

Kažu da ljepota dolazi iznutra. Stoga, valjalo bi držati umne ladice u balansu. I osim toga, osigurati organizam sa svim potrebnim nutrijentima kako bi se zdravlje i ljepota očitovali i na van.

Svakako, najzastupljeniji protein u ljudskom tijelu je kolagen, a njegova funkcija da drži „stvari“ na okupu čini ga osobito važnim za temu. Čvrsta koža, nelomljivi nokti, snažna kosa – sve su to zasluge kolagena u našem tijelu.

U dvadesetima, proizvodnja kolagena počinje opadati, a smatra se da minimalna godišnja stopa iznosi 1%. Promjene na koži su vidljive kroz suhoću, bore, narušeni volumen.

Također, kosa postaje tanja, lomljiva s tendencijom opadanja, dok nokti gube čvrstinu i postaju lomljivi. Otežano kretanje također je posljedica gubitka kolagena. Zglobne hrskavice, tetive i mišićna vlakna gube svoju elastičnost i gipkost smanjenjem kolagena – i to se očituje bolnim pokretima i škripavim zvucima.

Neki baner

Kako odabrati najbolji kolagen?

Dobra vijest jest što naknadnim unosom možemo nadomjestiti prirodan gubitak kolagena. Pritom, treba imati na umu da se u tijelu najbolje apsorbira hidrolizirani kolagen. I to, riblji koji je najsličniji kolagenu tipa 1 – najzastupljeniji u našem tijelu. Relativno novo, pakiranje 100% Smart Collagen, sadrži 10000mg spomenutog kolagena koji ima čak do 150% veću iskoristivost.

Ostali sastojci – doprinose cilju što bolje apsorpcije i željenog učinka. Hijaluronska kiselina, MSM – poznat kao mineral ljepote, koenzim Q10, resveratrol, cink, vitamin C – čine sinergiju koja provjereno učinkovito radi. Gubitak kose, oslabljeni nokti, beživotna koža sve su češći simptomi kod ljudi. Redovitim uzimanjem, vraća organizam u željeno stanje.

Dostupan je okus naranče, a može ga se popiti i razrijeđenog u čaši vode. Također, dolazi u staklenoj bočici – što ga dodatno ističe među kolagenima na tržištu.

Zašto baš 100% Smart Collagen?

Bitno je što unosimo u organizam, čime se hranimo, što mislimo… Šminka, preparati i ostala njega idu do određene granice. Ono što unosimo u organizam, ali i naš um, daje rezultate vidljive okom.

100% Smart Collagen
Foto: 100% Smart Collagen

Ovaj, relativno noviji kolagen na tržištu, proizveden je bez aditiva: bez dodanih šećera, bez GMO, laktoze, glutena, bez masnoća. To ga čini i lakše probavljivim. Usporedbom sastojaka svih kolagena na tržištu, 100% Smart Collagen prednjači sastavom, omjerima i količinom. A, samim time i trajanjem – koje ide čak do 40 dana. I, u usporedbi s ostalom ponudom, za sasvim prihvatljivu cijenu. Više o 100% Smart Collagenu pročitajte ovdje.


Napomena: Recenzije naših autora nisu plaćene preporuke, već osobni dojam autora, osim ako nije drugačije naglašeno.

Neki baner