Recenzija: Glam Glow maske za lice

Nastali su 2010.-te godine koristeći se samo iza pozornica Hollywooda, na modnim revijama, dodjelama nagrada. Ali 2011.-te godine su pušteni i u komercijalnu prodaju. Osmislili su ga bračni par Glenn i Shannon Dellimore u svome dnevnom boravku, potaknuti komentarom prijatelja kako ne mogu naći proizvode nakon kojih su spremni za kamere. Instant camera ready kako kažu. Proizvode koje su smislili su podijelili sa svoja četiri prijatelja koji su bili oduševljeni nakon tjedan dana korištenja. I to je bio samo skroman početak.

Glam Glow- Douglas trenutno ima 20 % na GlamGlow

Glowstarter NudeGlow- dnevna krema za hidrataciju sa sitnim perla česticama. Dolazi u dvije nijanse, Nude glow i Sun glow. Koristim NudeGlow sad već više od tri godine, ali ne svaki dan. Odlična je kao podloga za make up, ali i sama. Daje predivan sjaj koži. Miris je divan i ne treba puno proizvoda za cijelo lice.

Sadrži ceramide, shea maslac, ulje jojobe i hijaluronsku kiselinu. Krema je dogradiva, tako da stavite tanki sloj i ako vam nije dovoljno sjajno, ponovite. Na cijelo lice ili samo na neke dijelove. Bitno je da je dobro razmažete na licu i da ne pretjerate s količinom u prvom sloju, u protivnom će se krema mrviti. Super je i za pomiješati s malo pudera prije nanošenja. Nema granica igri s ovim proizvodom.

Cijena: 419,00 za 50ml

Recenzija: Glam Glow maske za lice

SuperMud-maska za problematičnu kožu

Kada sam je počela koristiti to je bilo jednom tjedno, sada je stavim jednom mjesečno. Odlična je za masnu kožu sklonu prištićima i nesavršenostima na koži. Čisti začepljene pore, otklanja višak masnoće i mrtve stanice kože.

Neki baner

Sadrži aktivan ugljen, lišće eukaliptusa i kaolin glinu. Nanosi se u tankom sloju i nakon 20 minuta otprilike je suha. Najbolje je odstraniti masku s kože s namočenim ručnikom za lice. I nakon toga umivanje, pa njega lica. Meni je lice nakon prvog puta bilo malo crveno, povuklo se nakon par minuta od nanošenja kreme. Ako vas lice počne žariti, najbolje bi bilo odmah isprati masku s lica.

Cijena: 435,00 za 50ml

GravityMud-maska za učvršćivanje, zatezanje i podizanje kože.

Jedan od njihovih prvih proizvoda koji sam kupila. Tada sam je kupila jer je srebrna i jer je peel-off. Nije neki razlog, ali me oduševila. Miris je neopisiv, a efekt odličan. Sadrži sladić i list bijelog sljeza koji daju koži izgled i osjećaj zategnutosti. A hamamelis za pomoć u toniranju kože. Nanosi se u jednakom i tankom sloju na lice.

Uz masku se nalazi i mali kistić da vam je lakše nanijeti i izjednačiti sloj maske. Nakon 20 minuta se jednostavno odlijepi. Ako ste ju uspjeli jednakomjerno nanijeti skinuti ćete ju u jednom komadu. Koristim je jednom do dva puta mjesečno.

Cijena: 435,00 za 50ml

Recenzija: Glam Glow maske za lice

Ovo nije plaćena reklama za Douglas. Samo sam naišla da su sada tamo na popustu 20 posto. Cijene su s weba bez uračunatog popusta.

Nadam se da vam je tekst pomogao i potaknuo na kupnju bar jednog njihovog proizvoda jer su odlični. Naravno, bitno je da proizvod odgovara vašem tipu kože. Čitajte me jer imam vam još puno toga za pisati o njezi kože ali i o onom zabavnom djelu u bojama.

Do čitanja,

Vaša Pika

Naslovna foto: The Chic Advocate

Neki baner