Recenzija: Koreanski brend “Tony Moly”

Koreanska kozmetika koja je nastala 2006.-te godine u Seoulu. Ne testiraju na životinjama, niti sastojke niti konačne proizvode. Jako zabavna pakiranja, skoro dječja, ali u sebi imaju pravu moć. Mene su osvojili.

Volim proučiti brand i sastojke koje koriste. I uvijek pročitam dio kako su nastali i zašto. Dijelim s vama svoja mišljenja o nekoliko proizvoda koja sam za sada isprobala. Tony Moly proizvode možete kupiti na fabuspot.hr, notino.hr, u Mulleru i dm-u.

Recenzija: Koreanski brend "Tony Moly"

CAT’S PURRFECT – dnevna krema

Pakiranje je preslatko, pogotovo ako volite mace. Sama tekstura kreme je iznenađenje, nešto kao puding. Teško ju je prstima dohvatiti i klizava je. Ja koristim malu špatulicu, lijepo se razmazuje i osjećaj na koži je lagan.

Super hidratacija za suhu i umornu kožu. Sadrži mliječne proteine koji osnažuju kožu i Aminokiseline iz svile za hidrataciju i nježnost kože. Lijepo pakiranje i još lijepiš proizvod za njegu kože. Super je jer koža nakon nje nije ljepljiva na dodir.

CIJENA: 20 $ za 50g cijena je s njihove stranice

Neki baner

TAKO PORE – blackhead scrub stick

Mala slatka hobotnica za čišćenje pora. Pakiranje je fora i stane u svaku torbicu sa šminkom. Nježni čistač za kožu, rješava višak masnoće s kože i čisti pore. Nakon njega koža je nježna i zaglađena. Sadrži perle od celuloze, ekstrakt drvenog ugljena, vodu od crnog treseta, sol iz Mrtvog mora, Taurin i Rotorua blato.

Sastojci pomažu hidratizirati i zategnuti kožu te umiriti upale na koži. Koristi se na očišćeno lice koje je još uvijek mokro. Dovoljno je umasirati na željene dijelove lica i isprati mlakom vodom. Za bolji efekt možete toplim ručnikom otvoriti pore, prije nanošenja hobotnice. Preporučuje se koristiti 3 do 4 puta tjedno, ali naravno to ovisi i o vašoj koži.

CIJENA: 88,90kn za 10g Notino.hr

Recenzija: Koreanski brend "Tony Moly"

TAKO PORE – bubble pore pack

Još jedan proizvod iz obitelji hobotnica, slični sastojci i efekt kao i kod male hobotnice. Rješava kožu od viška masnoće te mrtvih stanica, ostaje nježna, zaglađena i čista koža. Razlika je u teksturi i pakiranju. Tekstura je mekana i maziva, u dodiru s kožom i zrakom nastane puno malih mjehurića.

Također sadrži ekstrakt drvenog ugljena, Rotorua blato i Taurin. Nanosi se na čisto i vlažno lice, nakon 5 minuta se formiraju mjehurići i spremno je za isprati s mlakom vodom. Bitno je nanijeti u jednakom sloju na cijelo lice, izbjegavati područje oko očiju.

CIJENA: 17,50 $ za 65g cijena je s njihove stranice

Puno pozdrava do idućeg tjedna od Pike 🙂


Ako ste propustile, prošlotjednu recenziju za Glam Glow maskice za lice možete pročitati ovdje.

Neki baner