Retrogradni Pluton i njegov utjecaj na Zodijak

Pluton je započeo retrogradni hod u Jarcu 29. travnja 2022. i ostat će u istom znaku sve do 8. listopada. Ovaj događaj će utjecati na vaš život na različite načine, kako navode astrolozi. Za neke će to biti povoljno vrijeme razvoja, učenja, napretka, dok bi se drugi mogli suočiti s izazovima i biti na pravom testu sudbine.

Utjecaj ovog događaja na vaš život ovisit će od položaja Plutona s drugim planetima u vašoj natalnoj karti.

Retrogradni Pluton donosi nove i nagle promjene u život, a najvažnije je posvetiti se sebi, svojim mislima. Vrijeme je da se oslobodimo svih onih negativnih stvari koje nam se motaju po glavi, ne vraćamo se u prošlost i riješimo se svih oblika strahova.

Ovo stanje Plutona nam daje priliku da se osvrnemo i nadvladamo iznenadne životne izazove. Također, izazovi uma mogu isplivati na površinu u ovom trenutku, ali moramo biti strpljivi i osloboditi se svih nevolja.

Saznajte što vašem horoskopskom znaku donosi retrogradni Pluton od 29.4. do 8.10. 2022. godine:

Neki baner

Ovan

Za prirodnog vođu, Ovna, Pluton će biti retrogradan u desetom polju. Ovo stanje Plutona će biti značajno za vas i bit ćete duboko pod njegovim utjecajem.

Dobit ćete priliku da razumijete nedostatke vašeg prethodnog posla, a ako se suočite s poteškoćama u donošenju odluke u vezi s karijerom, morat ćete donijeti neke teške odluke tijekom ovog vremena.

Ovo će ojačati i vaše međuljudske odnose, a situacije u vašoj karijeri će se postepeno okretati u vašu korist.

Bik

Pluton će biti retrogradan u devetoj kući zemljanog Bika. Utjecaj ovog retrogradnog kretanja bit će prosječan. Osjetit ćete duhovnu snagu u sebi. Pokušat ćete se osvrnuti i uspjet ćete razumjeti svoje životne ciljeve.

Postoje dobre šanse za putovanja, čišćenje duše i posao. Stariji u vašoj obitelji će se osjećati povezanim s vama, a vi ćete im se približiti.

Duga putovanja će se pokazati korisnim u vašem životu.

Blizanci

Za Blizanaca, Pluton će biti retrogradan u osmom polju. Ovo retrogradno kretanje će biti umjereno plodonosno za vas.

U svom životu ćete se fokusirati na duhovna iskustva, jer će vas naučiti sjajnim životnim lekcijama.

Mogu se pojaviti mnoge izazovne promjene koje će vas naučiti nekim stvarima. Mnoge tajne mogu biti otkrivene, a vi ćete se upoznati s realnošću života.

Rak

Za Rakove, Pluton će se kretati retrogradno u sedmom polju. Napetost u vašem bračnom životu bi se mogla smanjiti. Ako se problem događa između vas i vašeg partnera, onda je ovo najprikladnije vrijeme da ga riješite, jer će vam Pluton pomoći.

Da biste ispravili svoje sadašnje greške, odnos se u ovom trenutku može riješiti uzajamnim razumijevanjem.

Vrata mnogih mogućnosti otvorit će vam se unaprjeđenjem odnosa s poslovnim partnerima.

Lav

Za Lavove Pluton će ići retrogradno u šesto polje. Ovaj period će za vas biti prosječan. Ali, ovo je povoljan period da se riješite zdravstvenih problema.

Borit ćete se za sebe i svoje blagostanje. Međutim, za to ćete morati sakupiti snagu. Ako patite od nekog starog duga, onda za to vrijeme možete pronaći izlaz iz njega.

Ovaj period će donijeti povoljne rezultate za zaposlene.

Neki baner

Djevica

Pluton će biti retrogradan u petoj kući Djevice. Ovo retrogradno kretanje će biti umjereno plodonosno za vas.

Ako se neki problemi javljaju u vašem osobnom ili ljubavnom životu, dobit ćete priliku da ih riješite, ali za to ćete morati doći do korijena problema i obratiti pažnju i na svoje greške.

Ako ste negdje pogriješili, ispravite to i razgovarajte o tome sa svojim partnerom. Studenti će se također morati više fokusirati na obrazovanje. Ako obratite pažnju na svoje obaveze, možda ćete postići dobar financijski položaj.

Vaga

Pluton će biti retrogradan u četvrtom polju Vage. Obiteljski savezi će biti jaki i bit će koristi u međuljudskim odnosima.

Ako je bilo problema s članovima obitelji, onda će i to postepeno nestati, a vi ćete se riješiti svakog problema.

Morat ćete biti duboko introspektivni da bi došli do korijena problema i na taj način ih okončali.

Škorpion

Pluton će biti retrogradan u trećoj kući Škorpiona. Ovo će biti povoljan period za vas. U vama postoji mnogo toga što se tiče vaše produktivnosti i sposobnosti, ovo je vrijeme da to istražite.

Vaš hobi bi mogao isplivati na površinu, zbog čega možete postati vrlo popularni, a može vam pomoći i u jačanju materijalnog položaja. Podržat će vas vaši prijatelji i kolege.

Morate uraditi pravu stvar da biste izrazili svoje unutrašnje osjećaje, ali morate sami sebi napraviti put.

Strijelac

Za Strijelce, Pluton će biti retrogradan u drugoj kući. Ovo retrogradno kretanje će umjereno utjecati na vas.

Možda ćete se suočiti s nekim financijskim problemima, ali ste sposobni riješiti sve svoje probleme koristeći svoje vještine i sposobnosti i postići dobru financijsku poziciju. Uspješno ćete uštedjeti novac.

Možda će se otkriti neke skrivene obiteljske tajne koje bi vas mogle povrijediti. Ali vaše prihvaćanje situacije će olakšati stvari i ojačati vašu vezu.

Jarac

Za Jarce, Pluton će se kretati retrogradno kroz prvu kuću. Ovaj pokret će najviše utjecati na vas jer se odvija u vašem znaku. Ovo će vam donijeti nove životne promjene.

Ali morat ćete prihvatiti ove promjene svim srcem, jer te promjene neće biti lake, ali ako se okrenete od njih, one će zatvoriti vrata za napredak u vašem životu.

Također ćete morati obratiti pažnju na poboljšanje vaših osobnih odnosa. Također, učite iz svojih prošlih grešaka. Budite pažljivi prema svom zdravlju i usvojite zdrav način života za isto.

Vodenjak

Za Vodenjake Pluton će biti retrogradan u dvanaestom polju. Ovo će biti vrijeme kada ćete imati najbolja duhovna iskustva u svom životu.

Pokušajte se opustiti i pronaći mir. Dobit ćete priliku da razumijete svrhu svog života.

Ako se držite na distanci od troškova i materijalnih stvari ili ih pokušate kontrolirati, onda će vam ovaj period pružiti istinska životna iskustva, a vaš pravi put će biti ispred vas.

Ribe

Pluton će se kretati retrogradno u jedanaestoj kući Riba. Ovo retrogradno kretanje će vam umjereno koristiti. Napori uloženi u pogledu prihoda morat će se preispitati i razumjeti.

Možda ste u prošlosti napravili neke greške koje su vam smanjile prihod. Zato vam se savjetuje da više ne ponavljate ove greške.

Pogledajte u sebe da biste ispunili svoje ambicije. U sebi imate sav potencijal. U tome će vam pomoći i vaši prijatelji.

sensa.mondo

Neki baner