Što se događa nezrelim muškarcima kad se snažna žena pojavi u njihovom životu?

Kao što se vidi u mnogim različitim aspektima odnosa, muškarci imaju tendenciju uživati u dominantnim ulogama koje im daju osjećaj kontrole.

Izrazi kao što su “tko nosi hlače u obitelji” pojavljuju se kada se razmišlja o prastarom stereotipu da muškarci trebaju imati kontrolu nad svojim kućanstvom (i suprugom).

Ova potreba za dominacijom povremeno dolazi u pitanje, posebno kada se nezreo muškarac ne može pomiriti sa svojim osjećajima (i nesigurnošću) nakon što se snažna žena pojavi u njegovom životu, piše „Expanded Consciousness“.

Nezreli muškarci se često osjećaju zastrašeno od moćnih žena iz pet razloga:

Snažnu ženu nije strah pozvati ga na red zbog njegovih gluposti

Snažne žene muškarcu daju do znanja da one nisu s njim samo zbog njegovog ega. Ona smatra da on treba biti odgovoran, izaziva ga kad čini pogreške ili kad tvrdi kako je on uvijek u pravu.

Neki baner

Snažne žene su pametne i sposobne, što je u sukobu s  nezrelošću.

On osjeća pritisak zbog uspjeha koji se očekuje od njega

Snažne žene podržavaju svoje partnere, ali oni ih žele i motivirati kako bi bili najbolji što mogu biti. Nezreli muškarci često tu podršku i očekivanja ambicije gledaju sa strahom.

Boje se da je ona očekivala više i da se neće moći nositi s tim. Da ne spominjemo, nezreli muškarci ne podnose konstruktivnu kritiku.

On se boji obvezivanja

Nezreli muškarci nemaju pojma što žele od života. Snažne žene točno znaju što žele od života. Ako snažna žena želi biti s muškarcem, to je zato što je ona odlučila da je on ono što ona traži. Ona se ne boji obvezivanja.

Obvezivanje je zastrašujuće nezrelim muškarcima. Ozbiljnost nije njihova snaga.

Ona će uvijek reći ono što misli

Snažnim ženama nije problem suočiti se s osobom  zbog nečega što je rekla ili učinila. Ako ste učinili nešto što joj ne odgovara, ona će vam to reći.

To može biti vrlo zastrašujuće nezrelim muškarcima, jer oni nisu navikli da je žena toliko direktna.

Snažnu ženu je teško impresionirati

Nezreli muškarci obično nisu oni koji ulažu 100 postotni trud u odnos, što je problematično zbog toga što  jake žene očekuju jednako snažnog partnera.

Ona živi strasno svaki dan i potreban joj je partner koji će pokazati vlastitu strast u odnosu kako bi znala da je pronašla partnera kojeg vrijedi imati.

Izvor: atma

Neki baner