Suha koža, voće i čupavci…

U zadnje vrijeme mi je koža toliko suha da stalno imam osjećaj da mi je dva broja manja. Tome ne pridonosi ni moje tuširanje u kipućoj vodi. Mrzim taj osjećaj zatezanja, ali sam lijena za mazanje bilo čega.

IMG_3591Nivea In- shower

Zato sam si odlučila kupiti Nivea In-shower regenerator za kožu. Činio mi se kao super alternativa običnom mlijeku za tijelo. Dolazi u praktičnom pakiranju koje je okrenuto naopačke tako da ga ne moram previše istresat, nanosi se na mokru kožu i ispere. Doduše malo mi je bio skup, ali ako stvarno radi posao nije problem. Kupila sam onaj u plavom pakiranju od 400 ml za jako suhu kožu.

Kupila sam ga i isprobala. Dok se nanosi na kožu osjećaj je jako fin, jako se lako razmazuje, miris je onaj klasični Nivein. Stvarno sam pomislila da je vrijedan tih novaca, dok ga nisam isprala. Prvo sam skoro slomila vrat u kupaoni jer ostavlja pod jako skliskim. I dok sam tako izvodila slalom po kupaonici i pokušavala se obrisat skužila sam da i nije baš nešto. Nema onog finog osjećaja koji imam kad odlučim ne bit lijena i nanijeti pravi losion za tijelo. Tako da sam ovaj In-shower gurnula u zapećak i opet se odlučila ne bit lijena i kupit normalan losion za tijelo. Kako inače nisam Bog zna koliko zadovoljna Niveinim proizvodima odlučila sam malo bolje gledati i probati proizvode koje inače ne bih.
Ocjena: 2/5

I tako sam se opet našla u DM-u u potrazi za nečim što fino miriše, lako se razmazuje, njeguje kožu a nije skupo. Baš sam jednostavna. Naravno da sam usput kupila još par stvari.

Neki baner

IMG_3596Ziaja coconut creamy shower soap

Inače jako volim voćne i osvježavajuće mirise, ali sam se zbog ovog zaljubila u miris kokosa. Predivan je, osvježavajući, baš onako ljetni iako sam mislila sam da će biti težak. Super se pjeni, tako da ga ne moram stavljati puno, omekšava kožu iako moje tuširanje u kipućoj vodi to pomalo poništava. Dođe u pakovanju od 500 ml, na prirodnoj je bazi i ne sadrži parabene.
Ocjena: 5/5

Bio baza body mlijeko za tijelo

Kako sam već toliko zavoljela miris kokosa bilo je logično da i mlijeko za tijelo bude u tom tonu. Zato sam se odlučila na Bio baza mlijeko za tijelo s mirisom kokosa. Isto ima onaj predivni prirodni miris kokosa. Ostavlja predivan osjećaj na koži ali se malo teže razmazuje i treba mu dosta vremena da se upije. Dolazi u praktičnom pakiranju od 400 ml s pumpicom. Miris na koži ostaje jako dugo, na prirodnoj je bazi i ne sadrži parabene što je dodatni plus.
Ocjena 4/5

Ziaja cocoa butter body lotion

Dok sam bila u potrazi za mlijekom za tijelo naišla sam i na Ziaja losion za tijelo od kakao maslaca. Miris me je osvojio na prvu, što je inače teško jer sam stvarno fan voćnih mirisa. Isprobala sam ga i ostala bez riječi. Ne sjećam se kada me je jedan proizvod ovoliko oduševio. Predivno miriše i brzo se upija. Ostavlja predivan osjećaj na koži koji ne mogu opisat. Dolazi u praktičnom pakiranju od 400 ml s pumpicom. P.S koristiti u kombinaciji s gelom za tuširanje od kokosa jer onda ostaje miris čupavaca što je najbolje ikad.
Ocjena: 5/5

Tutti frutti peach & mango bath and shower gel

Kako voćni mirisi freaka u sebi nisam baš mogla suzbiti do kraja odlučila sam se za Tutti frutti gel za tuširanje od breskve i manga. Ima predivan, intenzivan i osvježavajući miris u kojem (hvala Bogu) ipak dominira breskva. Jedina mu je mana što ne omekšava kožu. Dolazi u pakiranju od 400 ml, u DM-u izlazi iz asortimana pa ako netko zna gdje se još može kupiti nek mi javi.
Ocjena: 4/5

Do sljedeće beauty nedjelje, pozdravljam vas… Megi

Neki baner