Tajna zdrave kože, kose i njegovanih noktiju napokon otkrivena?

Još od vremena starog Egipta, tražili smo formulu vječne mladosti i nadali se kako ćemo njegujući svoju kožu, uspjeti usporiti vrijeme i ublažiti znakove starenja. Sada, u moderna vremena tržište je preplavljeno raznim ponuđenim rješenjima, od kozmetike koja ublažava prve znakove starenja te hidratizira kožu, do raznih preparata za koje proizvođači tvrde da zaista čine čuda i zaustavljaju starenje.

Mi smatramo da je starenje prirodan proces i da tijelo izvana, od kože, kose i noktiju reflektira naše unutarnje stanje i zdravlje našeg organizma. Jer zdravo tijelo odiše sjajem, vitalnošću i ljepotom. Stoga smo uvijek u potrazi za prirodnim rješenjima koje će pomoći na putu zdravog življenja. Rješenjima koja će uzročno posljedično pomoći pri održavanju lijepog, njegovanog i mladolikog izgleda.

Upoznajte BIOLIFE C60 – serum za njegu kože, kose i noktiju

Nama ženama, budimo iskrene to je osobito važno. Mogle bismo reći da je to stvar taštine, ali jednostavno i potrebe. Također to je i pitanje osjećaja vlastite vrijednosti koji se djelomično manifestira kroz našu pojavu. Stoga vam ovog puta Amazonke ponosno predstavljaju nešto novo.

Tajna zdrave kože
Serum BIOLIFE C60

Za ovaj proizvod bilo bi suvišno pisati samo da je revolucionaran, jer bi to bilo umanjivanje, s obzirom na to da se radi o serumu koji ne samo da hidratizira i njeguje kožu, već na molekularnoj razini obnavlja naše stanice.

BIOLIFE C60 serum je koji se bazira na spoju znanosti i snage prirode, i kako mu samo ime govori temelji se na bazi molekula ugljika.

Neki baner

Kao što znamo ugljik, zajedno s vodikom, kisikom, fosforom i sumporom tvori osnovu biološkog života i gradivne blokove gena, proteina i ostalih važnih biomolekula. Osnovu naših stanica i kao takav osnovu samog života. Zbog svoje čistoće, rijetkosti ali i geometrijske strukture, sam Leonardo da Vinci za molekulu ugljika je tvrdio da ima božansku strukturu, savršenstva.

Osim što je u prirodnom stanju osobito rijetka, molekula C60 bogata je antioksidativnim svojstvima. Otporna je na slobodne radikale i kako tvrde neke nezavisne studije 172 puta snažnija od vitamina C. Za kojeg je opće poznato koliko jaka antioksidativna svojstva ima i koliko je neophodan za zdravlje našeg organizma.

Važno je naglasiti da C60 neutralizira slobodne radikale i oslobađa stanice oksidacijskog stresa. Time, C60 pomaže stanicama da same čine svoju osnovnu zadaću i stvaraju nove matične stanice.

Zašto je to za nas važno?

Zbog toga što stanicama da bi se obnavljale same, na prirodan način, treba zaštita od štetnih učinaka okoline (toksini, radikali, visok UV faktor), sve to šteti našoj koži na bazičnoj, staničnoj razini, gdje dolazi do usporavanja obnavljanja naših prirodnih proteina (kolagen) zbog kojih postupno koža gubi elastičnost i vlagu, pa uzročno posljedično nastupa starenje, gubitak kose, duboke bore, te pucanje i listanje noktiju.

Prirodnim poticanjem obnove matičnih stanica potiče se obnova čitavog organizma. Kako bismo istinski njegovale svoje tijelo, potrebno je da mu pomognemo da se od svih navedenih štetnosti zaštiti, kako bi samo na prirodan način potaknuo obnovu svojih stanica, zadržavanje visoke razine vlažnosti, proizvodnju kolagena te kako bismo uživale benefite zdravog i mladolikog izgleda.

Serum BIOLIFE C60 spoj je molekula ugljika i blagodati ekstra djevičanskog maslinovog ulja koje se zbog svoje blagodati za kožu koristi još od vremena drevnih Egipćana.

Odličan saveznik u jačanju strukture kože

Ovaj magični spoj pomaže u sprječavanju izbijanja akni uravnotežujući proizvodnju masnoće vaše kože. Također sužava pore, poboljšava teksturu kože, smanjuje crvenilo i posvjetljuje kožu potiskujući proizvodnju melanina. Te pomaže koži zadržati svoju prirodnu vlažnost, mekoću i sjaj.

BIOLIFE C60 pomaže stanicama da se dubinski regeneriraju same. Time mijenja pogled na njegu kože kakvu smo do sada poznavale i kakvoj smo se okretale.

Priroda oduvijek nudi rješenja za svaku boljku i posve je razumno da nam nudi i svoje blagodati kako bismo njegovale svoju kožu i svoju kosu. Kako bismo na prirodan način bez raznih konzervansa i kemijskih dodataka svom tijelu pružile svu potrebnu nježnost, njegu i zaštitu.

Ovaj serum začetak je zdravlja i najbolji dar koji možete pokloniti same sebi. Osobito u ove hladne dane kada je koža izložena suhom, hladnom zraku i kad joj je uskraćena sunčeva svjetlost i neophodan vitamin D.

Zbog svog jedinstvenog rješenja, pristupa i blagodati, BIOLIFE C60 zaslužuje našu 5+ preporuku!

Tajna zdrave kože
Serum BIOLIFE C60

Uskoro na tržište dolaze i njegujuća dnevna i noćna krema kojoj je glavni sastojak također ova revolucionarna formula, te ćemo vas pravovremeno izvijestiti o terminima dostupnosti ali i o benefitima njege kože, koju pruža.

Narudžbe su moguće putem webshopa – BIOLIFEc60.hr


Napomena: promotivni sadržaj

Neki baner