Tarot – odaberite kartu i saznajte što pristiže u vaš život

Smirite se, opustite i upitajte Svemir što će uskoro ući u vaš život? Obavezno odredite razdoblje, na primjer, tjedan, mjesec. Zatim intuitivno odaberite opciju na slici i pročitajte svoj rezultat.

Prije svega, dobro promotrite ovu sliku. A onda odaberite kartu koja vas najviše doziva:

tarot

Slijedi objašnjenje

1. opcija

tarot

Dolazi kraj jednog emocionalno teškog razdoblja. To su sudbonosne promjene koje će dovesti do zacjeljivanja duhovnih rana i razrješenja većine problematičnih situacija. Više sile vas promatraju i pokušavaju pomoći na sve moguće načine kako bi ublažili vašu nevolju. Kažu da je vrijeme za novi život.

Pristižu kardinalne promjene, dolazi novi život. Sada se čini da sve sjeda na svoje mjesto. Međutim, ovaj proces će potrajati neko vrijeme. Bit će malo teško, jer ćete se morati oprostiti od negativnih emocija i obrazaca, oprostiti nekim ljudima i sebi. Anđeli vas pozivaju da zbacite teško breme prošlosti kako biste imali snage, energije i intelektualne resurse, kako bi odlučili o novim planovima za budućnost.

Neki baner

Tarot karte također upozoravaju da će biti mnogo konfliktnih situacija, ali vi možete na kraju postići kompromis i mir. Više sile će vam pomoći.

Aspekt izbora također će ući u vaš život. U vama će kuhati samo kontradikcije. Ali pokazuju ​​da možete odlučiti. Shvatit ćete da je vaš život u vašim rukama, odlučiti o svojim ciljevima i polako ih početi pretvarati u stvarnost.

Počet ćete svakodnevno ulagati svoje resurse u obliku vremena, emocija, znanja, novca u neki posao, proces, možda u sebe kako biste u budućnosti dobili rezultate. Za mnoge, to može biti doprinos njihovom fizičkom i psihičkom zdravlju.

Snaga će dati definiciju novih ciljeva i planova za budućnost. Što prije odlučite što doista želite, proces oporavka će ići brže. Pronađite kompromis u sebi. Neka vam se duša i razum slože.

Ukratko, u bliskoj budućnosti očekuje vas obnova snage, zdravlja, nakon teških šokova i razdoblja neuspjeha. Također, definiranje ciljeva za budućnost i prvi koraci u njihovom ostvarenju. To je potrebno kako bi se krenulo u novi život, koji će dovesti do željenih poslovnih rezultata.

Ovo je vrlo značajan period vašeg života. Obavezno zamolite Više sile da vam pomognu nositi se sa svim problemima.

2. opcija

tarot

Možete očekivati promjenu. Tarot karte vide vas u bliskoj budućnosti kao osobu koja traži odgovore na svoja pitanja, nove staze, neke informacije, ljude. Oko vas će biti puno ženske energije, tj. provest ćete puno vremena okruženi ženama.

Karte pokazuju da u bliskoj budućnosti, emocionalno, možete biti tužni, čeznutljivi, uplakani. Kao da nećete vidjeti nikakve šanse da zadovoljite svoje potrebe, da ispunite želje. To se može odnositi i na osobnu sferu, ljubavne odnose i općenito na kreativnost. Sve to na ovaj ili onaj način utječe na emocionalnu sferu.

Ali nećete dugo ostati u apatičnom stanju, jer ćete shvatiti da zaslužujete nešto bolje. Smislit ćete nešto za sebe pa ćete promijeniti energiju. Smislit ćete ideje koje ćete bez napora početi provoditi.

Kao rezultat toga, imat ćete uzbuđenje u poslu koji će, voljom sudbine, donijeti neke dividende u obliku novca i drugih zemaljskih dobara. Bit ćete vrlo radoznali, sve ćete dobro izračunati. I čak ćete početi marljivo učiti kako biste u budućnosti bili konkurentniji u svom poslu.

Tarot karte govore da biste trebali odbaciti svoje negativne emocije, apatiju i prijeći na akciju, vođeni zdravim razumom i hladnom računicom. Odlučite što je ispravno za vas upravo sada. Shvatite život lakše, razigrano. A rezultati neće dugo čekati.

3. opcija

tarot

U vašem životu slijedi razdoblje odmora, ali u isto vrijeme, možda i apatija.

Oko vas je puno muške energije. Dosta muških osoba će biti oko vas i bit ćete u centru pažnje. Ali u isto vrijeme sve će biti nekako tajanstveno, misteriozno, hladno i nepoznato.

Jedna osoba će vas pokušati razumjeti, analizirati i pozvati na razgovor. Tada će ponuditi nešto značajno. Ali nekako ćete ostati u svojoj zoni komfora ne odgovarajući na sva postavljena pitanja.

Ako ste žena, ovaj će muškarac gorjeti od strasti prema vama. Ne želi vas izgubiti ni na koji način.

Neki baner

Sada imate sve resurse, alate, znanja kako biste se oslobodili raznih vrsta ograničenja i dobili željene resurse, ispunjenje željenog.

U ovom vremenskom periodu možete riješiti probleme, odlučiti se za nešto, dobiti ono što želite, lijepo manipulirajući situacijom. Sve je u vašim rukama, vjerujte u sebe i svoje snage.

zen.yandex.ru / atma

Neki baner