TEST: Koju životinju ste prvo ugledali? Ovo otkriva što vam je najvažnije u ljubavi!

Naš podsvjesni um ima veliki utjecaj na to kako se ponašamo, što radimo i kako vidimo stvari oko nas. Naš podsvjesni um skladišti sve što smo ikada vidjeli, osjetili i na što smo naišli.

Ovaj test sa slikom i ono što ste prvo ugledali otkriva što vam je najvažnije u ljubavi. Sve se to temelji na Freudovoj teoriji nesvjesnog uma.

Sigmund Freud nije baš izmislio ideju svjesnog nasuprot nesvjesnog uma, ali ju je zasigurno učinio popularnom i to je bio jedan od njegovih glavnih doprinosa psihologiji.

Nesvjesni um obuhvaća mentalne procese koji su nedostupni svijesti, ali koji utječu na prosudbe, osjećaje ili ponašanje. Prema Freudu, nesvjesni um je primarni izvor ljudskog ponašanja. Kao ledeni brijeg, najvažniji dio uma je dio koji ne možete vidjeti.

Naši osjećaji, motivi i odluke su zapravo snažno pod utjecajem naših prošlih iskustava i pohranjeni su u nesvjesnom.

Neki baner

Iako smo potpuno svjesni onoga što se događa u svjesnom umu, nemamo pojma o tome koje su informacije pohranjene u nesvjesnom umu. To je mjesto gdje ovaj test nastupa.

Pogledajte sliku ispod i neka vaš nesvjesni um odabere životinju koju ćete prvo ugledati.

Sada kada imate odgovor, otkrijmo što svaki od njih znači.

Ako ste prvo ugledali lisicu

Vi ste pozitivni i romantični.

Ako ste prvo ugledali lisicu, vrlo ste pozitivni i romantični po prirodi. Ova slika predstavlja iluziju zalaska sunca zbog narančaste boje, tek na drugi pogled otkriva se životinja. Imate vrlo jaku vezu s prirodom i u ljubavi tražite osobu sa sličnim vrijednostima, piše Mystical raven. Priče govore da je lisica prepredena i duhovna.

Osobnost: Vi ste vrlo časna osoba, mudrost je vaša prirodna super-moć.

Odnosi: Sloboda je za vas vrlo važna. Ne smeta vam dugoročna veza, sve dok se ne osjećate zarobljeno.

Ako ste prvo ugledali dupina

Vi ste inteligentni i mirni.

Ako ste prvo ugledali dupina, vrlo ste sofisticirani i često vas sreća prati. Što se tiče vašeg ljubavnog života, tražite inteligentnu i mirnu osobu. Vrlo ste šarmantni, ljudi vole biti u vašem društvu i vi to volite. Pametni ste i inteligentni, što predstavlja uravnotežen stav.

Osobnost: Ljubaznost, mir i harmonija opisuju vašu osobnost.

Odnosi: Želite veliku obitelj, vrlo veliku. Brinete o svima, čak i svim svojim dalekim rođacima i uvijek pamtite njihove rođendane i što im se sviđa.

Neki baner