Tko će se najviše naći u žrvnju retrogradnog Merkura?

U ovom periodu, ono što ne valja i nije dobro samo će se razriješiti. Prošlost je tu da nas podsjeti što je dobro i da nas nauči da odaberemo najbolje za sebe.

Dobro nam došao dragi retrogradni Merkure u znaku Vage!

Bolje nas našao i bolje se ponašao, odnosno bolje bi ti bilo da se dobro ponašaš. Da vidimo što nam donosiš i što ćeš nam uzvratiti i vratiti…

Najprije zbog položaja u znaku Vage vratit ćeš nas unazad – i nas i sve naše planove, sve ono što smo već temeljno isplanirali.

Vaga je znak ljubavi i dogovora. Definitivno vraćaš stare ljubavi, neuspjele veze, bivše simpatije, sve ono što je otišlo gdje nije trebalo.

Mnoge slobodne ljude, usamljene i same ćeš obradovati povratkom starih ljubavi ili vratiti osobe, spojiti prekinute veze.

Onima koji su u vezi ili u braku možeš napraviti dar-mar, ovisno od toga koliko ta osoba ima emocija i povjerenja u svog partnera. Za njih je ovo veliki ispit ljubavi i povjerenja.

Neki baner

Ovo nije vrijeme za novu vezu ili upoznavanje novih osoba, jer što god da se počne tijekom retrogradnog Merkura neće mnogo trajati.

Kad su u pitanju dogovori, pregovori, potencijalne poslovne suradnje, u ovom periodu mnogo toga se vraća na početnu točku razgovora.

Savjet bi bio da od 27. rujna do 18. listopada ne ulazite u nove poslovne projekte ili pregovore, jer sve sada propada ili dobiva novi oblik.

Ovaj utjecaj mogu osjetiti svi znakovi zodijaka, ali najviše komplikacija može donijeti Ovnovima, Jarcima, Rakovima i Vagama.

Ovnovi mogu imati ljubavne sukobe i raskide, a Jarci su emotivno nezadovoljni i to se negativno odražava na njihov odnos na poslu. Što se tiče Rakova, njihova obiteljska situacija je vrlo komplicirana i bit će u situaciji da prave kompromise.

Kad su u pitanju Vage u njihovom znaku se nalaze Mars, Venera i Merkur što potiče njihovu neodlučnost po pitanju ljubavnih odnosa i emotivnih odluka.

U ovom periodu, ono što ne valja i nije dobro samo će se razriješiti.

Prošlost je tu da nas podsjeti što je dobro i da nas nauči da odaberemo najbolje za sebe.

Neki baner