U ženskom prijateljstvu ne smije biti tabu tema

Žena ženi treba popravljati krunu i raspoloženje kako bi sve bile snažnije, slobodnije, otvorenije za nove životne izazove. Žensko prijateljstvo je posebno vrlo važno za izgradnju ženske nezavisne osobnosti. S pravim prijateljicama možete razgovarati o svemu od ljubavnih odnosa, posla obiteljskih problema do ispita i shoppinga.

Odanost i povjerenje su žile kucavice na kojima počiva istinsko prijateljstvo.

Saznanje da sve tajne, razgovori i gluposti ostaju među vama pruža osjećaj olakšanja kada se nekome izjadate, potužite i podijelite veselje. Kada se zajedno smijete, plačete, suosjećate. Saslušati prijateljicu pomaže i tebi i njoj da se bolje osjećate.

Međusobna pozitivna sinergija između ženskih prijateljica je neprocjenjiva jer vam pruža osjećaj da možete sve. Uz njihovu potporu koja vas motivira da se usudite napraviti nešto novo. Dobronamjerno, ali racionalno mišljenje druge prijateljice može pomoći u rješavanju nedoumica prilikom donošenja bitnih odluka. Imati prijateljicu koju možete nazvati u svako doba dana je bogatstvo veće od punog ormara najnovijih markiranih cipela.

Osjećaj bliskosti i privrženosti raste kada joj povjerite najdublje tajne. Ta povezanost može biti neraskidiva na duže staze. Čak i kada vam životne okolnosti postave prepreke u smislu preseljenja u drugi grad, kada sretnete tu prijateljicu, osjećaj je isti.

Ako vam je ona odana, udaljenost neće biti prepreka za održavanje vašeg prijateljstva. Kada jedna drugoj vjerujete nema zabranjenih tema, nema ustručavanja i pretvaranja. Vi ste potpuno autentični pred njom jer vas ona možda poznaje bolje i od vas same. Čita sve vaše izraze lica i obratno.

Neki baner

Potpuna iskrenost u vašem odnosu, ključna je. Ključna je u svakom prijateljstvu. Ona vas neće osuđivati, prekoriti, kuditi, ogovarati. Ona će vas zagrliti i kada pogriješite, a zajedno ćete prebroditi i najgore trenutke.

Ovakva prijateljica vam doslovno može spasiti život.

Sva se naježim dok ovo pišem jer sam bogata ovakvim prijateljstvima i svakoj od vas želim ovakvu vrstu prijateljstva.

Neki baner