Venera u Ribama i njen utjecaj na vas kroz vaš podznak

Tranzitna Venera, pod utjecajem ovakve energije, svima nama stavlja ružičaste naočale. Nažalost, ove ružičaste naočale će donijeti zaslijepljenost pred tuđim obmanama i lažima pa je potrebno biti na oprezu. Ova Venera živi u prostoru između sna i jave. Sanja svoj san o idealnoj ljubavi. Ovo je period koji je sve osim razuman i realan, pod energijom ranjivosti, suosjećajnosti, empatije i prenaglašenosti u svakom smislu. Ovo je period intriga, laži i nejasnih odnosa.

„Uvijek čeznemo za onim što je zabranjeno i želimo ono što nam se uskraćuje.“

Venera je ušla u znak Riba, 25.02., u 14:12 sati i u istom se zadržava do 21.03.2021. godine. Venera u Ribama je u egzaltaciji, odnosno, ovo je pozicija u kojoj je ova planeta u zanosu, ushićena i naglašena. Ona traži da ljubav bude ostvarena u savršenom obliku, onom platonskom, ali kako je Neptun (koji je vladar Riba) između ostalog i planet laži, fantazija, obmana i iluzija, na putu ka pravoj ljubavi rame uz rame ide i prenaglašena sklonost ka idealiziranju pa su neminovna i razočaranja zbog neispunjenih očekivanja.

A ovdje se očekivanja graniče sa fantazijom. Prava ljubav se u moru iluzija teško susreće i nalazi. Ovo je energija snova, mašte, iluzija, druge strane ogledala, onog nerealnog, drugačijeg, fantastičnog.

Zato će osobe s ovakvom pozicijom u svom natalnom horoskopu, biti one koje su spremne cijeli život čekati samo njima poznatu sliku idealnog partnera, koji, naravno, ne postoji, ali to ih neće ometati da čežnjivo maštaju o uzvišenoj ljubavi. Ukoliko se neko usudi prići ovakvom svijetu, opstat će samo ako je spreman položiti žrtvu za ljubav i ideal.

Utjecaj tranzitne Venere na podznake

Podznak Ovan

U ovom periodu osjetit ćete potrebu za samoćom. Okrenut ćete se sebi, naći spokoj u vlastitom društvu. Godit će vam ova energija da napunite baterije, da preispitate svoje potrebe, zbrojite što su donijeli, a što odnijeli postojeći odnosi i koliko vas isti istinski zadovoljavaju.

Vama je moguće upoznavanje karmičke ljubavi ili srodne duše.

Podznak Bik

Vama ovaj tranzit donosi nova prijateljstva, iskrena, ona koja imaju tendenciju da traju, kao i odnose zasnovane kroz grupne aktivnosti, javne skupove, preko prijatelja.

Otvara se mogućnost za ispunjenje želja i nada.

Podznak Blizanci

Blizanci u podznaku mogu se nadati upoznavanju interesantne, starije, ostvarene osobe na položaju, ili ista dolazi upravo preko nekoga tko se nalazi na određenoj poziciji.

Ovo je lijepo vrijeme i za napredovanje na poslu, uspjeh u karijeri ili podrška i naklonost od strane autoriteta više nego obično.

Podznak Rak

Moguće je putovanje iz zadovoljstva. Važne društvene ili ljubavne partnere možete upoznati upravo na putovanju ili će isti biti stranci.

Proširit će vam se vidici i osjetit ćete ljubavni zanos.

>>>>>>>>>>>>Astro – Mjesečni horoskop za ožujak

Podznak Lav

Donosi dobitke kroz brak, partnerstva ili društvene odnose. Snažne emocije, ljubomora i posesivnost.

Ovo je energija regeneracije, iscijeljenja i izlaska iz prethodno lošeg perioda.

Podznak Djevica

Oni koji su u dugoj vezi mogu se odlučiti za brak, dok slobodni mogu upravo sada upoznati nekoga tko je baš po njihovoj mjeri.

Osoba se sreće na javnom mjestu, na vjenčanju ili zarukama, na sudu ili prilikom potpisivanja nekog ugovora.

Podznak Vaga

Donosi društvene aktivnosti i ljubavne veze zasnovane kroz posao. Radno okruženje bit će lijepo i skladno, a moguć je i prelazak na bolje radno mjesto ili dodatna zarada.

Vježbajte, vodite računa o prehrani i ne ponašajte se nonšalantno prema vlastitom zdravlju.

Podznak Škorpion

Škorpije u podznaku ulaze u period zadovoljstva, romantičnih i vedrih trenutaka. Popularnost će rasti pa ćete biti rado viđeni u društvu.

Prilika za nove ljubavi je na mjestu gdje se odlazi radi zadovoljstva ili na mjestima gdje djeca provode vrijeme ( javna mjesta, kina, kafići, kazalište, igraonice, parkovi, itd.).

Podznak Strijelac

Daje emocionalno zadovoljstvo u kući i na domaćoj sceni. Odnosi s članovima obitelji su skladni. Primat ćete u kuću prijatelje, partnera, spremati hranu, stvoriti toplu atmosferu. Idealan period za preuređenje prostora u kojem živite.

Ako ste sami, mogli biste upoznati nekoga preko člana obitelji. Ukoliko ste u vezi, baš u ovom period možete se odlučiti za zajednički život.

Podznak Jarac

Ovaj tranzit donosi vam kraća putovanja i društvene obaveze. U ovom periodu više osoba će vam privući pažnju pa se čuvajte da se ne upustite u paralelnu vezu.

Ljubav dolazi preko ženskih osoba, rođaka, susjeda ili na kraćem putovanju.

Podznak Vodenjak

Ovo je period hedonizma i priljeva novca. Moguća je pomoć prijatelja ili društveni kontakt kojim se ostvaruju povoljne prilike za stjecanje novca. Oni koji imaju privatni biznis, mogu očekivati više posla, a samim tim i veću zaradu.

Ljubav se upoznaje na mjestima gdje se služi hrana ili ćete upoznati nekoga tko je materijalno stabilan i radi sa novcem. Neočekivani pokloni.

Podznak Ribe

Vama nastupa period društvene aktivnosti, izlazaka, lijepih trenutaka. Gotovo sigurno ćete u periodu ovog tranzita osjetiti kako privlačite više pažnje nego obično pa će i samopouzdanje biti veće.

Obratite pažnju na osobe koje upoznate u ovom periodu, jer bi netko iz vašeg okruženja vrlo lako mogao postati dio vašeg života. Hedonizam je ovdje naglašen, pa povedite računa o tome da ne dobijete neželjene kilograme viška.

Sanjajte i neka snovi postanu stvarnost. Sanjajte jer ne boli, a liječi. Sanjajte da biste na trenutak zaboravili sve nepravde ovog svijeta. Volite djetinje, potpuno, nepromišljeno i bez kalkulacije.

Plačite, jer samo tako ćete odstraniti sivilo i uplašiti strah. Budite vi onaj mali dio svijeta koji vjeruje u moć ljubavi i smognite snage da letite i onda kada nije lako.

astroportal.in

Neki baner