Viktorija Herak: on nije muškarac, on je govedo!

Ti voliš iskreno i tiho. Samozatajno nudiš cijelu paletu nježnih emocija i dva i pol paketa strpljenja. Ne zapitkuješ, ne uvjetuješ, ne zahtijevaš.  Ti voliš do neba i natrag, pa još jednom toliko.  Voliš govedo koje ima ženu, koju ne voli!

S njom je samo zbog psa koji je star i emotivno nestabilan, pa bi ga njegov odlazak uništio. Ili zbog kućnog miša koji je navikao na njega i bio bi razočaran da ga ne viđa. Usput, doduše, kresne ponekad tu svoju ženu koju inače ne voli, pa je opali samo onako iz sažaljenja.

On ti to i prizna, jer on je s tobom iskren! Voli te, a ševi drugu, to jest prvu, jer ti si druga.

Govedo ima talenat da te uvjeri da to veze nema s ljubavlju. On samo tebe voli i samo o tebi mašta, budi bez brige! I da, budi strpljiva! Pričekaj, imaj razumijevanja i ne tersaj! On je žrtva, jer tamo ševi tu svoju zakonitu koju ne voli, ali mašta samo o tebi i jedino o tebi!

Nemoj biti nezahvalna!

On je cijela junačina, jer dok iz kurtoazije ševi onu svoju, tebe ima pred očima!  Budi ponosna na sebe, jer baš tebe je izabrao jedan takav naočiti primjerak homo sapiensa, da budeš predmetom njegovog obožavanja.

Neki baner

Nemoj mu raditi presing i nemoj da si tužna kad ti dođe.  Cijeni njegovu žrtvu i znaj da mu nikako nije lako.

A ti Malena?!

Dok on s onom koju fol ne voli, provodi godišnji odmor, doček Nove godine, Božiće, Bajrame i slave, ti sama i ustreptala sjediš doma i uvjeravaš sebe da moraš biti strpljiva i čekati. Čekati da otegne papke onaj pas emotivac ili neuravnoteženi miš. Čekati da mu odrastu djeca ili da kišna glista trepne, pa da on kidne k tebi. Čekati da mu se poslože zvijezde i još da u februaru rode šljive. Čekati da ona njegova žena koju navodno ne voli, prestane njega voljeti jer će on onda lakše nju ostaviti.

Pažljiv čovjek, nema šta!

Dok on doma spava, jede, živi, druži se, jebe, njeguje svoju djecu, psa, miša i kišne gliste, ti Malena strpljivo njega čekaš u svom ćošku ove jebene galaksije, jer ako trkneš samo do ljekarne, on može baš u tom trenu doći.

Ako odeš s prijateljicama na kavu, on bi mogao baš tada ugrabiti priliku da ti učini čast i ukaže se. Jebote, on ti dođe kao Gospa! Ukaže se i dok trepneš nje više nema, kao ni njega.

Ostaješ opet sama i obamrla od ljubavi. Umotana u njegov plašt satkan od neostvarenih obećanja, manipulacije, ljigavog samosažaljenja i šupljih nadanja. Seoske babe ti iza leda šapuću da si kurva, lokalni momci se sprdaju s tobom, a ti i dalje voliš iskreno i duboko tog ljigavog stvora koji te uvjerio da je vrijedan ljubavi.

Malena… Ti si ona koja baca svoj zadnji novčić u bunar želja, žmiriš dok te ljubi, plačeš zbog tužnih filmova i sakrivaš se ispod pokrivača kad grmi.  Tebi je ljubav svetinja, a za njegov poljubac daješ sva blaga svijeta. Zbog ljubavi i u njeno ime, tebi ništa nije teško i ne gledaš cijenu koju plaćaš.

Malena, ti si gospođica koja voli seronju par excellence!

Tvoja je ljubav čista, iako zvuči prljavo. Tvoje srce je organ koji se odmetnuo od razuma i zato ti je tip uspio uvaliti muda pod bubrege. Taj kratki trenutak nepažnje iskoristio je da te pretvori u kurvu. Svoju privatnu, vlastitu kurvu koja voli duboko i iskreno. Kurvu koja razumije, udovoljava, tetoši, njeguje ego i titra jaja.
Besplatno!

I nije samo da ga ništa ne košta, nego je još na dobitku jer ugrije kod tebe svoje srce i isprazni jaja. Boli ga đoko za tvoju ljubav i zgnječenu dušu. Boli ga kita za tvoje usamljene godine i za suze kojima krišom zalijevaš grudi.

Malena, jebe se njemu za tebe, njemu je za njega! Shvatila si da više voli kisnu glistu nego tebe?!  Reci da jesi, Malena!? Svi to shvaćaju osim tebe!

Muškarac koji voli, ne boli! On je tu i samo je tvoj! On ne ševi drugu, jer mu se diže samo na tebe.

Muškarac koji voli, on i poštuje!

Muškarac koji nije slobodan, neće biti s tobom dok got ti ne može pružiti sve što zaslužuješ.
Muškarac nikad neće tražiti od tebe da imaš razumijevanja za to što ševi neku drugu iz potrebe ili kurtoazije, niti će očekivati da sjediš doma i godinama čekaš njega koji za to vrijeme živi punim plućima. Muškarac je plemenito biće, čija je ljubav ljekovita, topla, zaštitnička i puna poštovanja.

Ovo što ti voliš, to nije muškarac to je govedo!

Govedo, Malena!!

Neki baner