Vladavina Škorpiona i važni astro datumi

Od 22. listopada Sunce ulazi u znak temperamentnog Škorpiona, osjetit ćemo kako je energija transformacije u snažnom porastu. Škorpion je znak intenzivnih promjena, a sa sobom donosi i sezonu pomrčine. Otvorit će nam se moćni portali novog života, kvantni skok na razini svijesti. Život će poprimiti drugačiji ton! Evo što nas sve očekuje u vladavini Škorpiona, od 22. listopada do 22. studenog.

22./23. listopad – Sezona Škorpiona

Sunce prelazi u vodeni znak Škorpiona 22. listopada

Sezona Škorpiona je dobro vrijeme da se usredotočite na transformativne promjene u svom životu, istražite svoju psihologiju, mentalno zdravlje i ojačate intuiciju.

Ne zapostavite moćan unutrašnji glas koji vam u ovoj sezoni može puno pomoći.

31. listopad- Noć vještica/ Uspon Plejada

Noć vještica, koja svoje korijene vodi od paganskog festivala Samhain, vrijeme je kada s obilježava ciklus rođenja i smrti.

Neki baner

U ovo doba godine počinje i uspon zvjezdanog sistema Plejada.

Na ovaj dan je važno simbolično odbaciti sve negativne emocije i sve ono što nam više ne služi, što je loše i treba nestati iz našeg srca, kako bi se oslobodio prostor za nešto pozitivno.

1. studeni – magičan numerološki niz 111

Danas se otključava numerološki kod 111, jer je to prvi dan 11. mjeseca. 111 je anđeoski broj koji označava nove početke, pozitivnu energiju.

Ako redovno vidite 111, to može ukazivati na to da se spremate za početak novog poglavlja svog života koje je više usklađeno sa sudbinom vaše duše.

111 je također zaštitni broj i može ukazivati da ste na dobrom putu.

2. studeni Merkur napušta period sjene

Merkur je 18. listopada završio posljednju retrogradnu fazu u 2021. godini, ali je na današnji dan konačno vratio svoju nekadašnju snagu i brzinu.

Ovo bi trebalo donijeti nalet sveže energije, posebno oko pitanja koja se odnose na komunikaciju, tehnologiju i ugovore.

4. studeni/novembar – Mlad Super Mjesec u Škorpionu

U vrijeme ovog mladog Mjeseca, imamo mnogo vodene energije koja protječe našim kozmičkim nebom. Vodena energija je mekana, intuitivna i ohrabruje nas da idemo dalje.

Iako je ovo prelijepa energija za rad, očekuje nas još jedan dinamičan trenutak koji nas može natjerati da se osjećamo ograničeno ili čak fiksirano ili opsesivno u vezi sa situacijom.

Ne budite previše tvrdoglavi ili kruti u razmišljanju, dozvolite vašim idejama da teku poput vode.

5. studeni – Venera u Jarcu

Venera je bila u Jarcu početkom godine, ali se sada ponovo vratila u ovaj avanturistički znak. Venera će imati produženi boravak u Jarcu (do ožujka/marta 2022.) zbog predstojeće retrogradne faze 19. prosinca.

Obratite pažnju na sve teme o vašim odnosima i financijama koje se događaju tada i tijekom narednih tjedana.

Sve što se u ovom periodu događa može značajno utjecati na vašu budućnost.

11. studeni – numerološki niz 1111

Sretan 11. studeni! 1111 je jedan od najmoćnijih brojeva, koji označava buđenje, duhovni napredak i da sve teče po planu.

Ako redovno vidite 1111, to može ukazivati na to da ste krenuli u pravom smjeru ili da ćete napraviti veliki napredak, kako u materijalnim stvarima, tako i na polju svijesti.

Neki baner

19. studeni – Potpuna pomrčina Mjeseca u znaku Bika

Veliki događaj u vladavini Škorpiona je pomrčina Mjeseca u znaku Bika. Ovo je prva pomrčina u Biku još od 2014. godine i stvara novi ciklus energije koju ćemo osjećati i u 2022. godini. Važno je da osvijestimo što se događau našim životima, što moramo osloboditi, riješiti i otpustiti.

Emocije mogu biti jake tijekom pomrčine, a život se može okrenuti naopako. Očekuju nas dugoročne promjene, ali ako ih prihvatite mogu unaprijediti vaš život.

Saturn i Mars su aktivni tijekom ove pomrčine i mogu izazvati određenu promjenljivost, izazivajući napetosti.

Moguće je veliko oslobađanje nagomilane energije na globalnoj razini.

sensa.mondo

Neki baner