Zašto vam veze propadaju? Vaga “popravlja” partnere

Rak je brižan, ali u vezi on ima tendenciju biti nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa. Djevica je partner koji najvjerojatnije njuška po ladicama s donjim rubljem i provjerava povijest preglednika svog partnera. Takva razina sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos.

Odnosi završavaju iz niza različitih razloga. Mi često razmišljamo  o razlozima zbog kojih se naša srca neprestano slamaju. Jesam li ja kriva? Jesu li krive druge osobe?

Teško je znati za sigurno. Ali vaš horoskopski znak sigurno vam može pomoći da otkrijete zašto se vaše srce slama iznova i iznova.

Ovan

Ovan je definitivno znak s velikom dobrotom u srcu, ali ta dobrota nije uvijek poznata drugima. Ponekad ste fokusirani samo na sebe i nezainteresirani za dugoročnu predanost i dijeljenje bilo čega u svom životu.

To može biti pravi problem kada tražite potencijalnog ozbiljnog partnera.

Neki baner

Bik

Bik je odan prijatelj, ali je i jako tvrdoglav. Imate problema s otpuštanjem i često ostajete ljuti zbog nekih stvari duže nego što je to potrebno.

Čak i ako je vaš partner pogriješio i ispričao se, vi i dalje podgrijavate ljutnju. To je dovoljno da odbije svakog potencijalnog partnera daleko od vas.

Blizanci

Blizanci su slobodne duše. Vama je vrlo teško obvezati se jednoj osobi, a čak i kada to učinite, imate tendenciju povremeno otići i činiti stvari na svoj način.

To može biti nevjerojatno odbojno vašem partneru. Razmislite o potrebama svog partnera prije nego što promijenite svoj status odnosa. Jeste li stvarno spremni za ovo?

Rak

Rak je brižan, ali u vezi on ima tendenciju biti nametljiv i često guši svog partnera. To je neka vrsta strasti u kojoj se baš i ne uživa.

Morate razmišljati o prostoru koji je potreban vašem partneru i priuštiti mu ga.

Lav

Lav vas nikada neće prevariti i na mnogo načina to je najbolja stvar koju možete imati u vezi, ali on također ima tendenciju biti egoističan i isprazan.

To nikako nisu idealne osobine. Vi se u svemu žestoko trudite pobijediti. Možda ćete se osjećati dobro zbog toga, ali to je stvarno iritantno svima oko vas.

Djevica

Djevica od svih znakova ima najmanje povjerenja u druge. Vi ste partner koji najvjerojatnije njuška po ladicama s donjim rubljem i provjeravate povijest preglednika vašeg partnera.

Svaka razina sumnje i ljubomore u vezi apsolutno će ubiti odnos. Morate vjerovati svom partneru, čak i ako je nepovjerenje u vašoj prirodi. Imate više od jedne prirode. Ne povodite se za vašim osnovnim instinktima.

Vaga

Vage su pune nade i vjere. Vi imate tendenciju odabrati partnere koji zapravo i nisu pravo rješenje za vas i pokušavate ih promijeniti u osobe kakve su vam potrebne.

To je katastrofa koja samo čeka da se dogodi.

Morate naučiti odabrati kada je u pitanju vaš ljubavni život.

Škorpion

Škorpion je svakako strastven, ali ta strast ponekad dovodi do ljubomore i apsurdnog ponašanja.

Ne možete kontrolirati one koje volite. Ne možete biti posesivni prema njima.

Neki baner

Odbacite te navike. Kao što smo rekli i za Vagu, imate više od jedne prirode. Držite se dobrih aspekata, odbacite one loše.

Strijelac

Strijelac je vrsta znaka koji jedan dan želi otići na planinarenje, a sljedeći dan na ronjenje. To može biti zabavno vašem partneru, ali i pomalo naporno.

Zbog vaših visokih očekivanja možete upasti u nevolje.

Ako ste otvorena osoba i vaš partner je introvert, neka ostane kod kuće s vremena na vrijeme. To nije uvreda vašem životnom stilu. Zapamtite da ne može svatko biti avanturista kao i vi.

Jarac

Jarci se najteže otvaraju i potrebno im je dosta vremena da počnu vjerovati njihovim partnerima. Ponašate se kao da vaš partner mora napraviti neke čarobne stvari kojima će zavrijediti vaše povjerenje.

Povjerenje se ne zarađuje. Nepovjerenje se zarađuje. Nemojte pretpostavljati najgore samo zato što ne možete biti zajedno 24/7. Ljubomora će uništiti svaku vezu vrlo brzo.

Vodenjak

Vodenjaci su pametni. Vi ste tip osobe koja uvijek ima neku dosjetku na vrhu jezika. Često može biti zabavno biti s takvom osobom brzog uma, ali morate znati mjeru.

Vi imate tendenciju prepirati se s ljudima, a to može jako brzo ohladiti vašeg partnera.

veze propadaju

Konjukcija Venere i Marsa u Lavu, Prve nam ljubavi često udare o glavu. Rijetko se dogodi kao u bajkama „... i živjeli su sretno do kraja života...“  , couple on the beach
Photo by Taryn Elliott on Pexels.com

Ribe

Ribe, kao i Rakovi, imaju tendenciju biti mahnito emocionalni s vremena na vrijeme. No, Ribe su posebno sklone čežnji za bivšim partnerima.

Vi ne želite biti sami, ali ako još uvijek  patite za svojim bivšim partnerom, nemojte početi izlaziti s nekim novim.

Morate naučiti preboljeti bivše ljubavi i ostaviti svoju prtljagu za sobom prije nego što se povežete s nekim novim. Ako još uvijek volite bivšeg partnera, nitko drugi vam neće biti dovoljno dobar.

Suzana Dulčić

Neki baner