Značenje ponavljanja brojeva 11:11, je li to božanski niz?

“Brojevi su univerzalan jezik koje božanstvo nudi čovječanstvu kao dokaz istine”, pisao je Sv. Augustin Hippo (354. – 430.).

Upravo ste bacili pogled na sat i vidjeli 11:11. Trnci su vam prošli niz kralježnicu. Duboko u sebi intuitivno ste osjetili da ovi brojevi imaju važno značenje… samo ne znate koje. Donosimo vam objašnjenje autorice Aletheie Lune koja pojašnjava skrivene tajne ovog moćnog brojevnog niza.

Ako viđate brojevni niz 11:11 i ostale brojeve kako se ponavljaju, primjerice, 111, 222, 333, 444, 555, 1010, 1212, 777 i tako dalje, obratite pažnju! Postoji važan razlog zašto sve češće viđate te brojeve: oni su poziv na buđenje koje vam šalju vaša Duša i Univerzum.

Tajno značenje brojeva

”Brojevi imaju sposobnost voditi čovjeka za ruku putem razuma.“

Pitagora

Upravo je grčki filozof Pitagora prvi popularizirao ideju da svi brojevi imaju drukčiju vibraciju. Od tada je moderna znanost potvrdila da je svijet u skladu s preciznim matematičkim principima. Ovi principi upravljaju svime, od gravitacije i kretanja životinja do ljudskih navika.

Iz Pitagorinih otkrića o svijetu nastao je drevan sistem numerologije. Neki učenjaci čak vjeruju da numerologija potječe iz vremena prije Pitagore i da je nastala iz hebrejskog misticizma i kabale koja je stara tisućama godina.

Neki baner

Numerologija je sustav koji svakom broju pripisuje jedinstveno značenje temeljeno na matematičkim principima. Prema numerologiji, sve se može izračunati, preko datuma rođenja, do imena i mjesta, kako bi se otkrila dublja, skrivena istina.

Značenje 11:11

Prema numerologiji, broj 11 je glavni broj koji označava intuiciju, pronicljivost i prosvjetljenje. Kada su u paru, brojevi 11:11 šalju jasnu poruku univerzuma da trebamo postati svjesniji i oprezniji. Mnogi ljudi smatraju da viđanje broja 11 znači da vas vaš duhovni vodič pokušava kontaktirati.

Prema mom iskustvu, 11:11 je brojevni niz duhovnog buđenja i daje nam do znanja da smo na pravom putu, te da su naši postupci u skladu sa svrhom naše duše. Drugim riječima, vidjeti brojevni niz 11:11 je dobar znak! Otvara se energetski prolaz kroz koji ćete iskusiti duhovni rast.

Sažetak značenja brojevnog niza 11:11

Nalazite se na pravom putu i vaša vam Duša, duhovni vodiči i Univerzum pomažu kako biste se svjesno širili i rasli. Obratite pažnju, budite svjesni i sjetite se ostati uzemljeni u tom trenutku.

Prolazite kroz proces duhovnog buđenja i pozvani ste da se uskladite s ljubavlju i vodstvom koje vam je uvijek dostupno. Počet će vam se događati duboke promjene u životu. Ne zaboravite biti otvoreni.

Što učiniti kad vidite ove brojeve?

Kako ćete se svjesno širiti, viđat ćete ove brojeve sve češće. Ova pojava je poznata pod nazivom sinkronicitet jer se nalazite u božanskom tijeku života.

Kada sam počela doživljavati duhovno buđenje, meni se događalo da viđam brojevne nizove četiri ili pet puta dnevno. U tim sam se razdobljima uvijek osjećala uzemljenije i vođeno, znajući da se “nešto događa“ izvan vela fizičke realnosti.

Kako biste maksimalno iskoristili ovaj energetski prolaz, usvojite neke od ovih navika.

Što 11:11 znači za vas?

Zapitajte se što vama predstavlja 11:11? Odnosno, kad vidite ove brojeve, promotrite kako se osjećate i koje vam misli padaju na pamet? Vaša će interpretacija ovih brojeva često varirati ovismo o trenutku u kojem ih vidite: primjerice, katkad će oni značiti “obrati pažnju““, a katkad “na pravom si putu, samo nastavi.“

Ostanite otvoreni i spremi primati

Budite spremni na nove prilike za rast: 11:11 često znači da je na pomolu razdoblje promjena. Zapamtite da su svi ljudi, osjećaji i situacije koje vam se nađu na putu, prilika za duhovni napredak.

Ostanite uzemljeni i prisutni

Naša tendencija življenja kroz um stvara stres i tjeskobu. Tijekom ovog razdoblja buđenja, pokušajte ostati uzemljeni i prisutni u trenutku. Možete vježbati i mindfulness, duboko disanje ili meditirati kako biste ostali usredotočeni. Što ste prisutniji, to ćete imati veću mogućnost za rast.

Iskazujte zahvalnost

Život pozitivno reagira na zahvalnost. Čak i najjednostavniji čin zahvale za ono što imate i za vodstvo koje primate, odmah podiže duh. Zahvalnost otvara srce, a kada je ono otvoreno, spremno se širiti. Neki narodi poput peruanskih Q’ero Indijanaca čak imaju ritualno darivanje zemlje poznato pod imenom despachos. Zašto ne biste i sami osmislili nešto slično.

Zatražite vodstvo kad vam je potrebno

Svi mi, bez obzira na životno razdoblje u kojem se nalazimo, trebamo pomoć. Ako vam je potreban savjet ili pomoć, obratite se nekome kome vjerujete.

Razgovarajte s bliskim prijateljima, članom obitelji, duhovnim vodičem ili najbolje, s vlastitom dušom. Uputite svoju molitvu onome u što vjerujete, bilo da je to Bog, Božica, Alah, Krišna, Život ili Duh. Ja najradije upućujem molitve svojoj duši.

Broj 1 predstavlja stvaranje, vodstvo i manifestaciju, stoga je 11:11 dinamičan brojevni niz velikog potencijala.

Značenje ponavljanja brojeva 11:11, je li to božanski niz?, Žene poslije četrdesete – Za njih pravi život tek počinje!, Gdje smo izgubili ljudskost?, Ljubav uvijek pobjeđuje ili kako poraziti vlastiti ego, Budite sebi bolji zbog sebe, ne zbog drugih, Prebaciti krivnju na druge samo znači da se javio obrambeni mehanizam našeg ega...

Ove brojeve možete vidjeti na registarskim oznakama, na satu, na blagajni u trgovini, računima, bilo gdje. Stoga, obratite pažnju.

Neki baner

Vodstvo vam je uvijek dostupno ako ste otvoreni primiti ga. Vidjeti brojeve koji se ponavljaju jedan je od mnogih znakova sinkroniciteta koji vam govori da idete u pravom smjeru.

Sad kad ste otkrili jedinstveno i sveto značenje ovih brojeva, iskoristite to znanje za produbljivanje svog duhovnog putovanja.

Izvor: lonerwolf.com / prijevod i obrada: APortal

Neki baner