2022. – Godina Vodenog Tigra! Što to točno znači za nas?

Kineska nova godina počinje 01. veljače i bit će u znaku Vodenog Tigra. Godina Vodenog Tigra je godina ambicije, hrabrosti, intuicije i kreativnosti i može biti posebno povoljna za kreativne projekte. Ova lunarna godina ona u kojoj možemo pobijediti svoje strahove i krenuti prema svojim ciljevima. U godini Tigra nema prevelikog sna ili prevelike ambicije! Možemo očekivati iznenadne promjene i promjenu ravnoteže moći i novca. Počet ćemo davati prioritet novim stvarima i načinima postojanja u vlastitim životima.

Kineska nova godina započinje 01.02. 2022. i završava se 21.01. 2023. Ova godina je u znaku Vodenog Tigra. Pod ovim znakom bile su 2010., 1998., 1986., 1974., 1962. godina. Sljedeća godina Tigra, nakon 2022., očekuje nas 2034.

Mnoge kulture diljem svijeta slave lunarnu novu godinu, koju obilježava drugi mladi Mjesec nakon zimskog solsticija. U kineskoj astrologiji početak lunarne godine također predstavlja pomak na novi vladajući znak zodijaka.

Godina Vodenog Tigra

Tigar je žestoka i hrabra životinja, što signalizira da je ova lunarna godina ona u kojoj možemo pobijediti svoje strahove i krenuti prema svojim ciljevima. U godini Tigra nema prevelikog sna ili prevelike ambicije!

Godina Tigra dopušta nam da iskoristimo vlastitu unutarnju moć i znamo da ne postoji ništa što ne možemo postići kada se usredotočimo na nešto. Zapravo, godina Tigra često je pozitivan znak kada je u pitanju napredak u karijeri.

Neki baner

Ako imate velike snove, odvažan cilj ili projekt koji biste željeli pokrenuti, godina Tigra nudi vam samopouzdanje i podršku koja vam je potrebna da se to ostvari.

Imajte na umu, međutim, da je tigar strpljivo stvorenje kojem treba vremena da uhodi plijen i napravi korak. Iako možemo apsolutno napraviti odvažne korake, također moramo biti strpljivi i vjerovati da će se stvari uskladiti u savršenom vremenu. Baš kao što tigar lovi svoj plijen, mi možemo napraviti proračunate poteze, ali i biti strpljivi i čekati savršenu priliku za akciju.

U kineskoj astrologiji se kaže da godina Tigra donosi iznenadne promjene i može promijeniti ravnotežu moći i novca. Možemo vidjeti da se to očituje u svijetu oko nas dok zajedno počnemo preispitivati ​​ono što uistinu cijenimo.

Zapadna astrologija također podržava ovu ideju u 2022., budući da ove godine svemirom pluta energija koja će vjerojatno promijeniti stvari koje cijenimo i stvari koje smatramo vrijednima i na osobnoj i na društvenoj razini.

Naše vrijednosti su za reviziju, a ovim pregledom možemo otkriti da počinjemo davati prioritet novim stvarima i načinima postojanja u vlastitim životima.

Vjerujući svom unutarnjem glasu i obraćajući pažnju na suptilne znakove našeg okruženja, možemo primijetiti znakove i tragove koje svemir šalje da nas vode.

Voda kao element izrazito je bitna tijekom 2022.

Element vode također pojačava intuitivnu energiju ove godine. Element vode također može pojačati naše emocije i učiniti nas osjetljivijima na energije svijeta oko nas.

Osjećaj ekstra osjetljivosti može nam pomoći nam da se povežemo s frekvencijama Svemira, omogućujući nam da se osjećamo jedno sa svime. No, osjećaj povećane osjetljivosti također može biti iscrpljujući ako se ne zaštitimo ili ne potrudimo se brinuti o svojoj energiji.

Poduzimanje dodatnih koraka za zaštitu vašeg energetskog tijela bit će važno ove godine.

Voda je također vrlo kreativna energija, što ukazuje da ova lunarna nova godina može biti posebno povoljna za kreativne projekte.

Zapadna astrologija također podržava ovu ideju s Jupiterom koji veći dio godine provodi u vodenom znaku Riba. Dok je u Ribama, Jupiter će se također pridružiti Neptunu, bogu mora, pojačavajući kreativnu i intuitivnu snagu elementa vode.

U godini Vodenog tigra, s Jupiterom i Neptunom u Ribama, element vode bit će posebno jak.

Godina vodenog Tigra je godina ambicije, hrabrosti, intuicije i kreativnosti.

2022. godina donijet će najviše uspjeha osobama rođenima u znaku Tigra, no sreća bi se mogla osmjehnuti i pripadnicima znaka Majmuna, Zeca, Svinje, Bivola i Konja.

Suzana Dulčić

Neki baner