29 veljače – Prijestupni dan velikih preokreta!

Energetske vibracije ovog dana neće biti “obične” i one mogu pomoći svima da ostvare veliki uspjeh. Iskoristite ovaj dan maksimalno. Vrijeme je da sudbinu preuzmete u svoje ruke!

Kao što već i znate, 29. veljače/februara se u kalendaru pojavljuje svake 4-te godine. Prijestupna godina je posebna u svim aspektima pa i ovaj dan sa sobom nosi magiju, tvrde astrolozi.

Energetske vibracije ovog dana neće biti “obične” i one mogu pomoći svima da ostvare veliki uspjeh. 29. veljače/februara može biti polazna točka svih onih planova koje kujete duže vrijeme, ali ste se plašili da započnete njihovu realizaciju. Sve što započnete na ovaj dan imat će velike šanse da ide uzlaznom putanjom u budućnosti.

Odličan je period da preispitate svoje odluke i ciljeve kojima težite i sredite kaos u glavi.

Evo kako numerolozi objašnjavaju ovaj datum:

Zbroj 29. 2. je 11, a taj broj simbolizira duhovno prosvjetljenje.

U području numerologije broj 2 je izuzetno značajan jer nam pomaže u težnji za stvarnom misijom naše duše. Također, broj 2 koji se nalazi u ovoj cifri je vrlo važan, jer potiče osobu da ispuni sve svoje ciljeve. Pomaže nam da shvatimo što je točno smisao našeg života.

Neki baner

Zapravo nam pomaže da shvatimo koja je naša istinska svrha u životu zahvaljujući urođenoj ženskoj energiji koja nam nikada neće dopustiti da svoje ideje skrivamo. Ta energija traži od nas da istražimo naše mogućnosti u najvećoj mjeri.

Ovo je razdoblje u kojem trebate procijeniti svoje trenutno stanje u životu. Što želite u narednim danima, mjesecima i godinama? Kad odlučite sve to – jednostavno pošaljite svoje namjere svijetu. Neka vas Svemir čuje.

Zapamtite, živite u sadašnjosti. Postojimo samo ovdje i sada. Sve je samo jedan trenutak svijesti, a vaš je posao živjeti u toj svijesti, a ne juriti za vječnošću. Živite, nemojte samo postojati.

Sada bismo mogli otkriti i važnu duhovnu poruku koja nam dolazi. Sve što trebate učiniti je biti otvoren i biti svjestan svoje okoline, tako da ne propustite znanje koje se može pokazati vrlo korisnim.

Iskoristite ovaj dan!

Dobro osluškujte univerzum tijekom ovog dana i vaš unutrašnji osjećaj. Ono što vam 6. čulo kaže je vrlo bitno.

29. veljače/februara će biti povoljan za sve horoskopske znakove, a naročito za Bikove, Vage i Djevice, kažu astrolozi.

stil

Neki baner