Crtice o ljubavi: Odlazim

Ponekad je odlazak najljepši pokazatelj ljubavi.

Zato što te volim zato sam i ostajala…zato što te volim i odlazim. Znaš, volim pomalo i sebe. Ne toliko, možda, kao tebe, ali se ipak volim.

Ne mogu više čekati da skupiš hrabrosti. Vrlo dobro znam da i ti voliš mene. Znam i da su sve ljubavne pjesme koje si mi poslao bile iskrene. Iskreno si mislio kada si rekao da je tvoj život prazan bez mene i da me trebaš u njemu. Ali, isto tako osjećam da bi tu prazninu mogla popuniti i neka druga. Neka kojoj će ovo možda biti dovoljno.

Neka koja će se zaljubiti u obećanja. Tko zna, možda ćeš ih njoj i ostvariti. Ja sam se umorila čekajući. Nadala sam se da će barem neka od tvojih obećanja ostvariti, ali kako je vrijeme odmicalo, spominjao si ih sve rjeđe i rjeđe. Na moja pitanja si odgovarao osmijehom…prestajala sam ih postavljati.

A više od svega, htjela sam te samo voljeti.

Znam da možda nikada neću naći nekoga kao što si ti. Možda nitko u meni više neće pobuditi toliku želju za sobom kao što si ti. Ti si muškarac kakvi su danas rijetki, skoro nepostojeći. Izgleda kao da si prošao kroz portal vremena i došao iz doba vitezova. Spasio si me, probudio u meni želju za znanjem, za istraživanjem, muzikom, pričom, prirodom…ne, to se ne sreće često.

Neki baner

Možda smo se sreli u pogrešno vrijeme, možda da smo se sreli prije, možda…bih tada i ostala.
Ovako odlazim.

Hana Šerić

Neki baner