Do kraja rujna dolazi im ljubav! I to ona prava!

Period pred nama donosi velike šanse za transformaciju ljubavnog života, a 5 znakova Zodijaka očekuju vrtoglave promjene. Saznajte je li vaš znak među njima!

I konačno, tijekom rujna, Venera i Merkur izlaze iz retrogradnog položaja – a to je najvažniji događaj u mjesecu, jer su oba planeta najbliži susjedi Suncu. Oni su odgovorni za naše svakodnevne poslove i komunikaciju.

Led će probiti, energija će ponovno napuniti naše romantične zajednice. Stoga, ako je vaša komunikacija s partnerom prekinuta u kolovozu, u rujnu imate priliku ponovno pokrenuti proces. Ili ćete sasvim otpustiti situaciju i shvatiti da je vrijeme da završite ovu ljubavnu priču.

Lav

Venera je retrogradna u vašem znaku od kraja srpnja, što znači da su stvari u vezi ili potpuno stale, ili je došlo do potpunog nazadovanja.

Vaša voljena osoba mogla je otići daleko, ali već od 4. rujna krenule su mogućnosti za susret ili ste se mogli čuti ili će tijekom mjeseca jednostavno vaša romansa dobiti ugodan razvoj.

Neki baner

Bonus za vas – dolazi do velikog povećanja samopoštovanja. U kolovozu ste možda bili jako umorni, izgubili vektor razvoja ili ste počeli imati komplekse zbog nekog problema s tijelom.

Sada ćete opet biti “na konju” – činit će se da vam se baterija napunila i počet ćete vjerovati u sebe, vidjeti sebe lijepima, prekrasnima kakvi i jeste.

A to može privući nove obožavatelje pa će od rujna vaša popularnost među suprotnim spolom rasti.

Ovan

Venera se vraćala kroz vaš ljubavni sektor gotovo mjesec i pol, tjerajući vas da preispitate odnose i ljubav općenito. Komunikacija s partnerom možda je bila prekinuta ili je došlo do pauze u komunikaciji – do 4. rujna situacija se počela razrješavati.

Možete se susresti i ponovno osjetiti val inspiracije, leptiriće u trbuhu i osjećaj punoće života.

Za Ovnove u braku, rujan je važan u smislu preispitivanja vaše zajednice. Možete doći do zaključka da je vrijeme da podignete vezu na višu razinu.

Vaše će samopouzdanje početi rasti i shvatit ćete da ste vrijedni samo prave ljubavi. A igranje osjećajima i priređivanje kazališta umjesto prave ljubavi nije za vas.

Vodenjak

Do 4. rujna vaš odnos s romantičnim partnerom počinje se poboljšavati, kao da se konačno počinjete razumjeti!

Činilo se da je tijekom kolovoza vaša romansa na pauzi – Svemir je želio da preispitate koliko vam je vaša zajednica važna i koliko vas ispunjava.

Za Vodenjake koji nisu u vezi, razdoblje popularnosti počinje – bistre, karizmatične i aktivne osobe mogu početi komunicirati s vama.

Bit ćete pozvani na spoj, darivani darovima – pripremite se za aktivne znakove pažnje.

Vaga

U prethodnom periodu najvjerojatnije ste bili angažirani u velikom preispitivanju onoga što općenito želite za sebe u ljubavi i odnosima s partnerom.

U prvom planu je, najvjerojatnije, vaša želja, prije svega, da imate prijatelja – osobu s kojom vam je lako, slobodno i zabavno. Umorni ste od drama i od 4. rujna mogli biste imati laganu, ugodnu osobu u okruženju.

Vaši spojevi bit će poput filma “Kad je Harry sreo Sally” – toplo prijateljstvo će prerasti u strast i jednostavno nećete moći jedno bez drugog.

Za Vage koje su u braku, Venera će potaknuti odluke o vašim planovima za budućnost.

Neki baner

Vi i vaš partner ćete donijeti važnu odluku vezanu uz vaš bračni odnos.

Jarac

Venera je bila retrogradna u vašem intimnom sektoru od kraja srpnja – možda ste pauzirali svoj intimni život radi preispitivanja partnera.

Vjerojatno je postojalo nešto u vašem erotskom životu što vam nije odgovaralo, ali od 4. rujna kao da ponovno osjećate želju i plamen strasti u sebi.

Jarcima koji su u braku bi Venera mogla donijeti period planiranja potomstva.

Od 4. rujna nadalje dopustite si da se opustite, prepustite se situaciji, a do listopada/oktobra je vjerojatna trudnoća.

Julija Lifanova / obrada Amazonke.com

Neki baner