Energija kreira naše živote

Energija kreira našu svakodnevicu i uspjeh našega života, dominira našim tijelom, što ujedno znači upravlja nama.

O njoj ovisi naša pokretnost, naš rast, naši osjećaji i zdravlje – uspjeh, kako na duševnoj tako na tjelesnoj, emotivnoj i materijalnoj razini. Energija je sve – kreator svega što osjećamo i naposljetku vidimo. Ništa na svijetu ne miruje, kreće se i vibrira, pa tako i energija.

Imamo visoku i nisku vibraciju energije, visoka nas pokreće – rastemo, niska zaustavlja – padamo. Energija kojom vibriramo dominira našim životom, to je frekvencija koja šalje signal svemu oko nas na kojoj smo razini i primamo u naš život samo ono što je na istoj frekvenciji s nama.

Visoka vibracija energije je energija koja nas pokreće, jednom riječju gorivo – strast, entuzijazam, polet, zanos, ljubav, vjera, zahvalnost, sreća, optimizam…

Niska vibracija energije je energija koja nas blokira, zaustavlja – strah, zabrinutost, pesimizam, ljutnja…

Neki baner

Strah je temelj niske vibracije. Imamo dva osnovna straha o kojima ovisi naša energija, strah od budućnosti i strah koji je potkrijepljen prošlim vremenom. Prošlost spremamo u podsvijest, podsvijest je arhiva u koju spremamo podatke koje smo svjesno ili kroz druge interakcije spremili. Isto tako svjesno prestaje biti svjesno kada prijeđe u naviku, što znači da je potrebno osvijestiti vlastite kočnice tj. blokade energije zbog kojih se naša energija ne može uzdignuti na visoku razinu. Ta razina, ako je ne nadrastemo vrlo često nas vodi prema depresiji – strahu iz prošlosti ili anksioznosti – strahu od budućnosti.

Vrijeme sada je jedino vrijeme u kojemu rastemo, vrijeme koje će našu energiju dovesti u balans. U vremenu sada je naš puni potencijal koji će nas u potpunosti spojiti sa svim iskustvima koji su nam potrebni da bi živjeli kvalitetan i ispunjen život.

Kako živjeti u trenutku sada ovisi o našoj snazi volje. Maksimalno iskoristimo i osjećajmo samo ono dobro iz svakoga trenutka, stopimo se s njim, napijmo se energije dobroga, jer ona će rasti, umnožavati se i prelijevati. O tome nešto više u nekom drugom tekstu.

A do tada imamo jedan zadatak, zagrlimo osobu koju volimo, ali svjesno kao da je grlimo zadnji put. Promatrajmo je – kako izgleda, kako se osjećate pored nje, ona pored vas, stopimo se s trenutkom u kojemu jesmo. Pokušajte uživati tu svjesnost u dobrim stvarima, tako ćete podići svoju energiju na višu razinu.

Visoka energija rađa se u ljubavi, osvještavanjem ovakvih trenutaka i stapanjem s njima. Kada smo u potpunosti svjesni dobrih trenutaka, ako ih upijamo pažljivo, ako se stopimo s njima u potpunosti, dobra vibracija ljubavi raste i osvještava sve više dobrih trenutaka, prelijeva se u sve sfere života, sve dok ne obuhvati svako područje u potpunosti.

Niska vibracija energije će nas polako napuštati, a entuzijazam, polet, zanos, strast, ljubav, sreća, optimizam će preuzimati dominaciju u našem životu. A tu su temelji da živite nevjerojatan život.

Budućnost još nije došla, a prošlost je iza nas. Kreirajte svoje sada upijanjem ljubavi.

Do sljedećeg čitanja,
Vaša Mirela!

Neki baner