Godišnji horoskop za 2024. godinu

Blizanci, do svibnja ćete vjerojatno balansirati sa strogim kriterijima ili nemogućim zahtjevima prema drugoj strani, a onda, nakon 26.5., postat ćete prijazniji, srdačniji, otvoreniji i tolerantniji. Uz poneku prolaznu gunđajuću lamentaciju, no zanemarivog karaktera. Zbog optimizma koji će cijelu godinu u nastavku dobivati bitku s pesimizmom, uspijevat ćete održati dobro raspoloženje kako u sebi, tako i u društvu osobe do koje vam je stalo.

OVAN

LJUBAV: Tijekom većine godine možete očekivati sasvim solidan i relativno miran ljubavni život. Nema loših tranzita po vašu privatnost, osim što ćete u dane oko 8.4. za vrijeme Sunčeve eklipse u vašem znaku, vjerojatno intenzivno razmišljati o samima sebi, o svojoj poziciji kako u svijetu, tako u odnosima. Sve ostalo bit će dobro, a posljednja dva mjeseca vaš će se privatni i ljubavni život nešto više intenzivirati, bit će više događaja, zbog tranzita Marsa po vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi. Znat ćete kvalitetno i učinkovito  komunicirati. To će biti dobitna kombinacija za one koji još traže srodnu dušu. Budite otvoreni kakvi jeste iskreni. Povoljno položena Venera još će vam više pomoći od 1.1. do 24.1., od 8.4. do 30.4. kad je u vašem znaku, potom opet od 12.7. do 6.8., te od 18.10. do 12.11.

KARIJERA: Mnogi među vama samo će nastaviti graditi ono što su uspješno započeli posljednjih godinu, dvije. Ništa vas neće zaustaviti, a poneka sjetna misao neka samo bude blaga kočnica opreza da se ne zalijećete. Držite se realnih procjena,  no ne odustajte od svojih snova. Samo ih postavljajte u realne okvire i vrata će se otvarati. Zbog konjunkcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 2. kući novca moguć je neočekivano velik dobitak tijekom proljeća. Nemojte se opustiti, nego predano radite dalje. Posebno dobro u nastavku su postavljeni svi poslovi povezani s kontaktima, komunikacijom, medijima, internetom, kraćim putovanjima, izražavanjem.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imat ćete dovoljno snage tijekom cijele godine, a posebno zadnja dva mjeseca. Zdravlje će vas služiti dobro, a najveći izazov na tu temu bit će povremene i prolazne tužnjikave misli. Sjetite se one “Udri brigu na veselje” i sve će biti super.

BIK

LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku od početka godine pa sve do 26.5., bit ćete dobre volje. Otvoreni, srdačni i prijemčivi za sve vrste pozitivnog druženja. Tako će svi oni koji su još sami lakše naći nekog tko će im uljepšati dane. Oni u stabilnim vezama zbog svog optimističnog pristupa, poboljšat će svoje odnose s voljenom osobom, a i neke okolnosti će im u tom smislu ići na ruku. I u nastavku godine osjećat ćete se dobro uz poneku trzavicu zbog još uvijek prisutnog Urana u vašem znaku. Mnoga prijateljstva bit će na kušnji, a neka ćete i prekinuti ili zapustiti. Zadnja dva mjeseca u godini angažirat ćete se oko uređenja doma ili nečeg povezanog s tom temom. Dobru Veneru iskoristite od 24.1. do 17.2., od 30.4. do 24.5. kad je u Biku, od 6.8. do 30.8., te od 12.11. do 8.12.

Neki baner

KARIJERA: Jupiter vam je dao prilike koje se ne propuštaju pa ćete biti u poslovnom uzletu ili ćete bar u duši biti zadovoljni postignutim, kao i onim što radite. Nećete tražiti dlaku u jajetu, nego ćete više igrati na povjerenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere pojačat će vaš utjecaj na druge u tom smislu, no kod mnogih će se to događati postepeno, čak će vam se činiti nevidljivo. Tek kasnije postat ćete svjesni koliko djeluje. Bit će i tema u poslu s čijim plodovima  nećete biti zadovoljni jer ne dosežu vaše ambicije, no objektivno za to nemate pravog razloga. Dvije eklipse u vašem 6. polju službe možda donesu neke promjene  na radnom mjestu, u dane oko 25.3. i oko 2.10.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prolazit ćete kroz sasvim različite faze – bit će tu osjećaja nemoći, onda nervoze, pa ushićenja, radosti, sve jedno za drugim ili čak i u paketu. Uvijek birajte ono od čega se osjećate dobro, a ostalo pustite nek’ ide što dalje od vas. Takve stvari zanemarite.

BLIZANAC

LJUBAV: Do svibnja ćete vjerojatno balansirati sa strogim kriterijima ili nemogućim zahtjevima prema drugoj strani, a onda, nakon 26.5., postat ćete prijazniji, srdačniji, otvoreniji i tolerantniji. Uz poneku prolaznu gunđajuću lamentaciju, no zanemarivog karaktera. Zbog optimizma koji će cijelu godinu u nastavku dobivati bitku s pesimizmom, uspijevat ćete održati dobro raspoloženje kako u sebi, tako i u društvu osobe do koje vam je stalo. I samci će tako lakše nalaziti nekog za sebe. Nema ničeg što bi vas sputavalo na putu do sreće u privatnom životu osim vas samih. Znači da o vama to i ovisi. Uživajte u dane sklone vam Venere između 17.2. i 12.3., posebno od 24.5. do 18.6. kad je u vašem znaku, od 30.8. do 24.9., te od 8.12. do kraja godine.

KARIJERA: Problemi sa šefom, starijim ljudima ili autoritetima pratit će vas većinu godine. Budite mudri iI uvijek preispitujte svoju ljestvicu vrijednosti i prioriteta, pa ako vam nešto baš nije bitno, pustite da na jedno uho uđe, a ne drugo neka izađe. Jupiter u vašem znaku od 26. 5. pa sve do kraja godine ublažit će spomenute situacije i sa svime ćete se nositi lakše, a pred vama će se otvoriti i lijepe prilike za rast i razvoj u profesionalnom pogledu.  Budite budni i iskoristite sve najbolje što možete i znate. Zadnja dva mjeseca godine provest ćete u intenzivnoj komunikaciji, a moguća su i česta putovanja povezana poslom ili bar rad na terenu. Kako volite kretanje, vi ćete u tome uživati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Katkad će vas mučiti niz pitanja na koje nećete odmah znati odgovore. Vaša znatiželja bit će u ozbiljnim iskušenjima, no ne žurite s razotkrivanjem, jer će neke stvari moći osvijetliti samo strpljenje i realan odnos prema životu. Ne zaboravite na to.

RAK

LJUBAV: Ništa bitno ili uznemirujuće neće poremetiti vaš skladan privatni i ljubavni život. Ako ste u duljoj vezi, tijekom ove godine svoj ćete odnos još više učvrstiti, a ako ste još sami, imat ćete sasvim dovoljno samopouzdanja da se otvorite i zbližite s eventualnom dragom vam osobom. Ukratko, ljubav ove godine mogla bi se opisati jednom riječju – stabilna. Oni koji studiraju ili uče, vjerojatno će morati ulagati malo više napora ili će im ambicije biti izraženije na tom planu pa je moguće da će ljubav malo stavljati po strani. Stoga, ako ste u vezi, jedino pazite da baš ne zapostavite voljenu osobu. Tijekom proljeća je moguć neočekivani sretan susret s nekim starim prijateljem ili prijateljicom koji će vas istinski ispuniti. Dobra vam je Venera od 12.3. do 8.4., od 18.6. do 12.7. kad je u Raku, te od 24.9. do 18.10.

KARIJERA: Vaši interesi i teme koje će vas pretežno zaokupljati tijekom ove godine neće biti fokusirani na posao. Stoga će mnogi odrađivati ono što trebaju i bit će im više manje dobro. Ono što će vas više zanimati bit će istraživanja novih područja kojim ćete pristupati iznimno studiozno i ozbiljno. Neki će dobiti stipendije za profesionalno usavršavanje ili će poći na neki put gdje će doseći nova znanja. Sve to događat će se planirano i bit će uglavnom stabilno, a činit će vas zadovoljnijom osobom. U dane oko 8.4. kad se događa Sunčeva eklipsa u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su promjene s kojim ćete se dobro nositi. Odluke u vezi toga donosite bar dan kasnije nakon što pomrčina prođe.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svakim danom osjećat ćete kako se u vama sve više stvara temelj za neko ljepše I sigurnije sutra. Rezultat je to nekih stabilizirajućih duljih tranzita zbog kojih će vam porasti samopouzdanje, a moći ćete i planirati na dulje staze. Budite mudri.

LAV

LJUBAV: Tek što se vaše ljubavno nebo očistilo od zahtjevnih planetarnih utjecaja proteklih godina, te imate osjećaj da su se neka vrata otvorila, na pragu istih učvršćuje se opozicioni Pluton koji će sve ono što Saturn prije nije ustoličio, izbrusiti do kraja, no postepeno i gotovo pa nevidljivo. I dalje ćete se trebati ponašati zrelo, nema blesiranja, nitko vam neće progledati kroz prste. Oni u vezama balansirat će između djetinje želje za cirkuskim  nastupima i stvarnosti koja postavlja zahtjeve da sve bude jasno, čisto, promišljeno. Pravac koji si zadate bilo vi, bilo zajedno, neće trpjeti nikakve ludorije. Imajte to na pameti i kad se nekom udvarate, ako ste još sami. No ipak, sad znate što želite, pa će biti lakše. Venera vam je povoljna od 1.1. do 24.1. od 8.4. do 30.4., od 12.7. do 6.8. kad je u Lavu, te od 18.10 do 12.11.

KARIJERA: Bit će lijepih prilika za razvoj karijere i vaše pozicije u poslu, no samo pazite da sve ne uprskate zbog nervoze, žurbe ili nekih utopijskih ideja. Budite realni, držite se zadanih obrazaca i jednostavno radite, rezultati su tu, neće izostati. Štoviše, tijekom proljeća, zbog konjunkcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 10. kući karijere, moguće je iznenadno i neočekivano promaknuće ili neka prilika koju niste ni sanjali. Također je važno da ne računate na ulaganja drugih i da ne uzimajte kredite jer će vas iscrpiti više nego što biste njima dobili. Zadnja dva mjeseca u godini radit ćete sto na sat zbog Marsa u vašem znaku pa pazite da ne pregorite. Red aktivnosti, red odmora, i sve će biti za pet.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa i nitko neće biti baš protiv vas, ali niti za vas. U vama će to izazivati bijes jer će izostati ono što vi najviše volite – da ste u centru pažnje. Prilike su to da se malo povučete i proanalizirate onako iznutra, što će vas onda učiniti zanimljivijim i drugima.

DJEVICA

LJUBAV: I dalje će vas povremeno mučiti opozicioni Saturn u vašoj prirodnoj 7. kući braka i duljih veza. Istina, neki su se već  naučili nositi s njim, putem humora, gledajući takve sadržaje, prizivajući k sebi pozitivne i vedre misli, te sve to šireći kroz svoju vezu. Nastavite tako,  naročito kad dođu oni sivlji dani. Od vas se traži red, strpljenje, zrelost, odgovornost, pa sve to i prihvatite. Pokažite se kao odrasla osoba. Kasnije će vam biti drago. Mjesečeva eklipsa 18.9. u vašoj prirodnoj 7. kući iznjedrit će neka pitanja ili emocije s kojim će se biti zahtjevno nositi. Strpljen, spašen. Ako nikako drukčije, onda tako. Ne čačkajte tamo gdje ne treba. Svakako iskoristite dane kad vam je Venera naklonjena, a to će biti od 24.1. do 17.2., od 30.4. do 24.5., posebno od 6.8. do 30.8. kad je u vašem znaku, te od 12.11. do 8.12.

KARIJERA: Suradnje i ugovaranja poslova tijekom cijele godine zahtijevat će od vas maksimum promišljenosti, profesionalnosti i suzdržanosti. Provjeravajte činjenice i držite se zadanih obrazaca, pa će sve biti dobro. S druge strane, nova znanja i novi horizonti u profesiji kojom se bavite bit će vam otvoreni. Neki će krenuti u usavršavanje svojih profesionalnih znanja, a posebno dobro bit će za to proljeće. Bit će i onih koji će zbog svega poći u inozemstvo, no prije svega de nešto nauče. Ako još studirate to je vrijeme dobro za planiranje i razmjenu u vezi studiranja. Nakon 26.5. zbog  Jupitera u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su dobre prilike za razvoj, krupniji posao ili promaknuća.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manje brige dolazit će izvana, od drugih ljudi, a posebno od starijih ili autoriteta. Ne raspravljajte i na analizirajte previše, jer ćete samo izgubiti energiju. Uzimajte stvari kao činjenice i nosite se s njima na dnevnoj bazi. Već idući dan bit će lakše. Korak po korak.

VAGA

LJUBAV: Dvije eklipse u vašem znaku, 25.3. (Mjesečeva) i 2.10. (Sunčeva) stavit će vas u središte pozornosti. Tih dana intenzivno ćete razmišljati i osjećati o sebi, o svojoj poziciji u nekom odnosu, ili ćete se morati angažirati na tu temu. Bitno je da odluke, koje će vam biti važne, donosite barem dan nakon što pomrčina prođe, jer će vam tada sve biti  jasnije. 8.4. je također eklipsa (Sunčeva) u Ovnu, a u vašoj prirodnoj 7. kući braka i duljih veza, pa oko tih dana vrijedi više manje isto, s tim da će fokus biti više prema drugoj strani.

Neki baner

Ova godina će vam u ljubavi biti važna jer će iznjedriti neke novine, bitne odrednice, a na vama je da pametno odvažete slušajući prije svega sebe iznutra.  Povoljna vam je Venera od 17.2. do 12.3., od 24.5. do 18.6., od 30.8. do 24.9. kad je u Vagi, te od 8.12. do kraja godine.

KARIJERA: Ozračje na radnom mjestu postajat će turobnije, zahtjevnije, a odnosi s kolegama tražit će strpljenje, zrelost i promišljenost. Utoliko će vam biti malo teže, ali pametnim balansiranjem sve ćete znati postaviti na svoje mjesto. Istovremeno i neobično je da je moguć iznenadni neočekivani dobitak ili podrška od strane drugih (to nisu kolege niti podređeni, nego netko izvan toga) tijekom proljeća, što će vas ispuniti dodatnim poletom za rad. Dati vam dobar vjetar u leđa. Nakon 26.5. kad Jupiter pređe u znak Blizanca, sve će vam biti lakše, a moguće je da ćete ojačati poslove i kontakte s inozemstvom, što će otvoriti lijepe prilike za profesionalni razvoj. Oni koji uče bit će na dobitku.

ZDRAVLJE&SAVJET: Iako će vam se katkad činiti da imate veće zahtjevnosti nego što možda zaslužujete, dugoročno gledajući, pred vama je period kad će vam mnoge stvari ići na ruku. Vjerojatno to nećete odmah vidjeti, no kako vrijeme bude prolazilo, postajat će sve očitije. Bez brige.

ŠKORPION

LJUBAV: Već ste se navikli na Uran kontra vas koji svako malo donese neku ishitrenost ili ekstravaganciju u odnosu. Ove godine ljubavni markeri će se pojačati sa Saturnom i Neptunom u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi, pa će nezaobilazna nervoza mjesto ustupiti i ponekoj zrelosti, neuobičajenoj ozbiljnosti, zahtjevnosti tipa da se traži strpljenje ili slično. Ono što je bitno jest da ćete se sa svime nositi i više nego dobro, štoviše, takve situacije će doprinijeti učvršćivanju vaših osobnih odnosa i na neki će ih način čak stabilizirati. Kao hladnokrvni po prirodi, sve prihvatite, i izaći ćete kao pobjednik. Samo izdržite. Jupiter u Biku do 26.5. sve će to i ublažiti. Iskoristite povoljno aspektiranu Veneru od 12.3. do 8.4., potom od 18.6. do 12.7., te posebno od 24.9. do 18.10 kad je u vašem znaku.

KARIJERA: Tijekom proljeća moguć je neočekivano dobar ugovor koji će vas iznenaditi ili dogovor neke suradnje koja će imati isti efekt. Budite spremni i otvoreni za takve mogućnosti. Istina, isto to proljeće donijet će i jednu eklipsu, 8.4., u vašem 6. polju službe i radnog mjesta, pa tih dana možete očekivati neke novosti  ili promjene. Sve ostalo događat će se standardno i više manje uhodano, a vi ćete balansirati najbolje što znate. Vaš fokus ove će godine biti više na privatnim temama ili onim poveznim s djecom i mladima, a posao ćete (osim prije spomenutih situacija) odrađivati nekad čak i napamet. Ipak budite budni, kako dobru proljetnu prilika ili promjenu ne bi dočekali nespremni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sa svim nervozama znat ćete se suočiti na pravi način jer ćete imati dovoljno podupirućih aspekata da isplivate. Zato će borbe koje budete vodili biti u konačnici vama u korist, i to ako budete svjesni da trčite maraton, a ne kratku prugu.

STRIJELAC

LJUBAV: U osobnim odnosima neće biti ni plus ni minus, nego više manje sve standardno i uhodano. Mnogi će stoga tijekom ove godine učvrstiti svoje veze. Oni koji još traže srodnu dušu, imat će potrebno samopouzdanje da se nekom približe i obratno. Ono što je dobro i ipak će donijeti neku ljubavnu ekspanziju jest ulazak Jupitera u Blizanca 26.5., a to je vaša prirodna 7. kuća braka i duljih veza. S jedne strane, nemojte biti lijeni, jer ćete s druge strane, imati lijepe prilike za skladni razvoj ljubavnih odnosa. Manji problemi bit će povezani s kućom ili stanom, odnosno rješenjem stambenog pitanja, koje će ove godine od vas zahtijevati odgovornost i ozbiljan pristup. Dobra Venera donijet će sklad od 1.1. do 24.1. kad je u Strijelcu, od 8.4. do 30.4., od 12.7. do 6.8. , te opet u Strijelcu od 18.10. do 12.11.

KARIJERA: Svi koji rade od kuće ili imaju privatni biznis poželjet će proširiti horizonte i posao jer se kod kuće neće osjećati dovoljno dobro, odnosno imat će osjećaj da su sputani. Ipak, ono što ćete morati odraditi, odradite najozbiljnije. S druge strane, svi ostali imat će sjajnu priliku za nešto novo i izazovno na radnom mjestu tijekom proljeća. Pa neka budu budni. Svi zaposleni u uslužnim djelatnostima bit će na dobitku. Posljednja dva mjeseca u godini vjerojatno ćete svoj fokus staviti na suradnju s inozemstvom ili ćete se tu maksimalno angažirati. Ako ste student ili još učite, tada ćete uložiti malo veće napore da postignete ono što želite. Imat ćete dovoljno snage da u tome i uspijete.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uz sport i zdrave navike, posebno boravka i izleta u prirodu, vi ćete uspješno nadilaziti manje mračne misli koje će povremeno dolaziti. Zanemarite ih i svoj fokus uvijek držite ne onom od čega se osjećate lijepo i dobro pa će sve tako i biti.

JARAC

LJUBAV: Izgleda da ćete se ove godine pretvoriti u pravog Jarca, tj. Jaricu. Vaš fokus bit će svugdje drugdje, a najmanje na ljubavi. To ne znači da ljubavi neće biti, naprotiv. Ali tranziti planeta niti vam tu idu posebno na ruku, niti kontra ruke. Znači, ako ste u stabilnoj vezi, učvrstit ćete je, pod jednim uvjetom – da zbog svega drugog ne zapostavljate voljenu osobu.

Dajte se sjetiti i pokažite joj (mu) neki znak pažnje, puno će im značiti, a vama će biti lakše jer ćete izbjeći suvišna pitanja što sada radiš, koliko će to trajati, dokad i slično. Budite iskreni i ljubazni. Oni koji su još sami, neka pak ne zaborave da je ljepše udvoje, pa neka koji put pogledaju i oko sebe. Vrijedi. Povoljna Venera vam je od 24.1. do 17.2. kad je u Jarcu, od 30.4. do 24.5., od 6.8. do 30.8., te od 12.11. do 8.12. – opet u Jarcu.

KARIJERA: Poslovni odnosi će postati ozbiljni, igra zahtjevnija, a vi u krupnijim prilikama da ostvarite važne kontakte. Za vas će to biti potreban izazov i put kojim ćete ostvariti napredak. Dvije eklipse u vašem prirodnom 10. polju karijere, 25.3. i 2.10. sigurno će donijeti nove prilike kroz određene novosti i promjene, a na vama je da pametno odlučujete što podrazumijeva i to da to činite bar dan nakon što pomrčine prođu. Ulazak Jupitera u vašu prirodnu 6. kuću službe i radnog mjesta nakon 26.5. pa sve do kraja godine, donijet će pak ugodno i pozitivno ozračje istom, dobre odnose s kolegama, neku lijepu priliku ili posao u kom ćete spojiti ugodno s korisnim, te se moći razvijati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dosta pozitivnih tranzita na vaš znak tijekom većine godine davit će vam snagu i volju da idete dalje. Budite i ostanite realist, jer ćete tako proći najbolje. To ne znači da zanemarite svoju maštu koju imate, nego da je pametno uklopite u stvarnost.

VODENJAK

LJUBAV: Neće biti značajnijih promjena u vašem ljubavnom status ako ste već u vezi – ona će se razvijati stabilno. Tu sreću možda će povremeno poremetiti dodatni napori koje ćete morati ulagati kako bi priskrbili novac potreban za život udvoje. S druge strane, tijekom proljeća moguća je neočekivano dobra prilika za rješenje stambenog pitanja. Nakon 26.5. kad Jupiter uđe u Blizanca (vašu prirodnu 5. kuću ljubavi) i ljubavni život postat će bogatiji, a vi i voljena osoba možda ćete se opet zaljubiti. Oni koji još traže srodnu dušu najveće izglede za to imat će od spomenutog datuma pa sve do kraja godine. Zadnja dva mjeseca opozicioni Mars donijet će neke dodatne ljubavne aktivnosti ili poneku svađu. Dobra vam je Venera od 17.2. do 12. 3., od 24.5. do 18.6., od 30.8. do 24.9. , te od 8.12. do kraja godine.

KARIJERA: Premda će vaš fokus ove godine biti na ljudima, odnosima, komunikaciji, pravdi i sličnim vrijednostima, što se posla tiče, čuvajte ono što imate i zaradite, jer ćete svaki novčić morati zaslužiti. Do njega ćete doći samo predanim radom. Nikakve vratolomije nisu poželjne. Nakon 26.5. dobro su postavljeni poslovi s mladima, djecom, sportom, kreativnošću, prikazivačkim umjetnostima, sve pred publikom, ali ne na tipično rizičan način, nego više planirano i promišljeno. Zadnja dva mjeseca također se traži strpljenje i takt, a pogotovo u sklapanju suradnji. Vodite računa da se tad ne zalijećete i dvaput promislite prije nego potpisujete neki ugovor. Na taj način će sve biti u redu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sad kad znate što hoćete, lakše je ići dalje, jer se znate orijentirati. Slijedite svoj unutrašnji glas i ne zaboravite što ste sve prošli proteklih godina. To će vam dodati na motivaciji i ljepoti svakog jutra kad se probudite, te s osmijehom dočekate novi dan.

RIBE

LJUBAV: Možda vam je već dosta Saturna u vašem znaku koji vas pili, no pilit će vas još cijelu ovu godinu pa je najbolje da to stoički prihvatite. Sjetite se da bez njega nema odrastanja pa kad dođu sivi dani. A vi s voljenom osobom pogledajte neki smiješni film (koliko god glup bio). Okrenite glavu prema Suncu, vrištite da ispraznite bijes (najbolje u gustim prometnicama da vas nitko ne čuje). Mjesečeva pomrčina u  vašem znaku 18.9. sve će dodatno dići na kvadrat, možda će vam se plakati pa da znate da će to proći i ne dajte se. Humor liječi sve. Dignite glavu i idite dalje. Pod ovakvim tranzitom veze postaju još čvršće, a kod samaca se kristalizira točno ono što žele. Zato ćete u nastavku profitirati. Dobra vam je Venera od 12.3. do 8.4. u vašem znaku, od 18.6. do 12.7., te od 24.9. do 18.10.

KARIJERA: Ono čime ćete se tijekom ove godine najviše baviti jeste vi sami, vaše mjesto u svijetu i svijeta u vama. Potom porukama, kontaktima, pismima, korespondencijom. Kroz sve to izražavat ćete sebe i svoje unutrašnje stanje. Da ne zatupite, poneki kućni rad (posebno nakon 26.5.) donijet će vam pravo osvježenje. Neki će početi maljati stan, obnavljati kuću ili slično. To će im biti ventil. Posao koji radite odrađivat ćete rutinski, osim zadnja dva mjeseca kad ćete se na istom morati dodatno angažirati. Bit će tada povećanih zahtjeva pa ćete trebati uložiti i dodatne napore da sve stignete obaviti. Sve će vam biti lakše ako ne postavljate previše  pitanja. Znajte da je ovaj period prolazan.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bez obzira na težinu koju ćete povremeno osjećati, uvijek za sebe ostavite neki komadić svjetlosti. Ne zaboravite sebi napisati neku lijepu misao ili sve ono što vas veseli. Dobro će doći u trenutcima kad naiđe tuga, a onda je samo zaboravite i provrtite te zapisane misli. Funkcionira.

ehoroskop.net

Neki baner