Godišnji ljubavni horoskop za žene! Što vas očekuje?

Lavicama se vraća bivša ljubav, a kod Ovna napeta situacija! Slobodne Lavice u 2022. godini iznenada se vraćaju u prošlost i moguće je obnavljanje veze s bivšim partnerom. Moguće je da će ovaj odnos uspjeti, ali samo ako poradite na greškama koje su vas udaljile u prošlosti. Usamljene predstavnice ovog znaka bit će izuzetno sretne u ljubavi. Slobodne predstavnice Bika bit će željne avantura i izazova, posebno tijekom zime i proljeća. Jesen već donosi ozbiljnije ljubavne šanse.

OVAN

Očekuje vas godina puna ljubavnih iznenađenja. U 2022. godini donosit ćete važne odluke o ljubavnim odnosima i napraviti određene granice i smjernice za sebe.

Slobodne pripadnice znaka imat će mnogo povoljnih prilika da urede svoj osobni život, a neke šanse zaista ne bi trebalo zanemariti.

Oni koji su već pronašli svoju ljubav, imat će i napete trenutke, jer će se morati pridržavati svog uobičajenog smjera i trebat će se mnogo potruditi kako bi sačuvali romantični odnos.

Uglavnom će žene Ovnovi pokušavati popraviti situaciju ili unaprijediti odnos. Ako ne dođe nakon nekoliko mjeseci do rezultata, mogući su raskidi.

Neki baner

BIK

Prva polovica 2022. godine bit će emocionalno nestabilna. Predstavnice ovog znaka prvenstveno će brinuti zdravstvena i financijska pitanja pa možda neće imati vremena za romantične avanture u prvoj polovici 2022. godine.

U ovoj godini mogu se s velikim izazovima suočiti Bikovi koji su u braku. Moguće je nerazumijevanje, kao i nesposobnost opraštanja.

Neće se svi partneri razumjeti i moći oprostiti greške iz prošlosti pa će se do ljeta ipak morati nositi s problemima koji su se nakupili u braku.

Slobodni Bikovi bit će željni avantura i izazova, posebno tijekom zime i proljeća. Jesen već donosi ozbiljnije ljubavne šanse.

BLIZANCI

Blizance očekuje melankolija i osjećaj nezadovoljstva početkom godine pa će željeti napraviti i neke radikalne promjene na ljubavnom planu. Predstavnici ovog znaka željet će promjeniti sve što ih okružuje za 180 stupnjeva. Istinski će se posvetiti ostvarenju svojih novogodišnjih želja.

Blizanci koji su u braku imat će razne izazove, možda će u pitanju biti ljubomora, pomišljanje na nekog drugog ili mogu napraviti greške bez povratka.

Moguće su afere koje kasnije mogu uzrokovati rastanak. Slobodni Blizanci imat će najviše ljubavnih šansi na putovanjima ili inozemstvu.

Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se brzo svidjeti i strasti će biti pojačane, ali teško da će iz afere nastati ozbiljan odnos.

RAK

Žene koje su rođene u znaku Raka radikalno će preispitati svoje poglede na ljubavne odnose i obiteljski život 2022. godine.

Ako su ranije predstavnici ovog znaka u prvi plan stavljali interese ostalih ispred sebe, ovoga puta htjeti će izaći iz začaranog kruga i češće stavljati sebe na prvo mjesto.

U početku će mnogi pokušati sabotirati ovu odluku ili plan, ali ostanite dosljedni. Usamljeni Rakovi će toliko željeti vratiti romantiku u svoj život, a moguća je veza s dugogodišnjim poznanikom ili kolegom.

Ovo će dovesti do dobrog kraja samo u jednom slučaju – kada postoje stvarni osjećaji. U svim ostalim varijacijama, odnos je osuđen na neuspjeh.

LAV

Slobodne Lavice u 2022. godini iznenada se vraćaju u prošlost i moguće je obnavljanje veze s bivšim partnerom.

Moguće je da će ovaj odnos uspjeti, ali samo ako poradite na greškama koje su vas udaljile u prošlosti.

Ako ponovo upadnete u krizu, možete podleći emocijama i na vrijeme zaustaviti toksičnog partnera. Ipak, usamljene predstavnice ovog znaka bit će izuzetno sretne u ljubavi.

Neki baner

Prije svega, sreća će se nasmijati onima koji žele početak nove ljubavi. Ako ste sredili emocije u svom srcu, moguća je velika sreća.

DJEVICA

Za Djevice 2022. godina priprema period neviđene nježnosti i romantike, ali u isto vrijeme, predstavnice ovog znaka trebaju paziti da ne poklanjaju srce toksičnim osobama.

Manipulator se može sakriti iza prelijepe “fasade” i galantnog udvaranja pa ne treba vjerovati lijepim riječima, već postupcima.

Djevice koje su u vezi ili braku bukvalno će se okupati u ljubavi, osjetit ćete snažnu bliskost, povezanost i povratak strasti.

Posvetite se vašem odnosu i provodite više vremena s partnerom. Slobodne Djevice prema mišljenju astrologa očekuje više od jedne romanse u 2022. godini.

VAGA

Vage preuzimaju notu odgovornosti u ljubavnim odnosima. Predstavnice ovog znaka stvaraju granice, kreiraju čvrste temelje odnosa i posvećuju se razvoju svog emocionalnog stanja.

Zvijezde usamljenim Vagama poručuju da ne brinu, da vjeruju u ljubav, a ona će se pojaviti u pravo vrijeme.

Također, nema potrebe žuriti u brak, u suprotnom postoji rizik da će biti kratkotrajan.

Vage koje su u vezi ili braku očekuje bezbrižna 2022. godina, s mogućim krupnim odlukama kao što su proširenje obitelji, zajednički život, preseljenje, vjenčanje.

ŠKORPION

Ako predstavnice ovog znaka žele biti sretne u svom osobnom životu, morat će ozbiljno preispitati stavove i ambicije.

Moguće je da stavljate na prvo mjesto karijeru – i to je u redu, ali nemojte zapostaviti osobnu sreću, slobodno vrijeme i privatan život.

Ipak, u 2022. godini jedan susret može promijeniti vaše prioritete. Možete upoznati osobu koja će vas brzo privući, a odnos će se razvijati lako i lijepo.

Zauzete predstavnice znaka očekuje miran odnos – parovi će težiti da stvore unutrašnji svijet i okolo “podignuti zidine” kako vanjski utjecaji ne bi mogli narušiti sreću.

STRIJELAC

Očekuje vas turbulentna godina na polju ljubavi – moguće su svađe, pomirenja, strasti, zaljubljivanja. U bračnim odnosima i vezama mnoge žene rođene u znaku Strijelca neće znati kako da poboljšaju odnos.

Moguće je da ćete od partnera zahtijevati više, a da će vaš trud biti manji. Pronađite balans.

Pazite koje riječi koristite tijekom rasprava, je neke mogu biti poput oružja i povrijediti drugu stranu, a da to niste ni željeli. Neće svaki brak izdržati takva iskušenja.

Žene u znaku Strijelca koje nisu u vezi konačno će moći pronaći svoju srodnu dušu i izgraditi toplu, iskrenu i harmoničnu vezu. Romantična priča koja započne u 2022. godini može imati vrlo sretan kraj.

JARAC

Ako ste u vezi, tijekom prve polovice godine moguće je zahlađenje odnosa. Ljubomora, egoizmom i nepovjerenje mogu zaista ugroziti odnos s partnerom, a najveća oluja stiže ako ignorirate problem.

Ako se potrudite zajedno da riješite problem, odnos se može vratiti u normalu i biti još bolji nego ranije.

Slobodne predstavnice ovog znaka ponašat će se asertivno pa čak i negativno u odnosu sa suprotnim spolom.

Posebno u fazi udvaranja moguća je hladnoća. Opustite se, strah od vezivanja može vas udaljiti od ljubavi.

VODENJAK

Vodenjaci će dobro započeti godinu i dugo će voditi miran i odmjeren ljubavni život. Sve do jeseni vladat će harmonija, ali s dolaskom hladnih dana, moguća su zahlađenja i otkrivanje tajni u ljubavi.

Prije nego što u nešto povjerujte, otvoreno razgovarajte s partnerom. Čuvajte se manipulacija.

Slobodne predstavnice ovog znaka očekuje nova romansa, ali nemojte previše odlagati neke korake.

Pružite šansu osobi koja vam otvoreno pokazuje ljubav – moguća je duga romansa.

RIBE

U 2022. godini usamljene Ribe privlače veliku pažnju suprotnog spola, ali malo je vjerojatno da će doći do ozbiljne veze koja bi se mogla razviti u nešto više od flertovanja.

Najviše vas sputava vaša neodlučnost, povučenost i boravak u prošlosti.

Predstavnici ovog znaka također se suočavaju s malim problemima u vezama.

Mogu se pojaviti problemi za koje se kasnije može ispostaviti da su beznačajni, ali dok to ne shvatimo moguće su svađe i raskidi.

Da biste to izbjegli, ne plašite se otvoreno govoriti o onome što vam je važno upravo sada – ne skrivajte probleme i nezadovoljstvo pod tepih.

sensa.mondo

Neki baner