Kako ga zainteresirati na duge staze?

Procijenjeno vrijeme čitanja: 6 minutes

Mjesec ljubavi je tu. Mnoge od vas maštaju o onom pravom. Neke od vas pokušavaju pretvoriti neobaveznu vezu u nešto više. Mnoge od vas su već umorne od muškaraca koji se naglo zainteresiraju i još brže odustaju. Čini vam se kao da se vrtite u krug i gubite dragocjeno vrijeme jer ništa konkretno se ne događa. Ako je tako, onda ste na pravome mjestu. Ljubav ne mora biti daleki, neostvarivi cilj, isto kao ni kvalitetna veza. Postavlja se pitanje, kako ne gubiti vrijeme s muškarcem koji ti se sviđa?  Kako ga zainteresirati na duge staze?

Da, vrlo je vjerojatno da ste često naletjele na pogrešne muškarce. Isto tako je vrlo vjerojatno da nisu svi bili tako pogrešni. Neki su i mogli biti Oni Pravi, ali se stvari nisu odvile onako kako ste to priželjkivale. Da, nije fer. U ljubavi često mnogo toga nije fer. Zašto? Zato što svatko bira najbolje za sebe.

Kao što ti biraš najboljeg muškarca, tako i muškarac bira najbolju ženu, onu koja mu najviše odgovara. Kada se žele vezati na duge staze, muškarci ne razmišljaju kao žene. Žene su često sklone pružiti bezbroj prilika muškarcu kojeg vide kao potencijal, dok su muškarci fokusirani na sadašnji trenutak i na dojam koji imaju o određenoj ženi -SADA. 

Što to znači? To znači da ako on sada ne smatra da si ti Ona Prava, vrlo vjerojatno će ti to dati do znanja na način da ti kaže kako nije spreman za vezu. Znači li to ujedno da muškarci rečenicu „nisam spreman za vezu“ uvijek koriste kao izgovor kada ne žele biti s određenom ženom? Ne nužno, ali vrlo često – DA. 

Neki baner

Muškarcima je puno lakše reći „nisam spreman za vezu“, nego „ne želim vezu s tobom“.

Isto je i sa ženama

Dakako, ovo ne vrijedi samo za muškarce, nego i za žene – koliko ste puta muškarcu kojeg ne vidite kao potencijalnog partnera na suptilan način dale do znanja da neće biti ništa od vas? Žene ovo rade elegantno, stavljajući muškarce koji im nisu interesantni, u dobro poznatu friend zonu.

Da, svi smo nekada otpravili nekoga na elegantan način, kako ne bismo tu osobu povrijedili istinom. No postavlja se pitanje -što možemo učiniti kada se sami nalazimo u toj nezavidnoj situaciji? Kako ga zainteresirati na duge staze? Je li to nedostižan cilj? I kako prihvatiti da je onaj zainteresiran muškarac naglo izgubio interes? Možda je u početku i pričao o vašem futuru, a sada se samo izvlači i pokušava dogovoriti seks. U čemu je stvar?

Kada muškarac naglo promijeni ploču ili pak od početka izričito zagovara vezu bez obaveza, to znači da mu se nešto kod tebe nije svidjelo. I da, to je surova istina. To ne znači da on i dalje neće pokušavati dogovoriti seks bez obaveza. To samo znači da te on svrstao u kategoriju žene s kojom se viđa na ležeran način. 

Znam, bolno je. Osobito kada je riječ o muškarcu koji ti se uistinu sviđa. Ipak, postoji i dobra vijest.

Ti itekako možeš utjecati na to na koji način će te on percipirati.

Kako ga zainteresirati na duge staze?

Drage moje dame, kako biste zainteresirale muškarca na duge staze, važno je znati sljedeće:

  1. Ne morate biti savršene, dovoljno je da budete svoje
  2. Muškarac će vas vidjeti kao potencijal za vezu ako procijeni da će mu život u toj vezi biti ispunjeniji 
  3. Morate znati kako se postaviti (čim prije, time bolje)

Što to znači?

Kvalitetni muškarci za vezu traže kvalitetne žene. Ako ti u startu izgubiš kontrolu i pokažeš onu najgoru verziju sebe, on će olako zaključiti da ti nisi žena s kojom želi vezu.

Ali ti si sjajna, znam. Ti si žena kakvu bi svatko želio pored sebe. Dobra si, lijepa, vrijedna, pametna – samo on to sve ne vidi, niti će se potruditi da te bolje upozna ako u startu izgubiš kontrolu zbog nekog njegovog postupka. 

Primjerice, ako muškarac kasni ili otkaže dogovor, ne trebaš se praviti kao da se nije ništa dogodilo, a pogotovo ne izgubiti kontrolu i reći mu sve i svašta. Trebaš mu na jasan i odlučan način dati do znanja da ti ubuduće treba javiti na vrijeme. Na taj način mu daješ do znanja da je tvoje vrijeme dragocjeno i da te treba poštovati.

Žene koje imaju kontrolu nad svojim osjećajima i pritom jasno traže poštovanje, muškarci smatraju boljim prilikama, ženama za duge staze.

Kada će ti muškarac početi skidati zvijezde s neba

Drage moje, cijenite sebe i tražite poštovanje. Čim pristajete na „ono što se nudi“, viđanje u četiri zida, čim počnete „skakati“ na svaki njegov poziv, pristajati na pozive usred noći – gubite njegovo poštovanje. 

Ipak, on će se i dalje javljati s vremena na vrijeme. Zašto? I dalje si mu privlačna, zgodna, ali te ne poštuje.

Muškarac koji te ne poštuje se nikada neće zaljubiti u tebe.

U svojoj knjizi, detaljno objašnjavam kako postići da se muškarac u tebe bezglavo zaljubi, a u jednom od poglavlja opisujem i Vile – žene koje lako osvajaju muška srca jer prije svega cijene sebe, a onda i muškarca s kojim se viđaju.

Kako ga zainteresirati na duge staze? Postavi se kao žena koja zna što želi, žena koja cijeni sebe i nema problem s jasnom komunikacijom.

Naime kada muškarac zna što ti želiš i kada mu daš jasan put kojim može i treba ići s tobom, velike su šanse da će i on početi razmišljati u tome smjeru.

Neki baner

Stvari su zapravo vrlo jednostavne, ako se znaš postaviti na pravi način prema sebi i muškarcu s kojim se viđaš, izaći ćeš iz nesretnog kruga traženja i nadanja, upornih razočaranja, te ostvariti ono što si dugo željela. 

Veljača je mjesec ljubavi pa zašto ne započeti s ljubavlju i poštovanju prema sebi? 

Mala vježba za sve vas (i solo i zauzete dame): uzmite komad papira (po mogućnosti A4) i napišite sve svoje prednosti. Što vas čini posebnima? Lijepo lice, osmijeh, inteligencija, ustrajnost, borbenost, kreativnost…? Prisjetite se da ste posebne i uživajte u mjesecu ljubavi. 

Razmazite se i kupite si poklon za Valentinovo. Dopustite muškarcima da vas iznenade s nečim lijepim. 

Muškarac koji ulaže u vezu, ujedno će više i cijeniti tu vezu. Budi žena koja zna da zaslužuje najbolje i žena koja se ne boji to zatražiti.   

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav! Sretno Valentinovo!

Vaša Nelly


>>>>>>>Čitaj još mudrih savjeta naše Nelly!

Neki baner