Kratki ljubavni horoskop za lipanj!

Foto: Instagram

OVAN – LJUBAVNI HOROSKOP

Nemojte srljati u nečiji zagrljaj samo zato što niste našli nekog boljeg. Zdravije je biti i sam, nego s nekim na silu. Što god se bude događalo oko vas, vi ćete kao odgovor ipak dijeliti osmijeh. Sve će kasnije doći na svoje mjesto.

BIK – LJUBAVNI HOROSKOP

Mnogi će ovih dana biti opčinjeni, zaljubljeni i ono što je netipično za njih, zanemarit će realnost. No bit će im lijepo. Udvarat ćete osobi s kojom radite, a sve bi to moglo biti na rubu dobrog ukusa. Bolje da se povučete.

Neki baner

BLIZANCI – LJUBAVNI HOROSKOP

Shvatit ćete da nemate kamo i da treba prihvatiti stanje kakvo jest. Bit će to zrela odluka s kojom se treba nositi. Oni koji još traže srodnu dušu, neka izađu bez obzira na sve. Bolje je biti među ljudima i malo popričati.

RAK – LJUBAVNI HOROSKOP

Izgledno je druženje s pomalo mističnim ljudima ili na neobičnom mjestu. Bit će vam zanimljivo. Naći ćete način da zadržite nečije povjerenje, ali će vas to u isto vrijeme i obvezati. Računajte s tim.

LAV – LJUBAVNI HOROSKOP

Povlačit ćete se u sebe i skrivati svoje osjećaje, premda vam to neće donijeti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Uspjeh će biti i samo izbjegavanje svađe.

DJEVICA – LJUBAVNI HOROSKOP

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudit ćete se biti pristojni i ljubaznim ponašanjem nadilaziti prazninu u osobnim odnosima. Kad je već tako, najbolje je ne ulaziti u jalove rasprave.

VAGA – LJUBAVNI HOROSKOP

Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu vjerojatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i ugodna. Moguće je da vam se iznenada javi netko s posla i pozove vas van u svojstvu privatnog lica.

ŠKORPION – LJUBAVNI HOROSKOP

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni zahtjevi. Malo tko će vam moći odoljeti. Bit će strasti i zadovoljstva. Bit ćete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

STRIJELAC – LJUBAVNI HOROSKOP

Izazov društvenosti i zabavljanja bit će prevelik da bi se fokusirali na tiho ljubovanje s partnerom. Trebat će vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi kaos kad pokušate izraziti ono što osjećate.

JARAC – LJUBAVNI HOROSKOP

Neki baner

Osjećat ćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje izražavati emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

VODENJAK – LJUBAVNI HOROSKOP

Vaši kontakti oživljavaju. Na tulumima na kojim ćete se zateći bit će svega i svačega, ali vi ćete se zabavljati odlično. Moguća su nova poznanstva. Ništa vas ne sprječava da budete ono što jeste.

RIBE – LJUBAVNI HOROSKOP

Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rješavat ćete iskrenim zagrljajima bez riječi. Oni u stabilnim vezama shvatit će da je najbolje jednostavno voljeti bez previše riječi. Samci neka naklonost pokažu djelima.

Izvor: ehoroskop.net
Neki baner