Ljubavni horoskop za travanj – usprkos svemu ljubav je u zraku!

Venera će biti sve do 07. kolovoza u Blizancima gdje se događa i retrogradno kretanje dok će Mars biti u Vodenjaku sve do 12. svibnja/maja.

Ovo je aspekt planeta, ljubavi, požude, strasti gdje Mars daje romantičnoj i osjetljivoj Veneri lakoću ljubavi i sreće. Venera u Blizancima hoće i želi biti prijatelj sa svima, ali nije sklona vezivanju, dubokim odnosima i vezivanju. Pojedine osobe će željeti određenu slobodu dok će mnogi htjeti putovati, kretati se, družiti se – pa kako smo u situaciji izolacije, može biti teško sve izdržati.

Mnogi će komunicirati s braćom, sestrama, prijateljima, susjedima preko raznih internet mreža. Svi koji vole čitati, pisati knjige, dnevnike, pjesme, mogu svoje vrijeme provesti lijepo, iako je izolacija. Ako vam je Venera negativno aspektirana, onda može doći do nestabilne i nesigurne ljubavi tj.flerta i površnog pogleda na ljubav i brak.

Što pojedinačni znakovi mogu očekivati u ljubavi?

OVAN

Mnogi Ovnovi mogu u ovom periodu imati maksimalno uživanje sa svojim partnerom. Dolazi do buđenja strasti i obnavljanja kao nekad od ranije. Izljevi emocija i obasipanje ljubavlju partneru će izuzetno goditi.

Neki baner

Slobodni Ovnovi mogu krenuti u potragu za svojom srodnom dušom, a vrlo je moguće da će je sresti i upoznati.

BIK

Kod vas je pojačan libido i strast pa možete imati dosta seksualnih aktivnosti bez obzira bili u braku, vezi ili slobodni. Mnogi Bikovi u potrazi za srodnom dušom gledat će i njihovu materijalnu stabilnost.

Bikovi koji su u braku ili vezi mogu očekivati buđenje nove strasti pa vam predstoji uživanje s partnerom. Ako vam je Venera negativno aspektirana onda će vaše neke grijehe ispraviti moć vašeg uvjeravanja.

BLIZANCI

Kod vas će Venera boraviti više mjeseci pa će vaš šarm i karizma izbiti u prvi plan. Vi ste sada zvijezda na nebu i ako ste u braku ili vezi može sredinom mjeseca doći do nerazumijevanja.

Pojedini Blizanci mogu ući u brak dok pojedini bude iskre strasti i velike ljubavi tj. zaljubljivanja. Mnogi slobodni Blizanci mogu sresti i upoznati svoju sudbinsku ljubav.

RAK

Kod vas su se tako planete poslagale da možete osjećati veliku transformaciju i strast pa to može biti i tajna ljubav. Pojedini Rakovi zbog Plutona u Jarcu mogu imati i probleme u vezi ili braku.

Stvari se ipak smiruju krajem mjeseca. Slobodni Rakovi će imati šansi za ulazak u vezu, ali oni gledaju ‘dlaku u jajetu’, sve im smeta.

LAV

Venera i Mars prave aspekt pa je naglašena strast između vas i vašeg partnera iako su moguće tenzije još iz prošlog mjeseca. U drugoj polovini mjeseca sve dolazi na svoje pa će mnogi u brakovima i vezama uživati.

Slobodni Lavovi mogu imati priliku da uđu u vezu, ali oni gledaju da je to netko iz njihove branše ili da surađuju poslovno.

DJEVICA

Aspekt Venere i Marsa vama donosi neki vid oslobađanja pa možete biti manje posesivni dok će vam Venera iz Blizanaca dati veću slobodu komunikacije kada je ljubav u pitanju. Postajete svjesni da voljenoj osobi treba više slobode.

Neki baner

Pojedine Djevice mogu imati priliku da prevare partnera pa sve na kraju ovisi o vama. Slobodni imaju priliku za vezu dok svim Djevicama krajem mjeseca se budi strast.

VAGA

Vi ste prepuni emocija i želje za ljubavlju dok se Venera i Mars udružuju s vašim Suncem što je fenomenalno za ljubav. Napokon dolazi stabilnost u ljubavi. Mnoge Vage se jednostavno zabavljaju i uživaju u ljubavi.

Slobodne osobe mogu upoznati osobu koja je iz drugih krugova što će se poslije pokazati dobro za vezu i ljubav. Mnoge Vage se lijepo opuštaju, zabavljaju i provode.

ŠKORPION

Venera i Mars su se udružile da vam donesu šarm, povećaju libido, dok vašu zavodljivost i laskanje nitko ne može odbiti. Ipak se malo primirite, jer bi se neke osobe mogle da se udaljiti. Ne skrećite previše pažnje na sebe.

U drugoj polovini mjeseca sve će biti mnogo bolje, posebno ako ste u braku ili vezi, partner vas sve dublje i bolje osjeća, što će vas zbližiti još više. Moguće je da krenete zajedno raditi ili već radite.

STRIJELAC

Do 11. travnja/aprila vaša planeta Merkur boravi u Ribama i vašem četvrtom polju što je dobro da uskladite ljubav i sreću u vašem domu. Kada uđe u Ovna onda ste više usmjereni na dragu osobu koja vam može zamjeriti i optužiti da ste neozbiljni i da se trebate mijenjati.

Merkur iz Bika će vas učiniti ozbiljnim. Slobodne osobe bi mogle upoznati svog partnera preko posla ili iz područja zdravlja. Kako vas šarm ne napušta, nitko vam ne može odoljeti da se ne zaljubi u vas.

JARAC

Vi ste u ovom mjesecu više otvoreni za ljubav. Za vrijeme punog Mjeseca u Vagi kod vas se događa ogromna energija ljubavi. Pojedini Jarci ubrzano završavaju s poslom da bi što više proveli vremena sa svojim partnerom kod kuće.

Ako ste slobodni otvorite oči u prvoj polovini mjeseca, možete upoznati srodnu dušu. Moguće je da će to biti skroz druga krajnost od dosadašnjih partnera, što će vama biti skroz interesantno.

VODENJAK

Mnogi Vodenjaci imaju ljubav na dohvat ruke u susjedstvu preko rodbine ili poznanstvo preko interneta. Gdje god da krenete, na putu vam predstoje romantična upoznavanja.

Venera iz Blizanaca vam donosi mnogo lijepih trenutaka u ljubavi, romantiku, jača libido pa ste raspoloženi za razne erotske igre. Uživajte u lijepim aspektima ovih planeta tijekom cijelog proljeća.

RIBE

Vaša planeta ljubavi će imati tranzit kroz tri znaka u ovom mjesecu pa će i u ljubavi biti raznoliko. Sretne okolnosti su vam naglašene do 11. travnja/aprila. Poslije Merkur boravi u Ovnu do 26. što će kod pojedinih pokrenuti strasti, dok može doći i do žestokih rasprava sa partnerom.

Pojedine osobe će poželjeti raskinuti svoj brak ili vezu. Slobodne Ribe bi mogle ući u tajnu vezu koju već odavno mjerkate. Moguće je da je osoba iz vaše blizine i da se tajno gledate.

Sretno u ljubavi!

Željka Knežević / atma

Neki baner