Maja Varat – Kraljica studenog

Portal Amazonke je tražio damu koja će krasiti naslovnicu našeg portala sljedećih mjesec dana, ali nismo se usmjerili na standardne kriterije koje podrazumijevaju slični izbori. Nismo željeli samo fizičku ljepotu. Trebala nam je žena koja može utjeloviti Amazonku onako kako je mi doživljavamo. Htjeli smo pokazati da ideja moderne Amazonke nije samo naša fantazija, već da je ona stvarna osoba koja ne spada u skupinu žena koje imaju samo lijepo lice i skladno tijelo.

majaAmazonka je lijepa, ali na više načina, Ona može pružiti mnogo više od svoje fizičke ljepote. U svakom pogledu posebna i drugačija. Dama, mangup, lijena, vrjednica, i brižan hedonist, mustra koja na svaku vašu ima dvije ili tri svoje, žena s kojom tuga ima prihvatljiv okus, a veselje i smijeh pršti i onda kad to ne očekujete. Teško nam je s njom izaći na kraj, jer na svako naše pitanje već postoji ponuđen odgovor koji nismo očekivali. Kako god okrenemo, ona vodi igru na svoj vrckavo fin način.

Umjereno je sarkastična i dozirano drska. Tek toliko da znamo gdje su granice! Brza i britka, popraćena anđeoskim osmjehom žene koja može sve što hoće, a ne mora ništa. Ona je od onih koje će brzo i spretno preskočiti svaku prepreku koja joj se ispriječi na putu, a onda će sjesti i u guštu popiti kavu. Od onih je, koje znaju svoj stan pretvoriti u dom, ali nakon generalke će imati snage s užitkom otići na kavu. S kavom počinje i završava svoj dan, a u njenom naumu, smijeh i zafrkancija je prate u stopu. Pedantna, učinkovita, brza, precizna, nasmijana i britka. Točno je takva kakvu smo tražili!15300746_10209055037306962_666717018_n

Odabrali smo svoju prvu Cover Girl.

Inače, u stvarnom životu radi puno radno vrijeme i odgaja i voli dvoje slatkih klinaca koji su joj nalik po svim gore navedenim osobinama. Prva od 12 dama, ženi – majki – kraljica, koje ćemo vam predstaviti, je gospođa Maja Varat. Od srca joj čestitamo i želimo mnogo sreće u daljnjem tijeku natječaja… možda baš ona bude naša Kraljica Amazonki, koju ćemo birati između 12 pobjednica sljedeće godine u velikom finalu, gdje će naše dame prošetati po pravoj modnoj pisti.

Sve drage dame koje se žele natjecati za titulu Kraljice Amazonki, mogu svoju prijavu poslati na mail [email protected] s nekoliko rečenica zašto bi baš one trebale biti naša Kraljica u prosincu… uz svoj selfi bez photoshopa i filtera.

Neki baner

Budi lice s naslovnice – Maja je uspjela 🙂

U ime uredništva i stučnog žirija kojeg čine A. Dukić, M.Švarc, M. Granilo, R.Tibo, S.Šegić, B. Kovač Alpeza, M. Klasiček i K. Kleščić, još jednom od srca čestitamo.

Čestitkama se pridružuje partner projekta Volo d.o.o. koji će Maju nagraditi poklon paketom 🙂

Klementina Kleščić

[email protected]

Neki baner