Majka si ali i dalje si seksi!

Nisam sigurna kako smo stigli do bolne slike stereotipa o majkama.

Možda zbog onih traperica visokog struka kako bi sakrivale trbuh nakon poroda, pa su se nazvale „hlače za mame“. Možda je ideja da se žensko tijelo ne koristi za ništo drugo osim reklama i glazbenih spotova i plakata. Možda je činjenica da svi imamo majke, pa sama pomisao na mamu nije baš seksi slika u glavama.

Možda je fiktivno uvjerenje da je žena seksi sve dok svoju vaginu ne raširi kako bi donijela na svijet svoje potomke. I ja sam jedna od njih i moje se vaginalno područje raširilo da bi mogla roditi svoje sunašce.

Stereotip majčinstva

Ili su stereotip stvorile majke same, jer su brzo zaboravile koliko su lijepe i seksi zahvaljujući neprospavanim noćima i neizbježnim odgovornostima prema djetetu koje joj isiše dojke do visećeg stanja za održivost na životu, pa su zaboravile koliko su zbog toga blagoslovljene.

Mame su žene koje su, dopustile da netko drugi upravlja njihovim tijelima uz dodatak jutarnje mučnine i žgaravice i nekontroliranom nadutošću. To su mame koje su imale raširene noge ispred stranaca sa stetoskopima umjesto kamere, zabrinute za disanje umjesto da namještanja za slikanje.

Neki baner

Bez obzira na razloge, a na žalost, ima ih mnogo, kažem vam: majke su seksi, opako seksi. Ne, ne samo slavne mame koji su beskrajno sređene uređene do te točke da ih ne vidimo kao majke, već kao seksualni simboli s dječjim priborom. Govorim o svakodnevnoj majci. Majka koja veže cipele, priprema ručak, mijenja pelene, one koje vidimo u trgovini. Ta majka. Da. Ona je zgodna.

Zanemarimo one komentare s predrasudama kao što su “ali…,“ zapamtite, ona je mama koja provodi nametnutu ideju da žena mora odbaciti svaki drugi dio svoje osobnosti. Posebno strastveni, seksualni, erotski dio. Zaboravite pojam da je žensko tijelo na neki način “uništeno” porodom, jer to tijelo je snažno, to tijelo je moć.

Majka ima obline na svim pravim mjestima.

Njeni širi bokovi, sada izgledaju drugačije nakon rođenja djeteta. Ali bez obzira na to je li brzo izgubila na težini nakon poroda ili joj je ostalo viška kilograma, majka nosi oku opojno samopouzdanje, a toga možda nije ni svjesna, jer ona želi silno skinuti kilograme, a njeno tijelo nije spremno.

Majka je svjesna njezine snage. Ona zna dubine boli i žrtve, jer je to iskusila samovoljno. Ona zna da, iako želi muškarca, ona muškarca ne treba, jer je pronašla nezamislivu količinu hrabrosti u sebi.

Majka muškarca ne treba, ali ako je s tobom, to je zato što te ona želi.

Majka zna kako se radi beba, ali to ne znači da njezin afinitet za seks završava reprodukcijom. Neke žene nakon poroda imaju snažniju želju za seksom, nego prije. Njezine želje su i dalje jake kao i dani u kojima je živjela bez potomstva.

Seks i njezini užitci su i dalje dio onoga tko ona jest.

Majka može dati koliko god može. Njezine žrtve ne završavaju u spavaćoj sobi, niti njezini zahtjevi. Ona zna što želi, kako to želi, i nema nikakve probleme kako bi muškarcu pokazala svoje jasne želje.

Razgovori o seksu nije tabu i pričanje tijekom seksa, njoj nisu neugodni. Pobrinut će se da oboje uživaju, jer, iskreno, ona više nema vremena za gubljenje.

Dakle, kad razmišljate o majci, odmaknite se od slike traperica visokog struka, širokih uprljanih majica od mlijeka. Ona nije ništa drugo do roditelja koja veže tenisice, mijenja pelene, kuha ručak, doji dijete, koja je ostavila iza sebe svoje bezbrižne dane. Ali to je žena koja je seksi. Oh da, tako opako seksi.

Izvor: Z&S
Neki baner